:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Remain In Light >> PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2021
PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2021
Bron: Remain In Light - Datum: 2021-03-10 - Geplaatst door: Werner
April beginnen we met het krachtige drama Rose Plays Julie waarin een jonge vrouw op zoek gaat naar haar biologische moeder, wat ontrafeld in een confrontatie met haar echte vader en zijn donker verleden. Nog meer sciencefiction met de sci-fi thriller Doors, waarin totaal uit het niets miljoenen portals wereldwijd verschijnen. De overheid roept vrijwilligers op om doorheen de portals te gaan, zodat ze meer te weten kan komen over hun oorsprong of doel. In Body Brokers ontmoeten twee junkies de mysterieuze Wood die hen naar een afkickcentrum leidt. Echter is heel het afkickprogramma één grote dekmantel voor fraude. In de biopic Tove, ontdekken we het levensverhaal van de dwarsliggende Tove Jansson, ontwerpster van de wereldberoemde nijlpaardachtige wezentjes The Moomins. De laatste in het lijstje van deze maand is de horrorfilm The Seventh Day. Een ervaren exorcist leidt een jonge priester in het uitdrijven van demonen. Maar gaandeweg moeten ze ook hun eigen demonen onder ogen zien.

ROSE PLAYS JULIE

Rose gaat op zoek naar haar biologische moeder. Haar zoektocht leidt haar naar verontrustende onthullingen over haar echte vader. Vermomd met een pruik en onder de valse naam ‘Julie’, begint ze zich binnen te werken in het leven van haar echte vader Peter, een beroemd archeoloog.

Regie: Joe Lawlor, Christine Molloy
Cast: Ann Skelly, Orla Brady, Aidan Gillen
Releasedatum dvd: 7 april 2021

DOORS

Onverwachts verschijnen miljoenen buitenaardse portals wereldwijd. Verschillende groepen, elk met hun eigen inzicht, gaan op zoek naar de reden van de verschijning en naar wat er aan de andere kant ligt.

Regie: Jeff Desom, Saman Kesh
Cast: Lina Esco, Wilson Bethel, Josh Peck
Releasedatum dvd: 21 april 2021

BODY BROKERS

Utah (Jack Kilmer) en zijn vriendin Opal zijn dakloze junkies, tot een onverwachte ontmoeting met de mysterieuze Wood (Michael Kenneth Williams) hen naar een verslavingskliniek in Los Angeles leidt. Met de hulp van psychiater Dr. White (Melissa Leo) en ex-verslaafde May (Jessica Rothe) lukt het Utah om de eerste stappen te zetten richting een ‘clean’ leven. Maar al snel blijkt de behandeling een bedriegelijke cover-up, en raakt ook Utah steeds verder verstrikt in een netwerk van fraude binnen de verslavingszorg.

Regie: John Swab
Cast: Jack Kilmer, Frank Grillo, Melissa Leo, Michael Kenneth Williams, Jessica Rothe, Alice Englert, Peter Greene, Thomas Dekker
Releasedatum dvd en Blu-ray: 21 april 2021

TOVE

Tove vertelt het leven van Tove Jansson, de artiest, geliefde, auteur en icoon. 1945. Tove's onconventionele levensstijl - onder meer door de open relatie met een getrouwde politicus - staat in schril contrast met de strikte idealen van haar vader en de heersende norm. Wanneer ze de theatermaker Vivica Bandler ontmoet, voelt ze een alles verterende liefde voor de vrouw, ondertussen groeit haar bekendheid met haar Moomins creatie.

Regie: Matt Eskandari
Cast: Alma Pöysti, Krista Kosonen, Shanti Roney
Releasedatum dvd: 28 april 2021

THE SEVENTH DAY

Een beroemde exorcist (Guy Pearce) gaat aan de slag met een jonge priester om hem op te leiden in het uitdrijven van demonen. Terwijl ze dieper en dieper toe treden tot de hel op aarde, begint de grens tussen goed en kwaad te vervagen en moeten ze gaandeweg ook hun eigen demonen onder ogen zien.

Regie: Justin P. Lange
Cast: Guy Pearce, Keith David, Stephen Lang, Vadhir Derbez
Releasedatum dvd: 28 april 2021


UIT HET ARCHIEF