:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Remain In Light >> PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2021
PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2021
Bron: Remain In Light - Datum: 2021-08-26 - Geplaatst door: Werner
DVD & BLU-RAY RELEASES SEPTEMBER 2021

Hierbij onze releases voor september. Resistance vertelt het waargebeurde verhaal van Marcel Marceau, de bekende mimespeler. Hij besluit tijdens WOII, zich bij het Franse verzet te voegen om zo Joodse weeskinderen te redden. Valley Of The Gods is een merkwaardige en gedenkwaardige film, waarin drie verhaallijnen met elkaar in verbinding staan. Een clash tussen een oude en nieuwe wereld, tussen tegengestelde visies op onze relatie tot de aarde.

Hierbij ook een kort overzichtje, onder voorbehoud, welke films in het laatste kwartaal nog verschijnen:
• Undine
• Just 6.5
• Voyagers
• Cash Truck
• Safer At Home
• The Marksman
• Long Story Short
• Promising Young Woman
• Words On Bathroom Walls

RESISTANCE

Na het uitbreken van WOII sluit de Joodse Marcel (Jesse Eisenberg) zich aan bij het Franse verzet. Met een groep padvinders probeert hij de levens te redden van tienduizend Joodse weeskinderen wiens ouders zijn vermoorden door de nazi’s.

Regie: Jonathan Jakubowicz
Cast: Jesse Eisenberg, Clémence Poesy
Releasedatum dvd en Blu-ray: 22 september 2021.

VALLEY OF THE GODS

De film weeft drie verhalen samen: de archaïsche legende van de Navajo over goden opgesloten in de rotsen van de Valley of the Gods; het verhaal over de rijkste persoon op aarde, Wes Tauros (John Malkovich), die als kluizenaar leeft en lijdt onder een persoonlijke tragedie; en van de verteller, John Ecas (Josh Hartnett), die als tekstschrijver werkt bij het bedrijf van Tauros. Na een traumatische breuk met zijn vrouw begint John met het schrijven van de biografie van zijn baas en accepteert hij een uitnodiging op diens landgoed te verblijven. Op dat moment koopt het bedrijf van Tauros, dat uraniumerts ontgint, de Valley of the Gods om er tunnels door het heilige land van de Navajo-indianen te boren. De verstoorde vrede van de Navajo-voorouders zorgt ervoor dat de rotsen een wreker baren.

Regie: Lech Majewski
Cast: John Malkovich, Josh Hartnett, John Rhys-Davies, Berenice Marlohe, Keir Dullea
Releasedatum dvd: 29 september 2021.


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron