:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: SNATCHED
PERSBERICHT: SNATCHED
Bron: Fox - Datum: 2017-11-01 - Geplaatst door: Werner
SNATCHED

Onverwacht op avontuur
Snatched is vanaf 27 september verkrijgbaar op Blu-ray en dvd

Wanneer Emily vlak voor haar vakantie gedumpt wordt door haar vriend neemt ze haar overbezorgde moeder mee op reis naar een exotische bestemming. Ze zijn zich van geen kwaad bewust, tot ze in een avontuur belanden waar ze enkel uit geraken door samen te werken. De turbulente komedie SNATCHED, komt binnenkort uit op DVD en Blu-ray en laat je niet onbewogen. Aan hilarische, onverwachte situaties en ultieme moeder-dochter spanningen komt de film niet te kort.

Synopsis
In de moeder aller komedies beleven Amy Shumer en Goldie Hawn meer actie en sensatie dan je ooit voor mogelijk had gehouden! Op de vooravond van een geplande vakantie naar een exotisch oord wordt de impulsieve Emily Middleton (Amy Schumer) door haar vriend gedumpt. In allerijl weet zij haar overbezorgde moeder Linda (Goldie Hawn) over te halen met haar mee te gaan naar het paradijs in de jungle. De reis verandert echter al snel in een wild avontuur waarin moeder en dochter als elkaars tegenpolen constante gekibbel moeten staken om heelhuids uit de strijd tevoorschijn te komen!

Cast
In Snatched staat de queen of comedy, Amy Schumer, zij aan zij met Goldie Hawn, die na vijftien jaar terugkeert naar het scherm. De film werd geregisseerd door Jonathan Levine, die vorig jaar nog Mike And Dave Need Wedding Dates produceerde. Daarnaast passeren sterren als Wanda Sykes (Bad Moms), Joan Cusack (The Perks Of Being A Wallflower), Tom Bateman (Da Vinci’s Demons) en Randall Park (Veep) de revue. De rol van broer Jeffrey Middleton is weggelegd voor komiek Ike Barinholtz (Suicide Squad).

Blu-ray en DVD
Op de Blu-ray en DVD van Snatched krijg je verlengde, alternatieve en verwijderde scènes te zien. Daarnaast zijn beide exemplaren ook voorzien van enkele bloopers, audiocommentaar van de regisseur en de originele trailer van de film.
DVD
Speelduur: 87 minuten
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Beeldverhouding: 16:9 (2.40:1)
Menu's: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

Extra's:
• Verwijderde scènes
• Verlengde en alternatieve scènes
• Bloopers
• Audiocommentaar van regisseur Jonathan Levine
• Trailer

Blu-ray
Speelduur: 90 minuten
Audio: Engels DTS-HD-MA 7.1, Frans DTS 5.1, Italiaans DTS 5.1
Beeldverhouding: 16:9 (2.40:1)
Menu's: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

Extra's:
• Verwijderde scènes
• Verlengde en alternatieve scènes
• Bloopers
• Audiocommentaar van regisseur Jonathan Levine
• Trailer
Recent nieuws van dezelfde bron