:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: FREDDIE MERCURY - THE KING OF QUEEN
PERSBERICHT: FREDDIE MERCURY - THE KING OF QUEEN
Bron: Source 1 Media - Datum: 2019-02-12 - Geplaatst door: Werner
FREDDIE MERCURY - THE KING OF QUEEN
 
Voor de maand maart hebben wij drie bijzondere titels aan onze releases toegevoegd. Graag presenteren wij hierbij met trots drie documentaires over de legendarische Freddie Mercury en zijn band Queen gebundeld in de unieke 3DVD-box Freddie Mercury: The King Of Queen. De film Bohemian Rhapsody laat zien dat Queen tot op de dag van vandaag nog steeds razend populair is, zowel bij jong als oud. In de drie documentaires die Source 1 Media beschikbaar heeft wordt het ware verhaal verteld over Queen en de ultieme showman van de band: Freddie Mercury.
Freddie Mercury, geboren als Farrokh Bulsara, was één van de meest charismatische, complexe, maar ook fascinerende artiesten in de geschiedenis van de rockmuziek. Hij stond bekend om zijn extravagante podiumpersoonlijkheid en zijn explosieve optredens, maar buiten de schijnwerpers was hij ongelooflijk privé. Met zijn zeldzame stembereik van vier octaven was hij een buitengewone zanger. In Freddie Mercury: The King Of Queen en Freddie Mercury: The Ultimate Showman staat deze legendarische showman centraal. Met exclusieve interviews en archiefbeelden onthullen we het verhaal van Freddie Mercury en hoe een verlegen jongen uit Zanzibar uitgroeit tot één van de meest iconische figuren in de moderne muziekgeschiedenis.

Freddie Mercury werd bekend als de zanger en frontman van de band Queen. De doorbraak van Queen kwam in 1974 met de singles Killer Queen en Now I'm Here. Een jaar later bestormden ze de hitlijsten met Bohemian Rhasody. Het vermogen van Queen om het publiek omver te blazen was meedogenloos. In de documentaire Queen: How They Broke Free kijken we terug op de opmerkelijke combinatie van een excentrieke kunststudent en drie academici en hun ongelooflijke reis naar wereldwijde faam.

Inclusief de 3 documentaires:
• Queen: How They Broke Free
• Freddie Mercury: The Ultimate Showman
• Freddie Mercury: The King Of Queen
UIT HET ARCHIEF