:: PRIJSVRAAG ::
DVDInfo.be >> Prijsvraag >> RED DRAGON
PRIJSVRAAG: RED DRAGON
Dankzij Universal konden we twee exemplaren wegschenken van Red Dragon.

De winnaars zijn:
- Ben Vranken en
- Wendy Roef

Proficiat. De winnaars worden persoonlijk verwittigd en mogen hun RED DRAGON dvd spoedig in de bus verwachten.

De correcte antwoorden op de drie vragen:

VRAAG 1: Bij wie klopte producer Dino De Laurentiis eerst aan om de remake van Manhunter te verfilmen vooraleer Brett Ratner toehapte?
-> De producer klopte in eerste instantie aan bij Michael Mann, maar die vond dat zijn Manhunter niet toe was aan een remake. Vervolgens sprak de producer Brett Ratner aan die wel toehapte.

VRAAG 2: Manhunter en Red Dragon eindigen op totaal verschillende wijze. Welk einde volgt het boek van Thomas Harris en wat is het grootste verschil tussen de twee eindes?
-> Het einde van Red Dragon volgt het boek van Thomas Harris. Het grootste verschil tussen de twee eindes in beide films: in Red Dragon veinst Dolarhyde zijn eigen dood door een lijk in een brandend huis te leggen. Daarna gaat hij naar Grahams huis om hem te vermoorden. Maar hij wordt zelf vermoord door Graham's vrouw Molly. In Manhunter gaat Graham naar Dolarhydes huis en doodt hem tijdens een gevecht.

VRAAG 3: Regisseur Brett Ratner regisseerde enkele jaren geleden een videoclip van een bekende popster. Geef de naam van de popster en de titel van deze song.
-> twee antwoorden mogelijk: Mariah Carey "Heartbreaker" of Madonna "Beautiful Stranger"

Andere recente prijsvragen