:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: BOHEMIAN RHAPSODY
PERSBERICHT: BOHEMIAN RHAPSODY
Bron: Fox - Datum: 2019-01-03 - Geplaatst door: Werner
BOHEMIAN RHAPSODY

Herbeleef de iconische band Queen
Bohemian Rhapsody is vanaf 27 februari verkrijgbaar op DVD, Blu-ray & UHD

De biopic Bohemian Rhapshody viert de iconische en baanbrekende muziek van Queen en Freddie Mercury. De filmbiografie neemt fans mee in het verhaal achter de band en laat onder andere zien hoe Bohemian Rhapsody, het meest gestreamde nummer uit de 20ste eeuw, tot stand kwam. Andere favorieten zoals We Will Rock You,Somebody To Love, We Are The Champions en meer zijn te zien en te horen in dit muziekavontuur dat je laat lachen, huilen, zingen en dansen. Wereldwijd veroverde de film de harten van fans en critici en ontving het nominaties voor twee Golden Globe®-Awards (beste film en beste acteur (Rami Malek)) en SAG-Awards (beste cast en beste mannelijke hoofdrolspeler (Malek)).Synopsis
Bohemian Rhapsody is een ode aan de legendarische rockband Queen, hun unieke muziek en hun buitengewone zanger en frontman Freddie Mercury. Freddie (Rami Malek) vocht tegen stereotypen, trotseerde conventies en groeide zo uit tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film vertelt niet alleen over de bliksemsnelle opkomst van de band, hun revolutionaire geluid en Freddie's solocarrière, maar ook over de hereniging en een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek.

Cast

In Bohemian Rhapsody van regisseur Bryan Singer (The Usual Suspects, X-Men) slaagt Rami Malek (Night At The museum, The Twilight Saga) er op geweldige wijze in om de rol van de buitengewone Freddie Mercury te vertolken. De rol van Mary Austin, partner en beste vriendin van Freddie Mercury, neemt Lucy Boynton (Murder On The Orient Express) voor haar rekening. De andere leden van de bekende rockband Queen worden vertolkt door de fantastische castleden Gwilym Lee (The Tourist, Midsummer Murders), Joseph Mazzello (The Pacific, The Social Network), Ben Hardy (X-men: Apocalypse) en Mike Myers (Austin Powers).

DVD
Speelduur: 153 minuten
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 en anderen
Beeldverhouding: 16:9
Menu’s: Nederlands, Engels en Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels en Frans

Extra:
• Het complete Live Aid-filmoptreden

UHD en Blu-ray
Speelduur: 223 minuten
Audio: Engels DD 5.1, Frans DD 5.1 en anderen
Beeldverhouding: 16:9
Menu’s: Nederlands, Engels en Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels en Frans

Extra’s:
• Rami Malek: Becoming Freddie
• The Look and Sound of Queen
• Recreating Live Aid
• Het volledige Live-Aid filmoptreden
• Bioscooptrailers
Recent nieuws van dezelfde bron