:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: THE BATMAN - THE ANIMATED SERIES
PERSBERICHT: THE BATMAN - THE ANIMATED SERIES
Bron: Warner - Datum: 2022-02-23 - Geplaatst door: Werner
THE BATMAN - THE ANIMATED SERIES 

In deze knappe animatiereeks maak je kennis met de jonge vrijgezelle miljardair Bruce Wayne, die 's nachts waakt over de straten van Gotham. Hij worstelt en zoekt naar een evenwicht tussen zijn publieke leven en het leven als vigilante. Op zijn pad ontmoet hij beruchte slechteriken zoals de Joker, Penguin en de Riddler maar gelukkig kan hij na verloop van tijd rekenen op de steun van bondgenoten zoals Robin en Batgirl. Bereid je optimaal voor op de komende bioscoopfilm en haal deze verzamelbox in huis! De complete reeks van The Batman is vanaf 2 maart beschikbaar op Blu-ray.

Synopsis
Kan een jonge Batman Gotham City redden van de duisternis? In deze animatieserie zien we hoe Bruce Wayne uitgroeit tot de enige echte Caped Crusader. Hij moet de balans vinden tussen zijn publieke imago als vrijgezelle miljardair en zijn dubbelleven als de Dark Knight, terwijl hij zijn vaardigheden verbetert en zijn eigen methodes ontwikkelt om zijn strijd tegen de misdaad naar een hoger niveau te tillen. Onderweg ontmoet hij de bekendste bondgenoten van het DC Universum: Robin, Superman en Batgirl. En hij neemt het op tegen een heel leger slechteriken, zoals de Joker, Penguin, Catwoman, Riddler en Mr. Freeze – maar slechts een paar zullen de wereld van de vastberaden vigilante voorgoed veranderen. Laat je meevoeren door de complete serie van The Batman en zie hoe de jonge Bruce verandert in een legendarische superheld!

Bonusmaterialen:
• New Featurette: The Dark Dynasty Continues: Explore the relationship between The Batman and his allies as he evolves from mysterious vigilante to the World’s Greatest Detective.
• New Look, New Direction, New Knight
• Building The Batman
• Gotham PD Case Files
• Joining Forces: The Batman's Legendary Team-Ups
Recent nieuws van dezelfde bron