:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Lumière >> PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2022
PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2022
Bron: Lumière - Datum: 2022-02-04 - Geplaatst door: Werner
SISI

De zesdelige miniserie Sisi heeft nog weinig gemeen met de zeemzoete films van weleer. Dit is Sisi voor de 21e eeuw, waarin geweld, seks en drugs niet langer geschuwd worden. Een moderne en frisse kijk op het gekende verhaal van keizerin Sisi. Hoe ze zich ontwikkelde van een zorgeloos meisje tot een zelfverzekerde keizerin. Tegelijk is dit het liefdesverhaal van twee jonge mensen gevangen tussen persoonlijk verlangen en politieke beperkingen, tussen macht en kwetsbaarheid in een decor van waanzinnige landschappen en zwierige hoepelrokken. De serie is geregisseerd door Sven Bohse met in de hoofdrollen Dominique Devenport als keizerin Sisi en Jannik Schümann als keizer Franz Jozef I.

Releasedatum dvd én blu-ray: 28 februari 2022


ANNA

Anna wordt als jong meisje geconfronteerd met een zeer besmettelijke ziekte die alle mensen ouder dan 14 jaar doodt. Enkel de kinderen blijven in leven in deze nieuwe post-apocalyptische hopeloze wereld zonder volwassenen. Anna's belofte aan haar moeder om voor haar broertje te zorgen wordt stevig onderuit gehaald als Astor wordt gekidnapt. In haar zoektocht moet Anna helemaal alleen de gevaren trotseren en zien te overleven. Deze post-apocalyptische serie werd geregisseerd door Niccolo Ammaniti met Giulia Dragotto in de hoofdrol.

Releasedatum dvd én blu-ray: 22 februari


THOSE WHO KILL #3: BLINDED

Profiler Louise Bergstein duikt in een nieuwe moordzaak. Ze ontdekt al zeer snel een patroon in drie recente overlijdens van drie jonge mannen. Haar mogelijke persoonlijke band met de moordenaar beïnvloedt haar beoordelingsvermogen. Ze is vastberaden om de zaak uit te spitten voor de volgende moord tenzij ze zelf in het vizier loopt van de dader... De producenten van de succesvolle series The Investigation en Face To Face hebben er met deze thrillerserie alweer een nieuwe hit bij. In deze scandinavische Noir zien we Natalie Madueño, Tobias Santelmann, Helle Fagralid en Kasper Leisner.

Releasedatum dvd én blu-ray: 22 februari
Recent nieuws van dezelfde bron