:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2022
PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2022
Bron: Source 1 Media - Datum: 2022-08-28 - Geplaatst door: Werner
De zomer is helaas weer bijna op z'n retour en de lange avonden op het terras worden daarmee omgeruild met een filmpje kijken op de bank. Source1Media brengt in september weer vijf topfilms uit om die vraag te vervullen. 

In september beginnen we op 14 september met de actiefilm Blowback. Adrenaline, spanning en bloedige actie, tegen het “over-the-top” decor van Las Vegas, da’s de beproefde formule van deze spetterende heist movie slash actieprent. Hierna volgt de oorlogsfilm Spitfire Over Berlin. Deze film vervelt het spectaculaire en aangrijpende verhaal van een heroïsche piloot die, ondanks de demonen uit zijn verleden, het leven van 1.200 geallieerde soldaten wist te redden.

Dan op 21 september starten we met Saltwater - The Battle For Ramree Island. Een film geïnspireerd op waargebeurde verhalen, tijdens de tweede wereldoorlog. Een groep Amerikaanse soldaten neemt het tijdens hun missie niet alleen op tegen de Japanse soldaten, maar ook tegen dodelijke zoutwater krokodillen. Hierna volgt de release van Solar Impact, een Britse zombiefilm met mooie CGI-animaties, goed acteerwerk en hordes aan zombies waar een groep vrienden zich doorheen moet zien te banen. Tot slot komen we met de film Monsters Of War. Een monsterfilm waarin een groep vreemdelingen moet samenwerken voordat prehistorische monsters en andere dodelijke wezens de wereld overnemen.

BLOWBACK

Nadat hij de perfecte bankroof gepland heeft, popelt Nick om de vruchten van zijn arbeid te plukken. Helaas hebben zijn vriendin en de rest van het team daar andere ideeën over. Nick wordt afgeknald en dood achtergelaten. Maar Nick overleeft het verraad en begint aan een wraakmissie die tot een ultieme confrontatie leidt. Adrenaline, spanning en bloedige actie, tegen het over-the-top decor van Las Vegas, da’s de beproefde formule van deze spetterende heist movie slash actieprent van de Hongaarse regisseur Tibor Takács.

Genre: Actie
Releasedatum dvd: 14 september 2022

SPITFIRE OVER BERLIN

Augustus 1944. Wanneer de Amerikaanse Eighth Air Force op het punt staat om toe te slaan in Nazi- Duitsland, ontdekt de Britse Geheime Dienst dat ze wellicht in een dodelijke val zullen lopen. In een race tegen de klok vliegt Spitfire-piloot Edward Barnes een missie op leven en dood om fotografisch materiaal te verzamelen. Geïnspireerd door ware gebeurtenissen, vertelt Spitfire Over Berlin het spectaculaire en aangrijpende verhaal van een heroïsche piloot die, ondanks de demonen uit zijn verleden, het leven van 1.200 geallieerde soldaten wist te redden. Naast de hoofdrol nam Callum Burn ook de regie in handen.

Genre: Oorlog
Releasedatum dvd: 14 september 2022

SOLAR IMPACT

Zonneafval wat neerstort op de aarde, veroorzaakt wereldwijde vernietiging en ontketent zonnestraling over de hele wereld. Terwijl genetische mutaties zich snel verspreiden, moet een groep vrienden vechten om in leven te blijven en aan de chaos te ontsnappen. Britse zombiefilm met mooie CGI animaties en goed acteerwerk!

Genre: Sci-fi, Horror
Releasedatum dvd: 21 september 2022

SALTWATER - THE BATTLE FOR RAMREE ISLAND

Een groep soldaten, op zoek naar een geheime Japanse ammunitie opslag, moeten in hun zoektocht het opnemen tegen dodelijke zoutwater krokodillen in de moerassen van Ramree eiland. Geinspireerd op waargebeurde verhalen, tijdens de tweede wereldoorlog.

Genre: Oorlog, Actie
Releasedatum dvd: 21 september 2022

MONSTERS OF WAR

Een mysterieuze kracht is wakker geworden waardoor gigantische monsters nu het lot van de aarde veranderen. Een groep vreemdelingen moet samenwerken voordat prehistorische monsters en andere dodelijke wezens de wereld overnemen.

Genre: Adventure, Sci-fi
Releasedatum dvd: 21 september 2022