:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: THE 100 SEIZOEN 5 EN BLINDSPOT SEIZOEN 3
PERSBERICHT: THE 100 SEIZOEN 5 EN BLINDSPOT SEIZOEN 3
Bron: Warner - Datum: 2019-03-14 - Geplaatst door: Werner
In het vijfde seizoen van The 100 zijn we alweer zes jaar na de tweede nucleaire Apocalyps op aarde. Honderden mensen zitten opgesloten in een bunker en moeten samenwerken om hun thuis terug te winnen.

Detectivereeks Blindspot is inmiddels aan zijn derde seizoen toe. In het nieuwe seizoen verstoort de nieuwe FBI - directeur Eleanor Hirst de eens zo eensgezinde dynamiek binnen het team.

Beide titels zijn vanaf 3 april beschikbaar op DVD.

THE 100 SEIZOEN 5

Seizoen vijf begint zes jaar nadat onze helden ontsnapten aan de tweede nucleaire Apocalyps op aarde. Het team van Bellamy bevindt zich in de ruimte. Clarke is achtergebleven op aarde. Honderden mensen zitten gevangen in een bunker. Wanneer een enorm gevangenisschip landt op de laatste leefbare plek op aarde moeten de 100 samenwerken om hun thuis terug te winnen.

Releasedatum dvd: 3/04/2019


BLINDSPOT SEIZOEN 3

Na de schokkende onthulling van nieuwe lichtgevende tattoos op het lichaam van Jane Doe gaat het FBI-team aan de slag om de nieuwste ontwikkelingen te ontcijferen. Maar de altijd onvoorspelbare Rich Dotcom en nieuwe FBI-directeur Eleanor Hirst verstoren de dynamiek binnen het ooit zo eensgezinde team en Jane’s levensgevaarlijke broer Roman loopt nog altijd vrij rond.

Releasedatum dvd: 3/04/2019