:: PRIJSVRAAG ::
DVDInfo.be >> Prijsvraag >> THE WEST WING SEIZOEN 1
PRIJSVRAAG: THE WEST WING SEIZOEN 1
Deze prijsvraag is gesloten. Na iets meer dan twee weken kregen we welgeteld één inzending die trouwens niet heel echt oogde. En die inzending voldeed bovendien niet aan alle vereisten. Vandaar dat we besloten hebben deze prijsvraag zonder winnaar af te sluiten. Blijkbaar wil niemand nog moeite doen om een box van om en bij de 100 euro te kunnen winnen. Jammer. We zullen maar bij onze standaardvraagjes blijven zeker?Hieronder de opdracht van deze prijsvraag.

We kunnen één van jullie gelukkig maken met een fantastische prijs: het volledige eerste seizoen van The West Wing op DVD. Deze 2 boxsets met elk 3 discs zal aan één van jullie geschonken worden, maar je begrijpt ongetwijfeld wel dat we niet zomaar een paar lullige vraagjes gaan stellen, waarvan het antwoord (misschien zelf het goede) over een paar dagen op een wedstrijden-website gaat verschijnen. Nee, voor deze prijsvraag moet je ook daadwerkelijk wat doen! Dus kom achter je TV of je computerscherm vandaan en steek de handen uit de mouwen!

De opdracht is eenvoudig: Maak op een openbare plaats reclame voor www.dvdinfo.be. Tatoeëer uw voorhoofd, beschilder uw hond, laat uw vrouw naakt paraderen op de Groenplaats in Antwerpen met onze weblink op haar kont geschilderd, laat J.P. Balkenende verkleed als Harry Potter met een DVD Info-spandoek paraderen op het binnenhof in Den Haag, het maakt ons niet uit. Hoe gekker, hoe beter. Haal uiteraard geen vandalenstreken uit, want de boetes wegens openbare zedenschennis zijn niet voor onze rekening!
Andere recente prijsvragen