:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: ARROW SEIZOEN 6 EN THE FLASH SEIZOEN 4
PERSBERICHT: ARROW SEIZOEN 6 EN THE FLASH SEIZOEN 4
Bron: Warner - Datum: 2018-11-13 - Geplaatst door: Werner
November is DC-maand bij Warner Home Entertainment!

Net als het hoofdpersonage raast de televisieserie verder! In het inmiddels vierde seizoen van The Flash moeten Barry Allen en co de wereld opnieuw verdedigen tegen tal van metahumans met slechte plannen. Met gemiddeld 2,2 miljoen kijkers per aflevering blijft de reeks enorm populair in de States en een vijfde seizoen is al onderweg!

In het zesde seizoen van Arrow dreigt de Green Arrow ontmaskerd te worden. Zal het publiek te weten komen wie achter de inmiddels legendarische pijl en boog verborgen zit?

Van beide reeksen zijn ook verzamelboxen beschikbaar met alle seizoenen tot nu toe.

THE FLASH SEIZOEN 4

In het vierde seizoen zet Barry Allen, beter bekend als The Flash, zijn missie voort om Central City te beschermen tegen bovenmenselijk gevaar. Maar als Barry vastzit in de Speed Force, moet zijn familie—rechercheur Joe West; verloofde Iris West en Wally West/Kid Flash—het alleen opknappen met het team van S.T.A.R. Labs: Caitlin Snow/Killer Frost, Cisco Ramon/Vibe en de briljante wetenschapper Harrison Wells.

Releasedatum Blu-ray en dvd: 28 november 2018


ARROW SEIZOEN 6

Na de vernietigende explosie op Lian Yu keert Oliver Queen terug naar huis. Hij staat voor de grootste uitdaging ooit: het vaderschap. Oliver is vastbesloten er het beste te maken en tegelijkertijd als burgemeester en Green Arrow zijn Star City te beschermen. Maar hij wordt van alle kanten bedreigd door vijanden uit het verleden, waaronder Black Siren, Vigilante, Ricardo Diaz en Cayden James.

Releasedatum Blu-ray en dvd: 28 november 2018