:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: EUPHORIA SEIZOENEN 1 & 2
PERSBERICHT: EUPHORIA SEIZOENEN 1 & 2
Bron: Warner - Datum: 2022-10-28 - Geplaatst door: Werner
EUPHORIA SEIZOENEN 1 & 2

HBO’s ongelooflijke dramareeks Euphoria komt op 2 november 2022 uit op DVD bij Warner Bros. Home Entertainment. De 5-disc set bevat alle 16 afleveringen van een uur uit seizoen 1 en 2, plus de 2 speciale afleveringen die seizoen 1 en 2 overbruggen. Met meer dan twee uur aan bonusmateriaal dat een kijkje neemt achter de schermen van de serie voor de echte fans.

Multimedia-superster Zendaya schittert in deze dramaserie die een groep middelbare scholieren volgt terwijl ze zich een weg proberen vinden door een mijnenveld van drugs, seks, identiteit, trauma's, sociale media, liefde en vriendschap in de steeds instabielere wereld van vandaag.

Het eerste seizoen van Euphoria won drie Emmy Awards en seizoen twee verdiende zes Emmy Awards. Met het winnen van Outstanding Lead Actress in a Drama Series voor beide seizoenen, schreef Zendaya geschiedenis als de jongste tweevoudige acteerwinnaar in de geschiedenis van de Emmy's. Beide seizoenen verdienden Emmy nominaties voor Outstanding Drama Series.

In de serie spelen Emmy-winnares Zendaya, Hunter Schafer, Nika King, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid en Austin Abrams.

Synopsis
Seizoen 1 van dit rauwe, confronterende HBO-drama gaat over de 17-jarige Rue Bennett (Zendaya) die na haar verblijf in een afkickkliniek niet van plan is om van de drugs af te blijven. De serie keert terug met twee speciale afleveringen die zich afspelen in de periode voor Kerstmis. In dit tweede seizoen volgen we Rue’s dynamische groep vrienden die op de drempel van het nieuwe jaar hun keuzes in twijfel trekken.

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron