:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> The Searchers >> NIEUWSBERICHT: RELEASEDATA VOORJAAR 2019
NIEUWSBERICHT: RELEASEDATA VOORJAAR 2019
Bron: The Searchers - Datum: 2019-01-22 - Geplaatst door: Werner
The Searchers maakt vandaag de releasedata bekend van drie nieuwe releases uit de line-up.

Destroyer, een bloedstollende thriller waarvoor hoofdrolspeelster Nicole Kidman een Golden Globe nominatie bemachtigde, zal vanaf 13 maart te zien zijn in de zalen. Serenity, met Matthew McConaughey en Anne Hathaway, volgt op 27 maart. Tot slot is Missing Link, de nieuwe animatiefilm van de befaamde Laika Studios (ParaNorman, The Box Trolls, Kubo And The Two Strings), vanaf 10 april te zien in de bioscoop.

DESTROYER - 13/3/2019

Zestien jaar geleden ging politierechercheur Erin Bell (Nicole Kidman) undercover in een bende bankovervallers geleid door de gewelddadige Silas. Wanneer een van hun gewaagde overvallen fout gaat, wordt Erin ontmaskerd maar weet Silas te ontsnappen. Zestien jaar later is Silas terug met een uitgekiend plan om een van de grootste banken te overvallen, op de hielen gezeten door Erin. Een bloedstollende thriller, geregisseerd door Karyn Kusama (The Invitation, Billions, The Man In The High Castle, Girlfight), met in de hoofdrol Emmy-en Academy Award-winnaar Nicole Kidman (Big Little Lies, Lion, The Killing Of A Sacred Deer, Top Of The Lake) met een script geschreven door Phil Hay en Matt Manfredi (The Invitation, Ride Along 1 & 2, Clash Of The Titans).

SERENITY - 27/3/2019

Baker Dill (Matthew McConaughey) is de kapitein van een vissersboot, waarmee hij toeristen rondvaart door een rustige tropische enclave, genaamd Plymouth Island. Wanneer zijn ex-vrouw Karen (Anne Hathaway) plotseling opduikt, smeekt ze Dill wanhopig om haar te beschermen tegen haar gewelddadige man (Jason Clarke). Samen bedenken ze een plan om Karen’s ex-man om zeep te helpen. Al snel wordt Dill terug gezogen in een leven dat hij probeerde te vergeten. Terwijl hij worstelt tussen goed en kwaad, raakt hij verstrikt in een nieuwe realiteit en is niets meer wat het lijkt.

MISSING LINK - 10/4/2019

De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster. Hij is verrassend slim en charmant maar ook eenzaam omdat hij alleen leeft en niet weet waar hij vandaan komt. Bijgestaan door de temperamentvolle avonturier Adelina Fortnight, gaan Link en Sir Lionel op een razend spannend avontuur op zoek naar Link’s lang verloren familie: de Yeti’s. Missing Link is de nieuwe animatiefilm van de befaamde Laika Studios (ParaNorman, The Box Trolls, Kubo And The Two Strings). De originele stemmen worden vertolkt door o.a. Hugh Jackman (Sir Lionel Frost), Zach Galifianakis (Mr. Link) en Zoe Saldana (Adelina Fortnight).

AT ETERNITY'S GATE - 10/4/2019

The Searchers kondigt aan dat At Eternity's Gate genomineerd is voor een Oscar. Willem Dafoe is genomineerd in de categorie 'Best Performance by an Actor in a Leading Role'. De Oscars worden op zondag 24 februari uitgereikt. In At Eternity’s Gate gaat regisseur Julian Schnabel, die eerder al succes oogstte met Basquiat en Oscar-winnaar The Diving Bell And The Butterfly, op verkenning naar de worsteling van Vincent van Gogh om te worden begrepen als kunstenaar. Willem Dafoe, onlangs nog bekroond met een Oscarnominatie voor The Florida Project, kruipt in de huid van de legendarische schilder. De ensemble-cast wordt aangevuld door onder meer Oscar Isaac, in de rol van Paul Gauguin, Mads Mikkelsen, Emmanuelle Seigner en Mathieu Amalrik. De film zal in de Belgische zalen te zien zijn vanaf 10 april.

Wanneer Vincent van Gogh (Willem Dafoe) in 1886 verhuist, met als doel door te breken als kunstenaar, leert hij een avant-gardistische groep kunstenaars kennen onder wie Paul Gauguin. Maar Van Gogh stuit alleen maar op nog meer onbegrip en afwijzingen en vertrekt uiteindelijk naar Arles in de hoop een nieuw bestaan te bouwen. In zijn zoektocht naar aanvaarding, verliest Van Gogh zich echter steeds verder in een wereld van ziekte en depressie.Recent nieuws van dezelfde bron