:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: AMERICAN HORROR STORY SEIZOEN 7- CULT
PERSBERICHT: AMERICAN HORROR STORY SEIZOEN 7- CULT
Bron: Fox - Datum: 2018-08-24 - Geplaatst door: Werner
AMERICAN HORROR STORY: CULT

Een huiveringwekkende toekomst in handen van clowns? Ontdek het zelf in het nieuwe seizoen van American Horror Story: Cult, vanaf 26 september verkrijgbaar op dvd.

De succesformule van American Horror Story? Elk seizoen een nieuw gruwelijk concept, in een andere tijd en steeds terugkerende steracteurs. Seizoen 7 is daarop geen uitzondering. Ditmaal staat hoofdrolspeler Evan Peters voor één van de grootste uitdagingen uit zijn carrière: hij vertolkt maar liefst 6 verschillende rollen tegelijkertijd. Reden te meer om vanaf 26 september de DVD in huis te halen, onderuit te zakken op de bank en je helemaal mee te laten slepen in de intriges van sektes en clowneske leiders, aangedreven door een grote dosis satirische horror.

Synopsis
Geef je helemaal over aan alle 11 afleveringen van het 7e seizoen van één van de meest angstaanjagende tv-series. De verkiezingen van 2016 zijn achter de rug en Ally Mayfair-Richards (Emmy-winnares Sarah Paulson) uit Michigan probeert ondanks haar angststoornissen het geluk te vinden door samen met haar vrouw en chefkok Ivy (Alison Pill) en haar zoon een restaurant te runnen. Maar Ally’s gezin - en haar greep op de werkelijkheid - worden bedreigd door de komst van Kai Anderson (Evan Peters), een politiek gemotiveerde sekteleider die een onvoorstelbare massamoord voor ogen heeft. Met verder in de hoofdrol Cheyenne Jackson en Billie Lourd is American Horror Story: Cult een heerlijk angstaanjagend feest met een kritische kijk op de maatschappij, pinky swearing, clownspakken, en onderwerpen die mensen doen twijfelen aan hun geestelijke gezondheid.

Cast
Hoewel American Horror Story bekendstaat om het steeds terugkeren van sleutelfiguren, doet seizoen 7 er nog een schepje bovenop. In dit verhaal staan Sarah Paulson en Evan Peters, de twee enige acteurs die al meedraaien vanaf seizoen 1, lijnrecht tegenover elkaar. De 31-jarige Evan speelt in Cult niet enkel de rol van Kai, hij vertolkt maar liefst 6 rollen. Vier daarvan zijn de meeste beruchte cultfiguren uit de geschiedenis. Enkele nieuwkomers om te onthouden: Billie Lourd (Scream Queens) in de rol van Winter Anderson, een aanhanger van Kai, en Alison Pill (The Book Of Daniel) in de huid van Ivy Mayfair-Richards, de vrouw van Ally.
DVD
Speelduur: 9 uur
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 en anderen
Beeldverhouding: 16:9 (1.78:1)
Menu: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels en anderen

Extra’s:
• FX-PromotiespotjesUIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron