:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2019
PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2019
Bron: Source 1 Media - Datum: 2019-01-30 - Geplaatst door: Werner
De Oscar-nominaties zijn inmiddels bekend gemaakt en het wachten op de uitreiking van de felbegeerde gouden beeldjes is begonnen. De maand februari staat dan ook bij de filmliefhebber in het teken van de beste films. Ook wij kijken uit naar al het moois wat de maand februari te bieden heeft.

Het wordt een maand met een divers nieuw Source 1 Media aanbod: van komedie tot horror en van thriller tot kinderfilms. Niets is te gek in februari. Zelfs niet de psychologische horror Piercing waarin een prachtig vormgegeven moordfantasie wordt gecombineerd met kinky komedie-aspecten. Ook de pakkende thriller Killer Kate zal voor de nodige spanning zorgen. Daarnaast verschijnt de goed ontvangen Franse horror-thriller Evolution in februari. Genoeg gegriezeld? Dan hebben we voor de komedie-liefhebber de populaire komedieserie Shouf Shouf. Hiermee geniet u van de complete tv-serie, die tussen 2006 en 2009 werd uitgezonden op de Nederlandse televisie. Ook staan er twee leuke kinderfilms op de planning: Gordon & Paddy en Los Bando

PIERCING

Reed gaat op zakenreis en neemt afscheid van zijn vrouw en zoontje. Zijn koffer bevat geen kleren, maar een tandenborstel en een moordkit. Hij heeft alles perfect uitgekiend: een kamer boeken in een hotel, een escortdame bellen en het nietsvermoedende slachtoffer vermoorden. Een uitlaatklep voor zijn verderfelijke impulsen en het begin van een nieuwe periode als voorbeeldige echtgenoot en vader. Maar wanneer de intrigerende callgirl Jackie plots de kamer binnenstapt, komt er een kink in de kabel. Wie is de kat en wie de muis in zijn spelletje? Is dit een koortsdroom? Voor de nacht voorbij is, zullen Reed en Jackie hun verbintenis met bloed bezegelen.

Speelduur: 81 minuten
Verkrijgbaar op dvd en Blu-ray vanaf 7 februari 2019

KILLER KATE

De zussen Kate en Angie hebben elkaar niet meer gesproken sinds Angie naar een universiteit ging. Ze liet Kate achter zodat zij moest zorgen voor hun zieke vader. Angie wil het goedmaken en nodigt Kate uit voor haar vrijgezellenfeestje, dat plaatsvindt in een afgelegen huurhuis. Wat de zussen niet weten, is dat het huis eigendom is van een gestoorde familie die bestaat uit moordenaars.

Speelduur: 80 minuten
Verkrijgbaar op dvd vanaf 21 februari 2019


EVOLUTION

De 10-jarige Nicolas woont met zijn moeder op een afgelegen eiland, in een dorp dat alleen wordt bewoond door vrouwen en jonge jongens. In een ziekenhuis met uitzicht op de oceaan, zijn alle jongens onderworpen aan een vreemde medische behandeling. Alleen Nicolas vraagt zich af wat er om hem heen gaande is. Hij voelt dat zijn moeder liegt en hij is vastbesloten om uit te vinden wat ze ’s nachts doet op het strand. Wanneer hij het geheim ontdekt, wordt hij in het begin van een nachtmerrie getrokken. Toch vindt Nicolas in Stella, een jonge verpleegster in het ziekenhuis, een onverwachte bondgenoot.

Speelduur: 98 minuten
Verkrijgbaar op dvd vanaf 28 februari 2019


SHOUF SHOUF - DE TV-SERIE COMPLEET

Shouf Shouf de tv-serie (2006-2009) is het vervolg op de succesvolle speelfilm Shouf Shouf Habibi (2004). Shouf Shouf is een verfrissende en eigentijdse Nederlandse komedie rond de vriendengroep van de 20-jarige Ap, een in Nederland geboren Marokkaan die met zijn vrienden een plek probeert te vinden in de Nederlandse samenleving. Ze doen verwoede pogingen er het beste van te maken. Toch weten ze zich telkens weer in de nesten te werken met alle gevolgen van dien. Shouf Shouf schetst een hilarisch, confronterend, maar ook ontroerend beeld van het volwassen worden in een moderne, grote stad in Nederland.

Speelduur: 875 minuten
Verkrijgbaar op dvd vanaf 28 februari 2019


GORDON & PADDY

Verkrijgbaar op dvd vanaf 14 februari 2019


LOS BANDO

Verkrijgbaar op dvd vanaf 14 februari 2019