:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Lumière >> PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI-MAART 2021
PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI-MAART 2021
Bron: Lumière - Datum: 2021-02-04 - Geplaatst door: Werner
NO MAN'S LAND

Een familie rouwt om de dood van hun dochter bij een bomaanslag. Antoine vermoedt echter dat zijn zus nog leeft en gaat naar haar op zoek te midden van het Syrische conflict. No Man’s Land is een niet-te-missen, meeslepende, hedendaagse thriller, die in 2020 in wereldpremière ging op Séries Mania in de Internationale Competitie. Een productie van Arte en Hulu die kan rekenen op een mooie cast, met Mélanie Thierry (Da 5 Bloods, Au Revoir Là-haut), Félix Moati (The French Dispatch, Le Grand Bain) en James Purefoy (Rome, Sex Education). Het script werd geschreven door Amit Cohen (False Flag) en Ron Leshem (Euphoria).

Releasedatum dvd: 23 maart 2021


BECK VOLUME 8

Volume 8 bundelt vier nieuwe films (Undercover, De Gedupeerde, Dood In Samarra en De Verloren Zoon) over Zwedens bekendste detective Martin Beck, gebaseerd op de boeken van Maj Sjöwall en Per Wahlöö.

Dood In Samarra: Een kandidaat voor de Nobelprijs voor Vrede wordt brutaal doodgestoken in het centrum van Stockholm. Eén van de getuigen werkte met Alex toen ze in het Midden-Oosten was.

De Verloren Zoon: Een kaakbeen wordt gevonden in het midden van het bos. Als de rest van het lichaam wordt gevonden, blijkt dat het toebehoort aan Viktor Eklund, die al vijf jaar wordt vermist.

Releasedatum dvd: 23 maart 2021

Andere releases:

19 februari 2021:
• Arctic Circle
• The Dying Detective
• Wataha seizoen 1

23 maart 2021:
• Wataha seizoen 2
• Eden
• The Machinery

UIT HET ARCHIEF