:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: DC ANIMATED
PERSBERICHT: DC ANIMATED
Bron: Warner - Datum: 2021-05-19 - Geplaatst door: Werner
JUSTICE SOCIETY: WORLD WAR II

In Justice Society: World War II stuiten onze superhelden van de Justice Society tijdens de Tweede Wereldoorlog opnieuw op problemen in hun poging om van de wereld een betere plek te maken. Zij krijgen hulp uit de toekomst in de vorm van niemand minder dan de hedendaagse Barry Allen - beter bekend als The Flash. Zal het hun lukken de loop van de geschiedenis te veranderen?

Terwijl hij haastig op weg is naar een gevecht in Metropolis, reist The Flash onbedoeld door de tijd en belandt hij midden in de Tweede Wereldoorlog. Hier ontmoet hij Wonder Woman en haar geheime team, beter bekend als de Justice Society of America.

Justice Society: World War II
is vanaf 26 mei beschikbaar op dvd.


BATMAN: THE LONG HALLOWEEN PART 1


De ontrafeling van een bloedstollend mysterie in Gotham City.

Geïnspireerd door het iconische DC-verhaal van Jeph Loeb en Tim Sale uit de jaren 90 geeft Batman: The Long Halloween - part 1 ons een kijkje in Bruce Wayne's vroege carrière in de misdaadbestrijding. In zijn poging de identiteit van de mysterieuze en tijdens nationale feestdagen toeslaande seriemoordenaar Holiday te ontrafelen komt Batman tegenover enkele van zijn meest sluwe en dodelijke vijanden te staan.

Het zijn duistere tijden in Gotham City. De machtige misdaadfamilie Falcone houdt de stad in een wurggreep, en misdaad en corruptie vieren hoogtij. De chaos wordt verergerd door de geheimzinnige Holiday Killer, die een spoor van terreur en lijkzakken achterlaat. Batman, commissaris James Gordon en D.A. Harvey Dent voeren een race tegen de klok voordat de volgende noodlottige feestdag aanbreekt.

Batman: The Long Halloween - part 1 is vanaf 23 juni beschikbaar op Blu-ray en dvd.UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron