:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: TABLE 19
PERSBERICHT: TABLE 19
Bron: Fox - Datum: 2017-10-10 - Geplaatst door: Werner
TABLE 19

Over rouwen en trouwen
Table 19 is vanaf 25 oktober verkrijgbaar op Blu-ray en dvd

Een bruid, een bruidegom, vele gasten en een taart: alle ingrediënten voor een geslaagd huwelijk zijn aanwezig. Tot Eloise aan de kant wordt geschoven door haar vriend – en door de bruid. Op het huwelijksfeest wordt ze verbannen naar de tafel voor wegwerpgasten: vreemde snuiters die slechts een minimale rol spelen in het leven van het bruidspaar. Wat volgt, is een queeste naar de zonneschijn achter een wel heel dikke regenwolk. Het verhaal van Table 19 komt binnenkort uit op Blu-ray en dvd, zodat je het van dichtbij mee kan beleven.

Synopsis
Anna Kendrick, genomineerd voor een Oscar (Beste vrouwelijke bijrol, Up In The Air, 2009), Lisa Kudrow, Stephen Merchant en Craig Robinson spelen de hoofdrollen in deze originele huwelijkskomedie. Nadat Eloise (Anna Kendrick) door de getuige wordt gedumpt, is zijzelf opeens niet meer nodig als getuige bij het huwelijk van haar oudste vriendin. Ze besluit om ondanks alles tóch te gaan en belandt samen met andere ongewenste gasten aan een tafeltje helemaal achterin de zaal. Terwijl er allerlei geheimen worden onthuld, ontstaat er een klik tussen Eloise en haar tafelgenoot en ontdekt ze dat vriendschappen – en zelfs romances – onder de meest vreemde omstandigheden kunnen ontstaan.

Cast
Table 19 wordt bevolkt door een cast van legendarische comedy-acteurs. Anna Kendrick, bekend van Pitch Perfect, Up In The Air en Twilight neemt de leiding, ondersteunt door Lisa Kudrow (Friends, P.S. I Love You), Craig Robinson (Brooklyn 99, Hot Tub Time Machine) en Rya Meyers (The Flip Side, L.A. Girls). De regie is in handen van Jeffrey Blitz, de man achter Rocket Science, Spellbound en gekend als gastregisseur bij onder meer The Office en Trial & Error.

Blu-ray en DVD
Op de Blu-ray en dvd van Table 19 kan je enkele verwijderde scènes uit de film ontdekken. Je vindt er ook de bioscooptrailer terug, kan er een kijkje nemen naar de promotiefeaturettes en rondneuzen in de galerij.

DVD
Speelduur: 84 minuten
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Beeldverhouding: 16:9 (2.39:1)
Menu: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels e.a.

Extra's:
• Verwijderde scènes
• Promotiefeaturettes
• Galerij
• Bioscooptrailer

Blu-ray
Speelduur: 87 minuten
Audio: Engels DTS-HD-MA 5.1, Frans DTS 5.1
Beeldverhouding: 16:9 (2.39:1)
Menu: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels e.a.
Lengte: 87 minuten

Extra's:
• Verwijderde scènes
• Promotiefeaturettes
• Galerij
• Bioscooptrailer
Recent nieuws van dezelfde bron