:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2018
PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2018
Bron: Source 1 Media - Datum: 2018-11-06 - Geplaatst door: Werner
De maand november zit vol met must-see films van Source 1 Media, voor zowel jong als oud! Deze releases lichten we dan ook graag uit door middel van deze nieuwsbrief. We beginnen met de actie-komedie The Con Is On!

THE CON IS ON

In The Con Is On zien we hoe Harriet en Peter, een Brits oplichterskoppel, ten dode zijn opgeschreven als ze hun gokschulden bij de meedogenloze gangster Irina niet kunnen inlossen. Hun overlevingsmissie voert naar Hollywood, waar ze een juweel van onschatbare waarde willen ontfutselen aan Peters geschifte ex Jackie. Dit loopt natuurlijk niet van een leien dakje... Met actrice Uma Thurman (The Avengers, Pulp Fiction) en acteur Tim Roth (die we o.a. kennen van de hit-serie Lie To Me). Ook zijn er rollen weggelegd voor Sofia Vergara (Modern Family) en Stephen Fry (Gosford Park, V Dor Vendetta).

Speelduur: 90 minuten
Verkrijgbaar vanaf 1 november op dvd en Blu-ray


THE LODGERS

Als je liever in de mood bent voor een goede horrorfilm is The Lodgers een ware must-have! In deze titel zien we hoe de tweeling Rachel en Edward elke avond te maken krijgen met een sinistere aanwezigheid. Wanneer liefde in het spel komt, worden er dodelijke gebeurtenissen veroorzaakt... Regisseur Brian O'Malley verfijnt zijn beklijvende gothic horror-stijl door het beste uit de klassieke en hedendaagse griezelfilm met elkaar te verzoenen: sfeervolle fotografie in prachtige decors, psychologische terreur en ijzingwekkende plotwendingen. De karakterkop van veteraan David Bradley (die we o.a. kennen van Harry Potter en Game Of Thrones) past perfect in het plaatje! 

''The Lodgers is een beeldschone aanvulling op de canon van gothic horrorfilms'' - IMAGINE Film Festival

Speelduur: 92 minuten
Verkrijgbaar vanaf 8 november op dvd


DARK CRIMES

Jim Carrey-fans opgelet! Het is algemeen bekend dat elke rol Jim Carrey gemakkelijk afgaat en dit bewijst 'ie dan ook in de duistere thriller Dark Crimes. In deze film speelt de wereldberoemde acteur een detective die een zaak aanneemt met betrekking tot de moord op een zakenman. Tot zijn en ieders verbazing is de zaak identiek aan de moord op een personage in een onlangs gepubliceerde roman van een man genaamd Kozlow. Hoewel de misdaad een open en gesloten zaak lijkt te zijn, ontdekt hij een donkerder geheim... Dark Crimes is gebaseerd op een artikel in The New Yorker van David Grann uit 2008 over Krystian Bala, een Poolse thrillerschrijver die details van een moord die hij heeft gepleegd in zijn eerste boek verwerkt had. Verkrijgbaar op zowel DVD als Blu-Ray!

Speelduur: 92 minuten
Verkrijgbaar vanaf 15 november op dvd en Blu-ray


RITA & KROKODIL 2

Ook de kinderen worden bij Source 1 Media nooit vergeten. Zo hebben we in de maand november twee geweldige kindertitels op de planning staan. Allereerst de titel Rita & Krokodil 2. Na de succesvolle release van Rita & Krokodil is er nu een tweede deel verschenen. De animaties zitten vol met grappige kleurrijke details en muzikale fragmenten. Iedere aflevering neemt je mee in de wereld van de 4-jarige Rita en gaat over vriendschap, emoties en ervaringen van iedere dag. Verkrijgbaar vanaf 29 november!

''De kleurrijke animatie Rita En Krokodil is opnieuw een vrolijke traktatie'' - De Volkskrant

Speelduur: 40 minuten
Verkrijgbaar vanaf 29 november op dvd


TRIO, DE JACHT OP EEN LEGENDARISCHE SCHAT

Tevens verkrijgbaar op 29 november; Trio, De Jacht Op Een Legendarische Schat. In deze kindertitel zien we hoe Nora, Simen en Lars vastberaden zijn om de St. Olavsschrijn te vinden. Een groep gewetenloze schatzoekers zit hen echter op de hielen. Gaat het ze lukken de schrijn te vinden? Trio, De Jacht Op Een Legendarische Schat gaat over kunstschatten, jaloezie, relaties en vriendschap. Deze titel wordt dan ook omschreven als dé James Bond-film voor kinderen!

Speelduur: 80 minuten
Verkrijgbaar vanaf 29 november op dvdUIT HET ARCHIEF