:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2018
PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2018
Bron: Universal - Datum: 2018-08-24 - Geplaatst door: Werner
10X10

Op het eerste gezicht lijkt Lewis (Luke Evans - Dracula Untold, The Alienist) een doodgewone kerel, maar onder dat laagje vernis gaat een obsessie met de al even doorsnee ogende Cathy (Kelly Reilly - Eden Lake, Britannia) schuil. Na een grondig geplande en op klaarlichte dag gepleegde ontvoering zet Lewis zijn doelwit vast in een piepkleine, geluiddichte kamer, vastbesloten om haar een geheim te ontfutselen dat zijn bizarre wraakgevoelens moet verklaren. 10X10 is een ijzingwekkend claustrofobische thriller met een onthutsende ontknoping …

Genre: Thriller
Regie: Suzi Ewing
Cast: Luke Evans, Kelly Reilly
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Central Film
Speelduur: 83′
Beeldverhouding: 16:9
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans
Releasedatum dvd: 5/09/2018

ACTION POINT

Johnny Knoxville, onze favoriete waaghals, trekt weer alle registers open in de pijnlijk grappige komedie Action Point. Knoxville schittert als D.C., de knotsgekke eigenaar van een hondsdol pretpark met als motto “marginale veiligheid, maximaal plezier”! Maar net als zijn vervreemde tienerdochter Boogie op bezoek komt, wordt in de buurt een zielloos megapark geopend dat de toekomst van Action Point in gevaar brengt. Om zijn geliefde themapark en zijn relatie met zijn dochter te redden, zetten D.C. en zijn kakelbont gezelschap van buitenbeentjes alles op alles. En dat betekent: halsbrekende capriolen, bloedstollende stunts en hilarische huzarenstukjes. Zet je schrap voor een wilde rit met de ster van Bad Grandpa en Jackass.

Genre: Comedy
Regie: Tim Kirkby
Cast: Johnny Knoxville, Susan Yeagley
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par Theatrical
Speelduur: 81′ (dvd); 84′ (Blu-ray)
Beeldverhouding: 2.40:1 (dvd); 2.40:1 – 1080p (Blu-ray)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels DTS-HD Master Audio 7.1, Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (Blu-ray)
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Engels, Frans, Duits
Releasedatum dvd en Blu-ray: 5/09/2018

Bonus BD:
• Deleted & Extended Scenes
• Benny and the Sh*tbirds
• Anarchy in the Amusement Park
• Old School, Bone-Crunching Stunts
• Drinking Beer with Grizzly Bears
• Bloopers and More!

TAD THE LOST EXPLORER: SECRET OF KING MIDAS

Bouwvakker Ted droomt ervan archeoloog te worden, de wereld rond te reizen en verloren schatten te ontdekken. Wanneer hij een presentatie bijwoont van zijn vriendin Sara, een échte archeoloog, lijkt zijn droom werkelijkheid te worden. Sara heeft een stuk papyrus ontdekt waarop informatie staat over een ketting van Midas, de legendarische koning die alles wat hij aanraakte in goud veranderde. Wanneer zij wordt ontvoerd door een schurk die de kostbare talisman en de oneindige bron van rijkdom als eerste wil vinden, zet Ted de achtervolging in met zijn hond Jeff en papegaai Belzoni.

Genre: Avontuur, Animatie, Comedy
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par Theatrical
Speelduur: 81′ (dvd); 84′ (Blu-ray)
Beeldverhouding: 2.35:1 (dvd); 2.35:1 – 1080p (Blu-ray)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Nederlands Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels Dolby TrueHD 5.1, Nederlands Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (Blu-ray)
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans (dvd); Nederlands, Engels, Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Duits (Blu-ray)
Releasedatum dvd en Blu-ray: 12/09/2018

BARBIE: DOLPHIN MAGIC

Ben je klaar voor een spannend avontuur met Barbie en haar zusjes Skipper, Stacie en Chelsea? In deze meeslepende animatiefilm reizen ze naar een tropisch eiland waar Ken stage loopt als marien bioloog. Tijdens het snorkelen ontdekken ze een jonge dolfijn die gevangen zit in een omheining. Niet zomaar een dolfijn, maar een prachtige felgroene Edelsteendolfijn! Daarop maakt Barbie kennis met Isla, een mysterieuze vriendin die een magische zeemeermin blijkt te zijn! Kort daarna ontdekken de meiden dat de dolfijn gevangen wordt gehouden door Marlo, de biologe waar Ken voor werkt. Zij wil munt slaan uit de unieke dolfijn door hem als circusaapje te laten optreden. Als onze vrienden de dolfijn willen bevrijden om hem te herenigen met zijn Edelsteendolfijnfamilie, zullen ze de handen in elkaar moeten slaan voordat Marlo hem kan wegsturen.

Genre: Avontuur, Animatie, Family entertainment
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: PVP
Speelduur: 61′
Beeldverhouding: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Nederlands Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Releasedatum dvd: 19/09/2018

BROOKLYN NINE-NINE – SEIZOEN 5

Het puikje van Brooklyn, dat ruik je van ver! Nergens is het zo nice als bij de Nine-Nine, zoveel is zeker. Jake sluit in de gevangenis vriendschap met een kannibaal, de agenten leveren zich over aan volledig #awk kantooryoga en dan is er nog de heuglijkste Halloween-heist aller tijden! Dan Goor en Mike Schur (The Office en Parks and Recreation) ontketenen andermaal 22 hilarische afleveringen van het met een Golden Globe bekroonde Brooklyn Nine-Nine.

Genre: Comedy, Misdaad
Cast: Andy Samberg, Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Terry Crews
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Speelduur: 480′
Beeldverhouding: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans
Releasedatum dvd: 19/09/2018

ELEMENTARY – SEIZOEN 5

Van bepaalde personen wordt wel eens gezegd dat je er best in een brede boog om heenloopt omdat ze, op het giftige af, onuitstaanbaar zijn, en in dit vijfde seizoen is dat statement weer bij uitstek van toepassing op Sherlock Holmes (Jonny Lee Miller), de onnavolgbare, geschifte en briljante speurneus die samen met zijn onvermoeibare rechterhand, Dr. Joan Watson (Lucy Liu), aan de lopende band zaken oplost voor de NYPD. De balans tussen het dynamische duo is sowieso een delicate evenwichtsoefening, die vaak samenhangt met moeilijke persoonlijke keuzes en onoplosbare misdaden. Van sluipschutters en moorddadige drugsbendes tot een illegaal spionagenetwerk, van slangengif vermengd met voedsel tot superbugs in de watertoevoer van New York, de misdadigers laten weer geen methode onbeproefd om elkaar ook dit keer naar de kroon te steken. Laat je meeslepen door de suspense van deze 24 nieuwe afleveringen.

Genre: Misdaad, Drama, Mysterie
Cast: Lucy Liu, Jonny Lee Miller, Aidan Quinn
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par CBS
Speelduur: 960′
Beeldverhouding: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 2.0
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Duits
Releasedatum dvd: 19/09/2018

Bonusmateriaal
• For The Hundredth Time
• Flashbacks
• The Fifth Elementary
• Reasoning Backwards
• Gag Reel
• Deleted Scenes On Select Episodes


FIRST REFORMED

First Reformed, de duistere thriller van de voor een Golden Globe genomineerde regisseur Paul Schrader (Taxi Driver, American Gigolo, Affliction) beschrijft het verhaal van Ernst Toller (de voor een Academy Award-genomineerde Ethan Hawke), de verontruste priester van een kleine historische kerk in de buitenwijken van New York. Na een hevige ontmoeting met Mary (Amanda Seyfried) en haar man Michael, een labiele milieuactivist, begint hij steeds verder de weg kwijt te raken. Toller raakt geobsedeerd met de gedachte dat de wereld in gevaar is, en hij is ervan overtuigd dat de Kerk niet van plan is hier iets tegen te ondernemen. In de hoop zijn geloof en zijn verlangen naar een betekenisvol leven te herstellen neemt de priester de taak daarom op zichzelf, en gaat hij op een missie om het onrecht wat zovelen aangedaan is recht te zetten.

Genre: Drama, Thriller
Regie: Paul Schrader
Cast: Ethan Hawke, Cedric The Entertainer, Amanda Seyfried
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Central Film
Speelduur: 108′
Beeldverhouding: 1.33:1 Widescreen (sic; nvdr)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans
Releasedatum dvd: 19/09/2018

FUTURE WORLD

In een post-apocalyptische wereld, waar de natuurlijke hulpbronnen al lange tijd vergaan zijn, moet een prins uit de Oasis - één van de laatste veilige plekken ter wereld - op een tocht gaan om een geneesmiddel te vinden voor zijn stervende moeder (Lucy Liu, Kill Bill: Vol. 1). Onderweg moet hij het gevecht aangaan met de wrede Warlord (James Franco, 127 Hours), zijn dodelijke AI robot, en de demonische Druglord (Milla Jovovich, Resident Evil), wat leidt tot een snoeiharde en brute reis door de braakliggende wildernis.

Genre: Sciencefiction
Regie: James Franco
Cast: James Franco, Snoop Dogg, Milla Jovovich, Lucy Liu
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Central Film
Speelduur: 84′
Beeldverhouding: 2.39:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans
Releasedatum dvd: 19/09/2018

MACGYVER 2017 – SEIZOEN 1

De cultserie krijgt een hedendaags jasje aangemeten en is explosiever dan ooit tevoren! De jonge Angus MacGyver (Lucas Till) is een speciaal agent van de Amerikaanse overheid, in dienst van een geheime organisatie die de belangen van het land beschermt. Bij de uitvoering van zijn missies blijken zijn unieke vindingrijkheid en onorthodoxe aanpak steevast van onschatbare waarde. Aangestuurd door geheimagente Patricia Thornton en bijgestaan door voormalig Special Forces-lid Jack Dalton en analist Nikki Carpenter, reist Mac naar Italië om er een biologisch wapen te onderscheppen voor het verkocht kan worden. Helaas verloopt de missie niet zoals gepland …

Genre: Actie avontuur, Drama
Cast: Lucas Till, George Eads
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par CBS
Beeldverhouding: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Duits
Releasedatum dvd: 19/09/2018

Bonus:
• Macgyver It! The Making of The Pilot
• Saving the Day, Season 1
• Watch! Magazine Photo Shoot with Lucas Till & George Eads
• Interview with Prop Master Kate Guanci
• Deleted Scenes
• Gag Reel

THE MAGICIANS – SEIZOEN 3

In het derde seizoen van de succesreeks naar de bestsellers van Lev Grossman bevinden onze onvervaarde Magicians zich plots in een wereld zonder een greintje magie. Om dat euvel ongedaan te maken, moeten ze een reeks queesten ondernemen. Enkel zo kunnen ze de zeven sleutels vinden die alle werelden opnieuw kunnen betoveren. Te midden van deze chaos dreigen onze helden ook nog hun kronen te verliezen wanneer Eliott en Margo een felle strijd moeten voeren tegen de Fillorians en genadeloze feeën die het beu zijn om de les gespeld te worden door de Kinderen van de Aarde.

Genre: Drama, Fantasy, Horror
Cast: Jason Ralph, Stella Maeve, Arjun Gupta
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: TV
Speelduur: 480′ (dvd); 570′ (Blu-ray)
Beeldverhouding: 1.78:1 (dvd); 1.78:1 – 1080p (Blu-ray)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans
Releasedatum dvd en Blu-ray: 19/09/2018

Bonus:
• Gag Reel

NELLA THE PRINCESS KNIGHT – VOLUME 1

Laat je Ridderhart schitteren in 8 koninklijke avonturen! Of ze nu een vorstelijk concert organiseert in haar kasteel of haar koninkrijk moet beschermen tijdens een gedurfde queeste met haar boezemvrienden Trinket, Sir Garrett en Clod, Nella de Ridderprinses weet dat je door aardig en moedig te zijn altijd aan het langste eind kunt trekken!

Genre: Avontuur, Animatie, Family entertainment
Cast: Akira Golz, Kobi Frumer, Samantha Hahn
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par MTVN
Speelduur: 90′
Beeldverhouding: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Nederlands Dolby Digital 2.0, Frans Dolby Digital 2.0
Releasedatum dvd: 19/09/2018

PAW PATROL – VOLUME 16: SEA PATROL

Duik mee en ga bij de Sea Patrol! In 6 (onder)wateravonturen, inclusief 2 dubbele afleveringen, gaan de pups in strandwachtmodus om een baby octopus en moeder te herenigen, een kunstshow te redden van hongerige zeewezens, verstopte piratenschatten te zoeken en meer! Ga ook mee op avontuur met Nella De Ridderprinses in de bonus: De deeldag

Genre: Actie avontuur, Animatie
Cast: Alex Thorne, Devan Cohen, Kallan Holley
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par MTVN
Releasedatum dvd: 19/09/2018
Beeldverhouding: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Nederlands Dolby Digital 2.0, Frans Dolby Digital 2.0
Releasedatum dvd: 19/09/2018


A QUIET PLACE

In de wurgend spannende thriller A Quiet Place moet een gezin sluipend, lippend en gebarend door het leven gaan. Het minste geluid kan hen overleveren aan geheimzinnige wezens die jagen op het gehoor. In het volle besef dat zelfs een voetstap of gefluister dodelijk kunnen zijn, proberen Evelyn (Emily Blunt) en Lee (John Krasinski) een manier te vinden om hun kinderen koste wat kost te beschermen en hun loerende vijanden te overwinnen. Het publiek trok in grote – stilzwijgende – drommen naar de zaal en de pers bejubelde de psychologische horrorfilm als een van de must see movies van het jaar!

Genre: Drama, Horror, Sciencefiction
Regie: John Krasinski
Cast: John Krasinski, Emily Blunt
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par Theatrical
Speelduur: 86′ (dvd); 90′ (Blu-ray, UHD)
Beeldverhouding: 2.40:1 (dvd); 2.40:1 – 1080p (Blu-ray); 2.40:1 – 4K UHD (UHD)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels Dolby Atmos, Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (Blu-ray, UHD)
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans (dvd); Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Engels, Frans (Blu-ray); Nederlands, Engels, Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Duits (UHD)
Releasedatum dvd, Blu-ray en UHD: 19/09/2018
 
Bonus:
• Creating the Quiet – Behind the Scenes of A Quiet Place
• The Sound of Darkness – Editing Sound for A Quiet Place (BR, UHD)
• A Reason for Silence – The Visual Effects of A Quiet Place (BR, UHD)

RUSTY RIVETS – VOLUME 1

Combineren en creëren met Rusty, Ruby en hun hilarische robothelpers in 6 geweldige avonturen! Wanneer vrienden hulp nodig hebben gebruiken ze opgevoerde gereedschappen, technologie, creativiteit en teamwork om de oplossing te maken die de dag redt!

Genre: Animatie, Comedy, Family entertainment
Cast: Kyle Breitkopf, Ava Preston, Samuel Faraci
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par MTVN
Speelduur: 94′
Beeldverhouding: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Nederlands Dolby Digital 2.0, Frans Dolby Digital 2.0
Releasedatum dvd: 19/09/2018

Bonus:
• Red de dag met de Paw Patrol in de bonusaflevering: Pups redden de robot van Ryder


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron