:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: AMERICAN HORROR STORY SEIZOEN 6
PERSBERICHT: AMERICAN HORROR STORY SEIZOEN 6
Bron: Fox - Datum: 2017-09-13 - Geplaatst door: Werner
AMERICAN HORROR STORY SEIZOEN 6
Verrassende wending en extra veel spanning

American Horror Story: Roanoke is vanaf 27 september verkrijgbaar op dvd.

Na veel speculaties en teasers, worden trouwe kijkers van American Horror Story rijkelijk beloond voor hun geduld. Het zesde seizoen van de horrorserie van Ryan Murphy en Brad Falchuk – ook bekend van Glee en Nip/Tuck – is gruwelijker en mysterieuzer dan ooit. Het verhaal in American Horror Story: Roanoke wordt deels in documentaire-vorm verteld waardoor de kijker wordt getrakteerd op twee spannende verhaallijnen. De geroemde acteerprestaties van acteurs als Sarah Paulson, Cuba Gooding Jr., Kathy Bates en Lady Gaga zorgen ervoor dat het zesde seizoen alle voorgaande seizoenen overtreft qua mysterie. Een must-see voor horrorfans!

Synopsis
In “My Roanoke Nightmare”, de show-in-de-show van dit seizoen, wordt in de vorm van een aangrijpende true-crime documentaire verteld over schokkende bovennatuurlijke gebeurtenissen. Met hun hoop op een nieuw en rustig leventje nemen Shelby en Matt Miller (Emmy-winnares Sarah Paulson en Oscarwinnaar Cuba Gooding Jr.) hun intrek in een mooie oude boerderij in North Carolina en laten ze Los Angeles ver achter zich. Maar alles wat ze daar aantreffen, is moord, chaos en waanzin! Hun huis is voortdurend het toneel van angstaanjagende gebeurtenissen, van de geest van een meisje, een varkensmonster en moordlustige zusters tot een sadistische cultleider, ook wel bekend als “The Butcher” (Oscarwinnares Kathy Bates).

Cast
Bijna iedereen van de cast van American Horror Story: Roanoke heeft een of meerdere awards op de plank staan voor zijn of haar acteerprestaties, waaronder Sarah Paulson (American Crime Story), Cuba Gooding Jr. (Jerry Maguire, American Crime Story), Kathy Bates (Titanic, The Office) en zangeres Lady Gaga, die een Golden Globe won voor haar rol in seizoen 5 van American Horror Story. Geen slechte score voor bedenkers Ryan Murphy en Brad Falchuk, die met American Horror Story tot nu toe 109 awards in de wacht sleepten.

DVD
Op de dvd van American Horror Story: Roanoke staan een aantal leuke extra’s, zoals alle teasers die voorafgaand aan het seizoen werden uitgezonden en een Q&A met acteurs uit de serie.
Speelduur: 360 minuten
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Beeldverhouding: 16:9 (1.78:1)
Menu's: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

Extra's:
• Het Paley Center for Media Q&A met de cast en het creatieve team van PaleyFest NY 2017
• Promo’s American Horror Story: Roanoke


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron