:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Lumière >> PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2021
PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2021
Bron: Lumière - Datum: 2021-05-19 - Geplaatst door: Werner
WIR KINDER VOM BAHNHOF ZOO

Wir Kinder Vom Bahnhof Zoo is een nieuwe Duitse serie, gebaseerd op de gelijknamige non-fictie bestseller uit 1978. In tegenstelling tot het boek, én de cultfilm met David Bowie uit 1981, focust deze reeks zich niet enkel op Christiane F., maar op zes prille Berlijnse tieners die in een heroïneverslaving sukkelen. Wir Kinder Vom Bahnhof Zoo volgt zes tieners, die meedogenloos vechten voor hun dromen van geluk en vrijheid, en die daarbij al hun problemen met ouders, leraren en andere ouderwetse denkers achter zich laten. De serie is een visueel verbluffend coming of age epos, dat een provocerend, controversieel en indrukwekkend beeld schetst van de Berlijnse drugs- en clubscene.
ja, ik wil persscreeners

Genre: drama
Regie: Philipp Kadelbach
Cast: Angelina Häntsch, Bruno Alexander, Jana McKinnon, Jeremias Meyer, Lea Drinda, Lena Urzendowsky, Michelangelo Fortuzzi, Sebastian Urzendowsky, Valerie Koch
Scenario: Annette Hess, Oliver Berben, Philipp Kadelbach, Sophie von Uslar
Productie: Amazon Studios, Constantin Television
Herkomst: Duitsland, 2021
Taal: Duits
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 8 x 60 min
Releasedatum dvd: 22 juni


THE SALISBURY POISONINGS

4 maart 2018. De hulpdiensten vinden Sergei en Yulia Skripal bewusteloos op een parkbank in het centrum van het kleine Engelse stadje Salisbury. Ze worden naar het ziekenhuis gebracht waar de artsen worstelen met een diagnose. Dit is enkel het begin van de waargebeurde ramp die Salisbury (én de wereld) opschudde in 2018. De vierdelige BBC-dramaserie The Salisbury Poisonings richt zich op de impact die de vergiftigingen met het novitsjok-zenuwgas hadden op de lokale gemeenschap. Dit is het opmerkelijke verhaal van hoe gewone mensen en openbare diensten buitengewoon heldhaftig reageerden op een crisis voor hun deur, zelfs toen hun stad het middelpunt werd van een ongekende nationale noodtoestand.

Genre: crime, drama
Regie: Saul Dibb
Cast: Annabel Scholey, Anne-Marie Duff, Rafe Spall, Sophia Ally
Scenario: Adam Patterson, Declan Lawn
Productie: BBC
Herkomst: Verenigd Koninkrijk, 2020
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 4 x 60 min
Releasedatum dvd: 22 juni


THE SISTER

Vierdelige BBC-reeks van de makers van Luther.

Hoe ver zou jij gaan om een geheim te bewaren? Hoewel Nathan alles heeft om gelukkig te zijn - een prachtige vrouw, een warme thuis en een stabiele carrière - knaagt er iets. Een donker geheim over een traumatische nacht uit het verleden blijft hem achtervolgen. Wanneer Bob, een oude bekende, opnieuw in het beeld verschijnt met schokkend nieuws, dreigt Nathan’s wereld uit elkaar te vallen. Geheimen komen aan het licht en Nathan vreest dat alles waar hij al die jaren voor heeft gevochten voor zichzelf én zijn familie, vernietigd wordt. Hoe ver zal Nathan gaan om zijn geheimen te bewaren en te redden wat er te redden valt?

Genre: drama, mystery, thriller
Regie: Niall MacCormick
Cast: Amrita Acharia, Bertie Carvel, Ewan Bailey, NinaToussaint-White, Paul Bazley, Russell Tovey
Scenario: Neil Cross
Productie: BBC, Kate Harwood, Louisa Rawlins
Herkomst: Verenigd Koninkrijk, 2020
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 4x60 min
Releasedatum dvd: 22 juni