:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2023
PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2023
Bron: Source 1 Media - Datum: 2023-01-30 - Geplaatst door: Werner
RELEASES FEBRUARI 2023 

De korte dagen blijven nog even aanhouden. Het ideale moment om te kijken naar de nieuwste films en series. We beginnen op 8 februari met de DVD en Blu-ray van Black Warrant. Een spannende actiefilm waarin twee onwaarschijnlijke bondgenoten achter dezelfde terreurorganisatie aan zitten, en samen moeten werken om hun plannen te stoppen. Vervolgens komt de DVD van Texas Red uit, een meeslepende western over een Afro-Amerikaanse bandiet die wordt opgejaagd door de winterwildernis van Mississippi. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Dan op 14 februari (Valentijnsdag) brengen we de film El Houb uit op DVD en Blu-ray. El Houb is een tragikomedie over de Marokkaans-Nederlanse Karim die na jaren zijn geaardheid verschuil te houden, uit de kast komt voor zijn familie. Dan komt op 22 februari het nieuwe seizoen van de welbekende serie van Freek Vonk op DVD uit! In Freeks Wilde Wereld 15 reist Freek door Noorwegen, Suriname, Peru en nog veel meer landen om de meest bizarre dieren te ontmoeten. Leuk voor het hele gezin! Daarna volgt de DVD van de horrorfilm You Are Not My Mother. In deze film verdwijnt de moeder van Char, en komt vervolgens de volgende avond thuis, maar iets klopt niet... Haar moeder is niet meer dezelfde. Tenslotte sluiten we februari af met de DVD van Exopolitics. Een Sci-fi thriller waarin een jonge man zijn liefje zoekt in een stad die in chaos verzeild raakt door de komst van een mysterieuze buitenaardse aanwezigheid.

Helaas moeten we mededelen dat de eerder aangekondigde titel Muti is verplaatst naar 12 april 2023. Daarnaast is ervoor besloten om de naam van de film te wijzigen naar Hunting Darkness.

BLACK WARRANT

Nick, voormalig special ops specialist in liquidatie, kruist het pad van DEA-agent Anthony. Ze blijken beiden achter dezelfde terreurorganisatie aan te zitten. De terroristen hebben een gevaarlijke machine gebouwd waarmee ze overal ter wereld elektriciteitsnetwerken kunnen uitschakelen, waardoor een wereldwijde ramp dreigt. De Blu-ray van Black Warrant komt met indrukwekkende AURO-3D geluidskwaliteit. Ideaal voor de echte home-cinema ervaring!

Genre: Actie
Speelduur: 91 minuten
Releasedatum dvd en Blu-ray: 8 februari 2023

TEXAS RED

Een Afro-Amerikaanse bandiet wordt in 1940 door honderden mannen, dwars door de winterwildernis van Mississippi opgejaagd. Na een inval in hun hut gaan hij en zijn partner de Oklahoma Kid op de vlucht voor lokale sheriffs, burgerwachten en federale wetshandhavers. Texas Red is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over een Afro-Amerikaanse man die in de koude winter van 1940 in Mississippi op de vlucht sloeg voor een gewapende burgerwacht.

Genre: Western
Speelduur: 83 minuten
Releasedatum dvd: 8 februari 2023

EL HOUB

Als de Marokkaans-Nederlandse Karim door zijn vader is betrapt met een man, haast hij zich naar zijn ouderlijk huis om het gesprek aan te gaan. Maar hoe bespreek je de olifant in de kamer, binnen een gezin dat gevoelige onderwerpen per definitie uit de weg gaat? Zeker met een bemoeizuchtige buurman die altijd op het verkeerde moment rond het huis zoemt. De moeilijke dagen die volgen, roepen mooie en aangrijpende herinneringen op. Karim beseft dat hij zijn familie moet confronteren om eindelijk de oorverdovende stilte te doorbreken. Maar kan hij van zijn familie acceptatie verwachten, als hij nooit met zijn eigen gevoelens in het reine is gekomen?

Genre: Drama
Speelduur: 102 minuten
Releasedatum dvd en Blu-ray: 14 februari 2023

FREEKS WILDE WERELD SEIZOEN 15

In dit seizoen van Freeks Wilde Wereld reist Freek met husky's door het besneeuwde Noorwegen, krijgt in Suriname onverwachts bezoek van een tapir en kampeert met Andesberen op grote hoogte in Peru. Verder gaat hij op avontuur in de Namibische savanne, en naar het kelpwoud in Zuid-Afrika. In Freeks Wilde Wereld laat hij de kijkers zijn unieke en spannende ervaringen meebeleven. Kortom: dat wordt weer smullen vanuit je stoel. Deze DVD bevat 15 afleveringen!

Genre: Kids
Speelduur: 15 x 10 minuten
Releasedatum dvd: 22 februari 2023


YOU ARE NOT MY MOTHER

Het is de week voor Halloween en Char’s moeder, Angela, is op onverklaarbare wijze verdwenen. Het enige wat overblijft, is haar verlaten auto. Als ze de volgende avond zonder uitleg thuiskomt, wordt het Char en haar grootmoeder Rita duidelijk dat er iets niet klopt. Ze ziet er misschien hetzelfde uit en klinkt hetzelfde, maar Angela’s gedrag is steeds angstaanjagender geworden, alsof ze is vervangen door een kwaadaardige kracht. Wanneer Halloween arriveert, een nacht vol oude mythen en legendes, realiseert Char zich dat zij de enige is die haar kan redden, ook al betekent dit dat ze haar mogelijk voor altijd moet verliezen...

Geselecteerd voor het IMAGINE FIlm Festival én de Halloween Horror Show!

Genre: Horror, Thriller
Speelduur: 90 minuten
Releasedatum dvd: 22 februari 2023

EXOPOLITICS

Een jonge man zoekt zijn geliefde in een stad die in chaos verzeild raakt door de plotselinge komst van een mysterieuze en dreigende buitenaardse aanwezigheid. Spannende Sci-Fi thriller waarin aliens van plan zijn onze wereld over te nemen.

Genre: Sci-fi, Thriller
Speelduur: 79 minuten
Releasedatum dvd: 22 februari 2023