:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Remain In Light >> PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2023
PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2023
Bron: Remain In Light - Datum: 2023-03-22 - Geplaatst door: Werner
REMAIN IN LIGHT DVD, BLU-RAY & 4K UHD APRIL RELEASES

April kondigt zich warm aan! Zo starten we met Oscargenomineerde Corsage, brengen we de prachtig geanimeerde langspeelfilm Moonbound en hebben we met Boiling Point een magistraal, messcherp drama. Blockbustergewijs (en van formaat) is er Operation Fortune: Ruse De Guerre, de nieuwste Guy Ritchie en met nostalgisch genoegen kijken we uit naar de heruitgave van Amelie en dit naar aanleiding van de 20ste verjaardag. Voor de echte arthouse-liefhebber is er Vous N'Aurez Pas Ma Haine en voor de die-hard actiefan is er de wraakfilm Black Site. Om de goede gewoonte in stand te houden: Plus Que Jamais is verschoven naar 28 maart.

Komende dagen volgen we nog met een nieuwsbrief rond onze 4K UHD releases, waarvan Operation Fortune en natuurlijk - hoe kan het ook anders - de film van het jaar Everything Everywhere All At Once de eerste twee titels zullen zijn die we gaan uitbrengen.

CORSAGE

De legendarische Oostenrijkse keizerin Sissi (Vicky Krieps, Phantom Thread) merkt op haar veertigste verjaardag dat ze door de publieke opinie neergezet wordt als ouderwets. Als één van de invloedrijkste figuren uit de Oostenrijkse geschiedenis weigert ze zich neer te leggen bij die beslissing en ontpopt ze zich in no time tot een influencer avant-la-lettre.

Regie: Marie Kreutzer
Cast: Vicky Krieps, Katharina Lorenz
Releasedatum dvd en Blu-ray: 19 april 2023

MOONBOUND

Wanneer Peter op een magische reis gaat om zijn zusje Anne te redden, moet hij naar mysterieus gebied reizen: de maan. Anne werd hierheen ontvoerd toen ze de meikever Meneer Zoemerman probeerde te helpen bij het zoeken naar zijn vrouw. Tijdens zijn avontuur ontmoet Peter de slaperige Klaas Vaak die vertelt dat alleen tijdens het diner van de Nachtelf in het kasteel in de wolken ze kunnen ontdekken waar Anne is. Een probleem: er zijn niet genoeg zitplaatsen voor iedereen. En dus doen ze mee aan een wilde race langs de Melkweg tegen de vijf natuurgeesten.

Regie: Ali Samadi Ahadi
Cast: Aleks Le, Howard Nightingall, Lilian Gartner
Releasedatum dvd: 12 april 2023

BOILING POINT

Op een van de drukste avonden van het jaar in een van de populairste restaurants in Londen balanceert de charismatische chef-kok Andy Jones (Stephen Graham) op het scherp van de snede terwijl meerdere persoonlijke en professionele uitdagingen alles dreigen te verwoesten waar hij voor heeft gewerkt.

Regie: Philip Barantini
Cast: Stephen Graham, Vinette Robinson, Ray Panthaki, Hannah Walters
Releasedatum dvd en Blu-ray: 12 april 2023

OPERATION FORTUNE: RUSE DE GUERRE 

Internationale inlichtingendienst Five Eyes rekruteert MI6 agent Orson Fortune (Jason Statham) om de verkoop van een nieuwe, dodelijke wapentechnologie die de wereldorde dreigt te verstoren, te voorkomen. Samen met CIA agent Sarah Fidel (Aubrey Plaza) en Hollywoodster Danny Francesco (Josh Hartnett), zal Fortune moeten infiltreren in het netwerk van de steenrijke wapenhandelaar Greg Simmonds (Hugh Grant) en een ramp te zien voorkomen.

Regie: Guy Ritchie
Cast: Jason Statham, Aubrey Plaza, Cary Elwes
Releasedatum dvd, Blu-ray en 4K: 26 april 2023 (enkel Nederland)

AMELIE 20TH ANNIVERSARY EDITION

Amélie is op zoek naar liefde, en de zin van het bestaan. Ze is een serveerster in het centrum van Montmartre, waar ze contact heeft met haar buren en klanten, alsmede met een mysterieuze foto-verzamelaar. Langzaam realiseert Amélie zich dat de weg naar geluk zich niet vanzelf zal openbaren, maar dat ze hier initiatief voor zal moeten tonen. Zij treft haar geluk door zich in te spannen voor het geluk van anderen.

Regie: Jean-Pierre Jeunet
Cast: Audrey Tautou, Mathieu Kassovitz, Dominique Pinon
Releasedatum dvd en Blu-ray: 19 april 2023

VOUS N'AUREZ PAS MA HAINE

November 2015. Antoine Leiris past op zijn babyzoon. Zijn vrouw Hélène wordt die avond, samen met 88 anderen gedood in de aanslag op de Bataclan in Parijs. Drie dagen later schrijft hij een open brief aan de moordenaars van zijn vrouw. Hij stelt tegenover de haat van de terroristen, de liefde voor zijn zoon en zijn overleden vrouw. Een boodschap van hoop en veerkracht in deze moeilijke tijden.

Regie: Sophia Banks
Cast: Pierre Deladonchamps, Zoé Ioro, Camélia Jordana
Releasedatum dvd: 19 april 2023

BLACK SITE

CIA-agente Abby Trent geeft de leiding aan een ondergrondse, geheime faciliteit waar gevaarlijke en risicovolle gevangenen worden opgesloten. Enkele dagen voordat Abby naar een nieuwe werkplek wordt overgeplaatst, brengt een speciale eenheid een doelwit van hoge waarde binnen: Hatchet. Hij staat erom bekend zijn vijanden op een gruwelijke manier te doden. Voor Abby is zijn gevangenneming persoonlijk, omdat hij haar man heeft gedood. Hoewel Abby vastbesloten is om wraak te nemen, stort haar plan al snel in chaos als Hatchet ontsnapt en een bloedig spel begint.

Regie: Sophia Banks
Cast: Michelle Monaghan, Jason Clarke, Jai Courtney
Releasedatum dvd en Blu-ray: 19 april 2023


UIT HET ARCHIEF