:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: RELEASES VIERDE KWARTAAL FOX
PERSBERICHT: RELEASES VIERDE KWARTAAL FOX
Bron: Fox - Datum: 2018-10-20 - Geplaatst door: Werner
GOODBYE CHRISTOPHER ROBIN

Goodbye Christopher Robin biedt een bijzondere kijk op de relatie van de geliefde kinderboekenauteur A. A. Milne (Domhnall Gleeson) en zijn zoon Christopher Robin, wiens speelgoed dé inspiratie vormde voor de magische wereld van Winnie de Poeh. Samen met zijn moeder Daphne (Margot Robbie) en zijn nanny Olive (Kelly Macdonald), wordt Christopher Robin’s gezin meegesleurd door het internationale succes van de boeken. De betoverende verhalen brengen Engeland hoop en troost na de gruwelen van de Eerste Wereldoorlog. Alle ogen zijn gericht op Christopher Robin, maar wat zijn de gevolgen van het succes voor dit gezin?

Releasedatum DVD: 24 oktober 2018


UNSANE

Oscar-winnaar Steven Soderbergh (Regie, Traffic, 2000) sleept zijn publiek mee in dit psychologisch drama over een sterke vrouw die voor het terugwinnen van haar vrijheid vecht, terwijl haar eigen toerekeningsvatbaarheid op het spel staat. Sawyer Valentini (Claire Foy, The Crown) krijgt vrijwillige behandelingen in het Gedragcenturm Highland Creek om de traumatische ervaring met een stalker te verwerken. Als ze vervolgens tegen haar zin in de kliniek wordt opgenomen, denkt ze dat één van de medewerkers haar stalker is. Maar is hij het echt of is dit wellicht een hersenspinsel en beeldt ze zichzelf dingen in?

Releasedatum DVD/Blu-ray: 24 oktober 2018


THE PREDATOR

The hunt has evolved – en dat geldt ook voor het volgende hoofdstuk van de Predator-serie, van regisseur Shane Black’s (Iron Man 3, The Nice Guys). De gevaarlijkste jagers van het universum zijn terug, maar door een genetische DNA-upgrade als een nieuw soort die sterker, slimmer en dodelijker is dan ooit tevoren. Als zij naar de aarde terugkeren, ligt de laatste hoop van de mensheid in handen van een samengeraapt gezelschap ex-soldaten en wetenschappers die het samen opnemen tegen deze oppermachtige vijand.

Releasedatum DVD/Blu-ray/UHD: 30 januari 2019


THE ORVILLE SEIZOEN 1

De met een Emmy onderscheiden Seth MacFarlane* (Family Guy, Ted) met zijn heerlijke verwrongen geest is de bedenker van deze hilarische live-action sci-fi serie. Kapitein Ed Mercer (MacFarlane) is nieuw als gezagvoerder en trekt de ruimte in, aan boord van het verkenningsschip de USS Orville. Samen met zijn eerste officier en ex-vrouw (Adrianne Palicki) en een intergalactische bemanning krijgt hij te maken allerlei problemen, van een afwijking in de ruimte die planeten opslokt tot een overdreven amoureuze geleiachtige ingenieur (Norm MacDonald). Dankzij de geestige humor, sociale commentaren en briljante cast, waaronder Penny Johnson Jerald, Scott Grimes, Peter Macon en Halston Sage, is The Orville één van de origineelste shows ooit in onze atmosfeer.

Releasedatum DVD: 24 oktober 2018


ASH VS. EVIL DEAD SEIZOEN 3

In het derde en laatste seizoen van de Starz-hitserie proberen Ash en zijn kettingzaag de wereld te beschermen tegen het kwaad met behulp van Pablo en Kelly en doen daarbij een schokkende ontdekking.

Releasedatum DVD/Blu-ray: 24 oktober 2018


HOMELAND SEIZOEN 7

Terwijl een ietwat paranoïde president Keane opkijkt tegen een aankomend onderzoek en het land uiteen dreigt te vallen, moeten Carrie en Saul er in het boeiende zevende seizoen van Homeland erachter komen wie ze nog kunnen vertrouwen. Terwijl de president bedreigd wordt door krachten binnen en buiten de regering, strijdt Carrie ervoor de waarheid aan het licht te brengen en een enorm complot te ontmaskeren.

Releasedatum DVD/Blu-ray: 7 november 2018


THIS IS US SEIZOEN 2

‘Iedereen heeft een familie. En elke familie heeft een verhaal. This Is Us volgt de familie Pearson een aantal decennia: van Jack en Rebecca als jonge ouders in de jaren 80 totdat hun kinderen Kevin, Kate en Randall op 37-jarige leeftijd op zoek gaan naar liefde en een zinvolle invulling van hun leven. Dit onderbouwde, levensechte comedy-drama laat zien hoe de kleinste gebeurtenissen in ons leven van invloed zijn op wie wij worden en hoe de verbindingen die wij met elkaar delen tijd, afstand en zelfs dood kunnen overstijgen.

Releasedatum DVD: 21 november 2018


THE STRAIN SEIZOEN 4

In de laatste 10 afleveringen van deze angstaanjagende serie van de visionairs Guillermo del Toro, Carlton Cuse en Chuck Hogan houdt een nucleaire winter de planeet in zijn greep, terwijl een wanhopige en zwakke mensheid - slaven van “The Partnership” - wordt overheerst door de bloeddorstige strigoi. Ondertussen stoomt de duistere “Master” Eph’s (Corey Stoll) zoon Zach (Max Charles) klaar voor heerschappij over deze post-apocalyptische dystopie. Met niks te verliezen smeedt Eph met een groepje overlevenden plannen om de Master uit te schakelen en wat over is van de mensheid - en de planeet - te redden in een bloedstollend avontuur dat uitmondt in een van de meest schokkende verhaallijnen in deze toch al baanbrekende serie.

Releasedatum DVD: 21 november 2018


THE STRAIN - COMPLETE BOX

Een ijzingwekkende, originele serie van Guillermo Del Toro, Carlton Cuse en Chuck Hogan. Nadat een vreemd virus uit de oude tijden van het vampirisme opduikt in New York, krijgen bloeddorstige hybriden daar vaste voet aan de grond. Om deze schepsels en de kwade “Master” achter de uitbraak te vernietigen, ontwikkelt Dr. “Eph” Goodweather (Corey Stoll) van het CDC een dodelijk biologisch wapen. Dit post-apocalyptische verhaal, waarin Eph in zijn poging de mensheid te redden een mysterieuze holocaustoverlevende (David Bradley) ontmoet en op zoek gaat naar aanwijzingen in een eeuwenoud boek, ontaardt in een ware race tegen de klok die gepaard gaat met groot persoonlijk verlies. Alle vier de bloedstollende seizoenen in één box, boordevol speciale features en uitgebreide kijkjes achter de schermen.

Releasedatum DVD: 12 december 2018


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron