:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> RELEASEBERICHT: RELEASES DERDE KWARTAAL 2019
RELEASEBERICHT: RELEASES DERDE KWARTAAL 2019
Bron: Fox - Datum: 2019-07-04 - Geplaatst door: Werner
THE KID WHO WOULD BE KING

In het epische avontuur The Kid Who Would Be King komt de legende van Koning Arthur in een modern jasje weer tot leven. Alex ziet zichzelf als een gewone, onopvallende jongen totdat hij het mythische zwaard Excalibur in een steen gestoken vindt. Hij krijgt de opdracht met zijn vrienden en vijanden een nieuwe ronde tafel op te richten en samen met de legendarische tovenaar Merlijn (Patrick Stewart) de strijd aan te binden met de boosaardige heks Morgana (Rebecca Ferguson). De wereld is in gevaar en Alex moet de rol van leider op zich nemen, een rol die hij zichzelf nooit zou hebben toevertrouwd.

Releasedatum: 31 juli (DVD)
Genre: Fantasie, kinderen en familie
Regisseur: Joe Cornish
Cast: o.a. Patrick Stewart, Rebecca Ferguson, Louis Ashbourne Serkis, Denise Gough, Tom Taylor, Rhianna Dorris en Nathan Stewart-Jarrett


THE AFTERMATH

The Aftermath speelt zich af in het naoorlogse Duitsland van 1946. De Britse Rachael Morgan (Keira Knightley) komt tijdens de zeer strenge winter in het platgebombardeerde Hamburg aan. Ze kijkt ernaar uit herenigd te worden met haar man Lewis (Jason Clarke), een Britse kolonel die de taak heeft de verwoeste stad weer op te bouwen. Op weg naar haar nieuwe thuis komt Rachael er achter dat ze het landhuis zal moeten delen met de voormalige eigenaar, een Duitse weduwnaar (Alexander Skarsgård) en zijn getraumatiseerde dochter (Flora Thiemann). Terwijl de sfeer in huis steeds beladener wordt, slaan vijandigheid en verdriet om in onverwachte passie en bedrog.

Releasedatum: 14 augustus (Blu-ray en DVD)
Genre: Drama/romantisch
Regisseur: James Kent
Cast: o.a. Keira Knightley, Alexander Skarsgård, Jason Clarke en Flora Thiemann


ALITA: BATTLE ANGEL

Alita (Rosa Salazar) wordt wakker zonder herinnering aan wie ze is in een wereld die ze niet herkent. Ze wordt opgevangen door een medelevende arts die zich realiseert dat ergens in deze verlaten cyborg het hart en de ziel van een jonge vrouw met een buitengewoon verleden schuilt. Wanneer de dodelijke en corrupte leiders van Iron City achter Alita aan gaan, ontdekt ze dat ze over unieke vechtkunsten beschikt die de machthebbers maar al te graag onder controle willen hebben. Als ze uit hun greep kan blijven, kan ze de sleutel zijn tot het redden van haar vrienden, haar familie en de wereld waar ze verliefd op is geworden.

Releasedatum: 7 augustus (Blu-ray en DVD)
Genre: Sciencefiction/thriller
Regisseur: Robert Rodriguez
Cast: o.a. Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Keean Johnson, Mahershala Ali en Ed Skrein


MODERN FAMILY SEIZOEN 9

Het extravagante negende seizoen van Modern Family draait om de gemengde Pritchett-Dunphy-Tucker clan, met als familiehoofd Jay Pritchett. Jay en zijn tweede vrouw Gloria voeden hun jonge zoon Joe en Gloria's zoon Manny samen op. De kinderen van Jay’s volwassen dochter Claire en haar man Phil zijn ondertussen het huis uit terwijl Claire’s broer en zijn man hun begaafde dochter Lily volop verwennen. Samen geven deze drie unieke huishoudens ons een hilarische blik in de warme, soms hilarische moderne familie.

Releasedatum: 4 september 2019 (DVD)
Genre: Komedie
Cast: o.a. Ed O'Neill, Julie Bowen, Eric Stonestreet, Jesse Tyler Ferguson, Sarah Hyland, Sofía Vergara en Nolan Gould


AMERICAN HORROR STORY SEIZOEN 8: APOCALYPSE

Na de nucleaire apocalypse verblijft de gekozen elite in de buitenposten die door de mysterieuze coöperatie zijn gecreëerd. De onverwachte komst van Michael Langdon (Cody Fern), een coöperatieve vertegenwoordiger die vastberaden is om met een geheim paradijs de maatschappij te redden, brengt chaos in de orde. Er volgt een slagveld die het laatste conflict tussen goed en kwaad zal oplossen.

Releasedatum: 25 september 2019 (DVD)
Genre: Drama
Cast: o.a. Cody Fern, Sarah Paulson, Emma Roberts, Denis O'Hare, Jessica Lange, Evan Peters en Lady Gaga


Recent nieuws van dezelfde bron