:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: WAR FOR THE PLANET OF THE APES
PERSBERICHT: WAR FOR THE PLANET OF THE APES
Bron: Fox - Datum: 2017-11-01 - Geplaatst door: Werner
WAR FOR THE PLANET OF THE APES 

Emotionele en spectaculaire strijd

War For The Planet Of The Apes is vanaf 8 november verkrijgbaar op 4K Ultra HD Blu-ray, (3D) Blu-ray en dvd.

In 1968 werd de allereerste Apes-film gemaakt. Inmiddels, bijna vijftig jaar na dato, is de sciencefictionreeks nog net zo populair als toen. De meest recente toevoeging aan de reeks is War For The Planet Of The Apes. Hierin we zien hoe de apen onder leiding van Caesar (Andy Serkis) ongewild in een explosieve strijd verwikkeld raken met een cru mensenleger. War For The Planet Of The Apes werd bejubeld door recensenten en is dankzij verbeterde CGI-technieken spectaculairder en emotioneler dan haar voorgangers. Een echte must see voor fans van scifi, drama en oorlogsfilms!

Synopsis
In War For The Planet Of The Apes - het derde deel van de veelgeprezen blockbuster-serie - zijn Caesar (Andy Serkis) en zijn apen in conflict met een wreed mensenleger onder leiding van de meedogenloze ‘Kolonel’ (Woody Harrelson). Na zware verliezen aan de kant van de apen komt de donkere kant in Caesar naar boven en krijgt zijn verlangen om wraak te nemen de overhand. Als Caesar en de Kolonel uiteindelijk oog in oog komen te staan, barst een episch gevecht los dat bepalend zal zijn voor het lot van beide soorten en de toekomst van de planeet.

Cast
Andy Serkis (Lord Of The Rings, King Kong), Terry Notary (Dawn Of The Planet Of The Apes, Kong: Skull Island) en Karin Konoval (Dawn Of The Planet Of The Apes, 2012) keren in War For The Planet Of The Apes voor de derde keer terug in de rollen van Caesar, Rocket en Maurice. Regisseur Matt Reeves (Dawn Of The Planet Of The Apes, Felicity) castte voor het derde deel en laatste deel van de trilogie Woody Harrelson (The Hunger Games, Now You See Me) als de ongrijpbare Kolonel en Steve Zahn (Dallas Buyers Club) als Bad Ape. De dertienjarige Amiah Miller (Lights Out) speelt de rol van de jonge Nova die een bijzondere band ontwikkelt met het leger van Caesar.

4K Ultra HD Blu-ray, (3D) Blu-ray en DVD
Op de UHD (4K HD Blu-ray), (3D) Blu-ray en DVD van War For The Planet Of The Apes staan talloze extra’s die een interessante blik achter de schermen en in de wereld van de Apes geven, van de muziek uit de film tot uitgebreid audiocommentaar van regisseur Matt Reeves.
DVD
Speelduur: 134 minuten
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 en anderen
Beeldverhouding: 16:9 (2.40:1)
Menu’s: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels en anderen

Extra’s:
• Alles over Caesar
• Audiocommentaar van Matt Reeves
• Concept art-galerie

4K Ultra HD Blu-ray, 3D Blu-ray, Blu-ray
Speelduur: 140 minuten
Audio: Engels DTS-HD-MA 7.1, Frans DTS 5.1
Beeldverhouding: 16:9 (2.40:1)
Menu’s: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels en anderen

Extra’s:
• Verwijderde scènes
• De strijd voor Planet of the Apes
• Alles over Caesar
• WETA: Grenzen verleggen
• Muziek voor Apes
• Apes: de betekenis achter alles
• De Apes Saga: een hommage
• Audiocommentaar van Matt Reeves
• Concept art-galerie
• Bioscooptrailers
Recent nieuws van dezelfde bron