:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2019
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2019
Bron: Source 1 Media - Datum: 2019-02-21 - Geplaatst door: Werner
Maart: de maand waarin de lente officieel begint, waarin we de klok weer een uur vooruit zetten en waarin de dagen steeds langer worden. Iets waar wij naar uitkijken. Waar wij nog meer naar uitkijken? Alle nieuwe maart-releases die we in deze nieuwsbrief graag uitlichten.

We beginnen met de actiethriller Asher. In deze sfeervolle film van Michael Caton-Jones herkent u naast karakterkop Ron Perlman en Nederlands trots Famke Janssen ook nog Richard Dreyfuss (Jaws, Mr. Holland’s Opus), Jacqueline Bisset (Bullit, Backstabbing For Beginners) en Peter Facinelli (The Twilight Saga, S.W.A.T.). Daarnaast verschijnt deze maand de unieke, gotisch sfeervolle en beklijvende horror The Eyes Of My Mother. Niet voor niets één van de meest besproken en bejubelde horror-debuten in jaren. Ook voegen we de sci-fi Beyond The Sky, met acteur Peter Stormare (Prison Break en Fargo) toe aan ons aanbod.

Ook voor de kinderen is er in maart weer een leuke release: Monky. Deze kinderfilm werd genomineerd voor Best Visual Effects bij Guldbagge awards, de Zweedse ‘Oscar’. Tenslotte verschijnt de speciale DVD-box van Rail Away inclusief de 200ste aflevering. Deze fascinerende serie over markante spoorlijnen overal ter wereld is een bewezen succes voor liefhebbers van treinen en mooie natuurlocaties.

ASHER

De huurmoordenaar Asher, die vroeger werkzaam was bij de Mossad, leeft een sober bestaan in Brooklyn waar hij het einde van zijn carrière en van zijn leven voelt naderen. Tijdens een laatste klus, die helemaal misloopt, ontmoet hij Sophie. Door deze ontmoeting voelt Asher zich genoodzaakt zijn gelofte die hij als jongeman deed, te verbreken. In een laatste poging om de man te worden die hij altijd al had willen zijn, zit er niets anders op dan zijn vroegere ik de rug toe te keren.

Genre: Actie
Speelduur: 117 minuten
Verkrijgbaar vanaf 7 maart 2019 op dvd en Blu-ray

THE EYES OF MY MOTHER

In hun afgelegen boerderij leert Francisca’s moeder haar, als voormalige chirurg, hoe dode dieren te ontleden en niet bang te zijn voor de dood. Als op een middag een mysterieuze bezoeker op een gruwelijke manier een einde maakt aan het idyllische familieleven ontwaken bij Francisca vreemde en afwijkende verlangens. Heel alleen, samen met haar teruggetrokken vader, groeit ze op tot volwassene. Ze verlangt naar contact met de buitenwereld, maar deze verlangens hebben een nogal specifieke en donkere vorm aangenomen.

Genre: Horror
Speelduur: 76 minuten
Verkrijgbaar vanaf 14 maart 2019

BEYOND THE SKY

Chris Norton is een zelfverzekerd maker van documentaires. Hij gelooft niet in buitenaardse wezens of buitenaards leven en is vastbesloten te bewijzen dat dit niet bestaat. In zijn jeugd verdween zijn moeder. Volgens zijn vader werd zij ontvoerd door buitenaardsen. Chris begeeft zich naar bijeenkomsten om in gesprek te gaan met mensen die beweren ontvoerd te zijn door buitenaardsen en begint na een reeks vreemde ontmoetingen te twijfelen of er toch niet zoiets bestaat als buitenaards leven.

Genre: Sciencefiction
Speelduur: 82 minuten
Verkrijgbaar vanaf 14 maart 2019

MONKY

Op een dag vindt Frank een klein aapje in zijn achtertuin. Monky is haar naam en haar komst is het begin van een grappig en spectaculair avontuur voor Frank en de rest van zijn familie. Maar zij zijn er al snel achter dat Monky geen gewoon appje is en het was geen toeval dat zij in hun achtertuin rondslingerde. Wie is Monky? Waar komt ze vandaan? Kunnen zij haar verborgen houden voor de rest van het dorp? Een spannende reis leidt de familie van Zweden naar de tropische jungle van Thailand om antwoorden te vinden op alle vragen die Monky heeft opgeroepen.

Genre: Kinderen
Speelduur: 86 minuten
Verkrijgbaar vanaf 21 maart 2019


RAIL AWAY 63 - SPECIALE UITGAVE

Het reisprogramma Rail Away bestaat al ruim twintig jaar. In elke aflevering aandacht voor markante spoorlijnen overal ter wereld. Met de trein als leidraad maakt de kijker kennis met bijzondere spoorlijnen, landschappen, culturen en toeristische bezienswaardigheden. Deze dvd bevat de speciale 200ste aflevering van Rail Away. In deze aflevering komt alles samen waar Rail Away al ruim 20 jaar voor staat: milieuvriendelijk reizen per trein door prachtige landschappen en pittoreske plaatsjes, Inclusief niet eerder vertoond bonusmateriaal. Waarbij er beelden vertoond worden vanuit de treincabine en vanuit een helikopter.

Genre: Documentaire
Speelduur: 90 minuten
Verkrijgbaar vanaf 28 maart 2019