:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #22
NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #22
Bron: DVD Info - Datum: 2019-06-20 - Geplaatst door: Dieter
Het stopt maar niet in Hollywood met de seksschandalen, nu is ook scenarist Max Landis die Chronicle en Bright beschuldigd door acht vrouwen wegens emotioneel en seksueel misbruik.Rambo never dies. De nieuwste Rambo-film mag dan wel Rambo V: Last Blood heten, maar volgens Sylvester Stallone hoeft dat niet meteen de laatste Rambo te zijn. Er is trouwens sprake van een nieuwe Rocky-film. Wij vinden dit niet uit, Sly does.Als het van Boy George afhangt dan wordt hij in de biopic vertolkt door een vrouw. De Britse zanger heeft zijn zinnen gezet op Dark Phoenix– en Game Of Thrones-actrice Sophie Turner. Benieuwd of  regisseur Sacha Gervasi daar ook zo over denkt.In 2020 zal The Hunger Games-auteur Suzanne Collins een prequel uitbrengen die zich 64 jaar voor de gebeurtenissen van het eerste boek afspeelt. Het verwondert ons geen zier, maar Lionsgate liet al weten dat ze bezig zijn met de plannen voor de verfilming ervan.Wordt het Spider-Man 4-script van Sam Raimi dan toch verfilmd? Op Twitter toonde Marvel een afbeelding met het cijfer vier en dus kunnen de speculaties beginnen. In dat script nam Spiderman het op tegen de Vulture die we ook zagen in Spider-Man: Homecoming.Ridley Scott wil een sequel van zijn Gladiator maken. Het vervolg speelt zich 25 jaar later af en draait rond Lucius, de neef van Commodus die door Joaquin Phoenix werd gespeeld.Of u het wil of niet doet er niet toe, maar de Spice Girls zijn terug. Niet alleen op het podium, maar ook op het grote scherm. Gelukkig is het geen vervolg op Spiceworld, wel gaat het om een animatiefilm van Paramount. In de film zitten zowel oude als nieuwe nummers.Is de cinema dan toch dood? De streamingdienst van Amazon gaat dezelfde weg op van 
Netflix. The Report van Scott Z. Burns met Adam Driver en Annette Bening zal al twee weken na de Amerikaanse bioscooprelease online staan.Een beetje onverwacht en een sluitend bewijs dat risico nemen niet altijd fout is wordt met Pokémon Detective Pikachu aangetoond die in de VS is uitgegroeid tot de succesvolste gamebewerking aller tijden aan de box-office. Daarmee stoot de film Lara Croft: Tomb Raider van de troon.Een van de boegbeelden van de Italiaanse cinema is overleden: Franco Zeffirelli. De regisseur die 96 werd stond bekend voor zijn zeer klassieke verfilmingen: The Taming Of The Shrew met Elizabeth Taylor en Richard Burton, Romeo And Juliet, HamletLa Traviata en de serie Jesus Of Nazareth.Leonardo DiCaprio zou dan toch niet de hoofdrol  spelen in Nightmare Alley, de nieuwe film van regisseur Guillermo del Toro. Hij wordt mogelijks vervangen door Bradley Cooper.Hollywood heeft opnieuw een flop op zak. Eerder gingen Godzilla: King Of The Monsters en Dark Phoenix zielloos ten onder, en deze week deed Men in Black: International met Chris Hemsworth en Tessa Thompson het in Amerika ontzettend slecht.Eindelijk eens goed nieuws voor Bond 25. Daniel Craig die gewond raakte, is zo goed als hersteld. Volgende week Zou Craig de opnames mogen hervatten.
 Clint Eastwood heeft zijn opvolgers voor Jonah Hill en Leonardo DiCaprio. Deze twee zouden de hoofdrollen spelen in The Ballad Of Richard Jewell, de nieuwe film van Clint, maar de twee zien dat niet meer zitten. Clint Eastwood vond Paul Walter Hauser die we kennen van I, Tonya en Sam Rockwell uit Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.
Recent nieuws van dezelfde bron