:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: HOMELAND SEIZOEN 6
PERSBERICHT: HOMELAND SEIZOEN 6
Bron: Fox - Datum: 2017-09-21 - Geplaatst door: Werner
HOMELAND SEIZOEN 6 

Verrassend realistische taferelen
Homeland seizoen 6 is vanaf 25 oktober verkrijgbaar op dvd en Blu-ray.

De populaire serie Homeland, die sinds haar start in 2011 al vier Golden Globes, 49 andere prijzen en 160 nominaties in de wacht sleepte, weet dit seizoen goed te verrassen. In Homeland seizoen 6 zien we hoe de bipolaire – inmiddels ex-CIA-agente - Carrie Mathison ondanks haar afscheid van de veiligheidsdienst toch wordt meegezogen in een reeks van politieke kat-en-muisspellen. Nepnieuws, radicalisme, presidentsverkiezingen, slechte relaties tussen veiligheidsdiensten en het Witte Huis staan in Homeland seizoen 6  centraal. Daarmee komt de serie dichterbij de werkelijkheid dan ooit!

Synopsis
In seizoen zes van de dramaserie Homeland levert Emmy-winnares Claire Danes opnieuw een ongekende acteerprestatie af. Carrie (Claire Danes), die nu in New York woont, raakt in de nasleep van de Amerikaanse presidentsverkiezingen verwikkeld. Ze stelt alles in het werk om af te rekenen met Peter Quinn (Rupert Friend) en Saul Berenson (Mandy Patinkin). Als de gekozen presidente het tijdens de machtswisseling aan de sok krijgt met de CIA, komt Carrie middenin het kruisvuur terecht. In het zesde seizoen staat deze veelgeprezen serie wederom bol van de onverwachte wendingen en meeslepende spanningsbogen.

Cast
De Amerikaanse actrice Claire Danes (My So-Called Life) won haar eerste Golden Globe voor beste actrice op haar vijftiende. Sindsdien won zij nog drie extra Golden Globes, waarvan twee voor haar rol als Carrie Mathison in Homeland. Naast Claire Danes, keren bekende gezichten Rupert Friend (Pride & Prejudice, The Young Victoria) als Peter Quinn en Mandy Patinkin (Criminal Minds) als Saul Berenson terug voor het spannende Homeland seizoen 6 .

DVD en Blu-ray
De extra’s op de dvd en Blu-ray van Homeland seizoen 6 nemen je mee naar de locatie waar het allemaal gebeurt: New York. Ook geven de dvd en Blu-ray een exclusieve kijk achter de schermen.
DVD
Speelduur: 600 minuten
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Beeldverhouding: 16:9 (1.78:1)
Menu’s: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

Extra’s:
• Op locatie: New York
• Over seizoen 6

Blu-ray
Speelduur: 600 minuten
Audio: Engels DTS-HD-MA 5.1, Frans DTS 5.1
Beeldverhouding: 16:9 (1.78:1)
Menu’s: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

Extra’s:
• Op locatie: New York
• Over seizoen 6Recent nieuws van dezelfde bron