:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: KOOPDVD MAART 2003
PERSBERICHT: KOOPDVD MAART 2003
Bron: RCV - Datum: 2003-01-16 - Geplaatst door: Serge
BLADE 2
In zijn strijd tegen de vampiers moet Blade ditmaal samenwerken met zijn gezworen vijanden "The Bloodpack". Dit eliteteam van Blade's grootste tegenstander, vampierleider Damaskinos, traint al jaren om Blade te vernietigen, maar nu hebben ze elkaar nodig. Blade en de vampiers moeten namelijk "The Reapers" stoppen: een groep gemuteerde, zeer snelle supervampiers met vlijmscherpe tanden en fenomenale krachten. Hun variant van het vampiervirus is enorm agressief en in no time zullen er duizenden van deze monsters door de straten lopen. Tenzij Blade en The Bloodpack het kwaad bij de wortel uitroeien.

Regie: Guillermo del Toro (Mimic)
Cast: Wesley Snipes (The Fan, Blade, The Art of War) - Kris Kristofferson (Blade, Payback, Planet of the Apes) - Norman Reedus (Mimic, The Boondock Saints, 8MM, Gossip)

DVD specificaties:
Speelduur: 117 min.
Beeld: 1.85:1 anamorfisch
Audio: DTS 6.1 ES, Dolby Digital 5.1 EX
Talen: Engels
Ondertitels: Nederlands
Type DVD: DVD9

DVD extra’s:
• Audiocommentaar van regisseur en producent,
• Trailers en teaser,
• Interactieve documentaire,
• 6 storyboardvergelijkingen,
• Storyboards,
• Documentaire over de speciale effecten,
• Aantekeningen van de regisseur en script supervisor,
• Script van niet verfilmde scènes,
• Fotogalerij,
• 16 verwijderde en gewijzigde scènes met optioneel commentaar,
• Blade II videogame demonstratie,
• Ontstaan van Blade,
• Muziekvideo van Cypress Hill en Roni Size,
• Biografieën van cast en crew,
• Verborgen extra (easter egg)

Te koop op DVD vanaf 5 maart 2003.
BIRTHDAY GIRL
Bankmanager John Buckingham is in de dertig en heeft er genoeg van om alleen te zijn. Omdat het maar niet wil lukken met de vrouwen in eigen land, bestelt hij een internetbruid in Rusland. Zodra deze Nadia arriveert in zijn kleine Engelse provincieplaatsje, is John meer dan aangenaam verrast door haar indrukwekkende uiterlijk. Maar de pret is van korte duur. De Russische schone blijkt een mysterieuze, gevaarlijke kant te hebben. En dan laat ze ook nog twee van haar neven bij hen intrekken...

Regie: Jez Butterworth (Mojo)
Cast: Nicole Kidman (Moulin Rouge, The Others, Practical Magic) - Ben Chaplin (The Thin Red Line, Lost Souls) - Vincent Cassel (L'Appartement, Shrek)

DVD specificaties:
Lengte: 90 min.
Leeftijd:12 jaar
Audio: Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: 16:9 anamorfisch

Te koop op DVD vanaf 19 maart 2003.ZUS EN ZO
Als Nino zijn zussen Wanda, Sonja en Michelle vertelt dat hij gaat trouwen met zijn vriendin Bo, is het drietal sprakeloos. Niet alleen omdat ze dachten dat hij homo was, maar ook omdat hij door te trouwen hotel Paraíso in Portugal erft. Het hotel waar ze allemaal recht op dachten te hebben. De drie zussen smeden een plan om de bruiloft te saboteren. Maar dan worden ze uitgenodigd door Bo om haar te helpen met de bruiloft.

Regie: Paula van der Oest (De Nieuwe Moeder, De Trip van Teetje)
Cast: Monic Hendrickx (De Poolse Bruid, Nynke) - Anneke Blok (Wij Houden Zo van Julio, Kracht, Uw Mening Graag) - Sylvia Poorta (Wij Houden Zo van Julio, TV: Coma, De Partizanen) - Halina Reijn (Villa des Roses, Iles Flottantes) - Jacob Derwig (Iles Flottantes, Lek)

DVD specificaties:
Lengte: 100 min.
Leeftijd: alle leeftijden
Audio: Dolby Digital Surround
Beeld: 16:9 anamorfisch

Te koop op DVD vanaf 5 maart 2003.
THE CHIPPENDALES MURDER
"The Chippendales Murder" is een waar gebeurd verhaal over hoe een obsessie naar macht en geld, de oprichter van de The Chippendales in een neerwaartse spiraal leidde van chantage, afpersing, brandstichting tot uiteindelijk moord... Een bizar verhaal over "The American Dream" dat uitliep op een fiasco.

Regie: Eric Bross (On the Line)
Cast: Naveen Andrews (The English Patient, Mighty Joe Young) - Paul Hipp (Lethal Weapon 3) - Alex Deboe (TV: Saved by the Bell) - Victor Webster (TV: Days of Our Lives)

DVD specificaties:
Lengte: 86 min.
Leeftijd: 12 jaar
Audio: Dolby Digital Surround
Beeld: 1.33:1

Te koop op DVD vanaf 19 maart 2003DON'T BE A MENACE TO SOUTH CENTRAL WHILE DRINKING YOUR JUICE IN THE HOOD
Centrale figuur in deze hilarische parodie op de bendefilms (Menace II Society, Juice, Boyz N the Hood), is de jonge afro-amerikaan Ashtray. Als hij zijn mannelijkheid begint te ontdekken, brengt zijn moeder hem van de betere buitenwijk terug naar The Hood. Daar, in de volledig door zwarten bevolkte achterstandswijk woont zijn vader die hem moet begeleiden bij die moeilijke stap naar volwassenheid. Met zijn merkwaardige vrienden Loc Dog, Crazy Legs en Preach bezoekt hij een feestje van Toothpick, zojuist teruggekeerd van zijn zoveelste gevangenisstraf. Ashtray staat direct bloot aan het eerste gevaar: een ongetrouwde moeder met een sportploeg aan kinderen, de sensuele, mannenverslindende en uiterst vruchtbare Dashiki...

Regie: Paris Barclay (America's Dream, TV: The West Wing)
Cast: Shawn Wayans (Scary Movie 1 & 2, TV: The Wayans Bros.) - Marlon Wayans (Scary Movie 1 & 2, Requiem for a Dream, Senseless, TV: The Wayans Bros.) - Tracey Cherelle Jones (Baby Boy, Two If by Sea)

DVD specificaties:
Lengte: 90 min.
Leeftijd: 12 jaar
Audio: Dolby Digital Surround
Beeld: 1.33:1

Te koop op DVD vanaf 19 maart 2003WHO THE #@*?! IS CLETIS TOUT
Trevor Finch is net ontsnapt uit de gevangenis. Hij denkt slim te zijn en neemt de identiteit aan van een dode man, Cletis Tout. Dat was een flinke vergissing. Nu wordt hij niet alleen op de hielen gezeten door de politie, maar ook door de volledige maffia van de Amerikaanse oostkust! Cletis Tout heeft namelijk een prijs op zijn hoofd en maffiamoordenaar Critical Jim denkt dat Finch inderdaad Cletis Tout is. En dat alles na een mislukte overval, een juwelenroof, een plan om in de gevangenis in the breken, een wilde achtervolging en een moeilijk maar sexy vriendinnetje. Soms heb je echt je dag niet...

Regie: Chris Ver Wiel (Waiting Game)
Cast: Christian Slater (Robin Hood: Prince of Thieves, Interview with the Vampire, Windtalkers) - Tim Allen (TV: Home Improvement, Galaxy Quest, The Santa Clause 1 & 2) - Portia de Rossi (Scream 2, Stigmata, TV: Ally McBeal) - Richard Dreyfuss (Jaws, Down and Out in Beverly Hills, The American President)

DVD specificaties:
Lengte: 90 min.
Leeftijd: MG6
Audio: Dolby Digital Surround
Beeld: 1.33:1

Te koop op DVD vanaf 5 maart 2003.WITCHBOARD 3: THE POSSESSION
De levensgevaarlijke verleiding van het Ouijabord blijkt nog steeds onweerstaanbaar en Brian Fields ontketent krachten die zijn macht ver te boven gaan. De boosaardige demon Kral neemt bezit van Brians lichaam en zaait dood en verderf, waarbij hij alles en iedereen die hem tegen durft te werken, meedogenloos uit de weg ruimt. Brian zelf zit inmiddels, schijnbaar hopeloos gevangen in de twee-dimensionale wereld van Kral. In een laatste, allesbeslissende confrontatie probeert Brian's vrouw, Julie, haar echtgenoot te redden. Maar is ze krachtig genoeg om de demon Kral te weerstaan?

Regie: Peter Svatek (Sci-fighters, Bleeders)
Cast: David Nerman (Eye of the Beholder, The Second Arrival) - Locky Lambert (Detour)

DVD specificaties:
Lengte: 93 min.
Leeftijd: 16 jaar
Audio: Dolby Digital Surround
Beeld: 1.33:1

Te koop op DVD vanaf 19 maart 2003.FOUR ROOMS
Het is oudejaarsavond en in een hotel beleeft piccolo Ted de allerergste avond van zijn leven. In één kamer houdt een bende heksen een ritueel, maar helaas: ze zijn sperma vergeten! Of de piccolo ze even kan helpen. In kamer 2 treft hij een man aan die zijn vastgebonden vrouw onder schot houdt. In kamer 3 moet Ted passen op de kinderen van een gangster. Die koters blijken de grootste etters ter wereld te zijn. En in de laatste kamer geeft een arrogante Hollywoodster een feestje. Zijn vrienden houden een 'lollige' weddenschap die de verliezer letterlijk een vinger zal kosten. Dit is een oudejaarsavond zoals je nog nooit hebt meegemaakt!

Regie: Robert Rodriguez, Quentin Tarantino, Allison Anders en Alexandre Rockwell
Cast: Antonio Banderas (Spy Kids 1 & 2, The Mask of Zorro, Evita) - Tim Roth (Planet of the Apes, Pulp Fiction, Reservoir Dogs) - Madonna (Die Another Day, The Next Best Thing, Evita) - Quentin Tarantino (From Dusk Till Dawn, Pulp Fiction)

DVD specificaties:
Lengte: 90 min.
Leeftijd: 16 jaar
Audio: Dolby Digital Surround
Beeld: 1.33:1
Extra’s: trailers

Te koop op DVD vanaf 5 maart 2003.
THE LOST WORLD: LAND OF THE APES
Vijf avonturiers zijn gestrand in een wereld die nog in de oertijd zit. Ze willen zo snel mogelijk weg uit die vergeten, vijandige wereld. Dan duiken de eerste vreemde wezens op. Deze primitieve halfmensen vallen de groep reizigers genadeloos aan. In de ondoordringbare jungle is het gevaar overal. Onze helden moeten alles uit de kast halen om te overleven: technische hoogstandjes, heel veel munitie en intelligentie. Net als het probleem onder controle lijkt, duikt er een nieuw soort aapmens op. En deze keer zijn de beesten veel te slim...

Regie: Colin Budds (TV: Flipper, The Flying Doctors) - Catherine Millar (TV: Heartbreak High, The Flying Doctors)
Cast: Peter McCauley (The Interview) - Rachel Blakely (One Way Ticket, TV: Neighbours)

DVD specificaties:
Lengte: 94 min.
Leeftijd: MG6
Audio: Dolby Digital Surround
Beeld: 1.33:1

Te koop op DVD vanaf 19 maart 2003.CLEOPATRA 2525
Space Angels: deel 1, 2 en 3

Het jaar 2525. De wereld staat op z'n kop. Monsterlijke, vliegende wezens, 'de Baileys' zijn heer en meester op aarde. Ons mensen hebben ze verjaagd naar onder de grond. Na eeuwen van ondergronds leven is de mensenwereld uitgegroeid tot een enorm gangenstelsel. In sommige tunnels hebben mensen het aardoppervlak geïmiteerd en wonen redelijk goed. Andere plaatsen zijn afschuwelijke vuilnishopen, maar overal proberen mensen te overleven. De meeste 'ondergrondsen' hebben de hoop opgegeven om ooit nog daglicht te zien, maar twee moedige, keiharde meiden komen in actie. Ze krijgen hulp van de mooie Cleopatra, die vijfhonderd jaar ingevroren is geweest. Voor haar is de tirannie van de Baileys nieuw en ze is razend. Dan barst er een keihard gevecht los voor de vrijheid van ons allemaal.

Regie: Rick Jacobson (TV: Xena: Warrior Princess, Baywatch)
Cast: Gina Torres (Bed of Roses, TV: Hercules) - Jennifer Sky (TV: Xena: Warrior Princess) - Victoria Pratt (TV: Xena: Warrior Princess)

DVD specificaties:
Lengte: deel 1 81 min., deel 2 86 min., deel 3 86 min.
Leeftijd: MG6
Audio: Dolby Digital Surround
Beeld: 1.33:1

Te koop op DVD vanaf 19 maart 2003.

UIT HET ARCHIEF