:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: MODERN FAMILY SEIZOEN 8
PERSBERICHT: MODERN FAMILY SEIZOEN 8
Bron: Fox - Datum: 2017-09-09 - Geplaatst door: Werner
MODERN FAMILY SEIZOEN 8

Eén grote, gezellige familie
Modern Family seizoen 8 is vanaf 4 oktober verkrijgbaar op dvd.

Modern Family is al jaren een van de meest succesvolle comedyseries op tv. In Amerika trekt de serie gemiddeld meer dan zeven miljoen kijkers per aflevering! Geen slechte score voor de hilarische, af en toe gênante en herkenbare avonturen van de families Pritchett en Dunphy. Ook Modern Family seizoen 8 zit vol komische en ongemakkelijke momenten van onder andere Phil, Luke, Mitchell en Cam; ideaal voor een ontspannen avond op de bank!

Synopsis
De hilarische gezinsontwikkelingen gaan verder in het achtste seizoen van Modern Family, bekroond met vijf Emmy Awards als beste comedyserie! Het begint allemaal met de familie Dunphy die zich in het avontuur stort in New York. Eenmaal terug van vakantie kost het Claire veel moeite om Pritchett’s Closets op orde te houden. Ondertussen besluiten Phil en Jay samen te ondernemen en loopt het hete saus-bedrijfje van Jay’s vrouw Gloria steeds beter. Terwijl Cam en Mitchell hun handen vol hebben aan beginnende puber Lily, zijn Manny en Luke deze fase alweer bijna uit en werken ze zich al struikelend door het laatste jaar highschool heen. Genoeg ontwikkelingen binnen de drie grote en gelukkige families die garant staan voor een enorm lachwekkend seizoen!

Cast
De cast van Modern Family seizoen 8 is zoals vanouds. Iedereen uit de voorgaande seizoenen keert terug voor een nieuw seizoen vol grappen. Zo worden de norse Jay en verhitte Gloria Pritchett nog steeds gespeeld door Ed O’Neill (Married With Children) en Sofia Vergara (Chef), en spelen Julie Bowen (Weeds, Lost) en Ty Burrell (The Incredible Hulk, Dawn Of The Dead) wederom het prettig gestoorde koppel Claire en Phil Dunphy.

DVD
Op de DVD van Modern Family seizoen 8 staan een aantal leuke extra’s die gegarandeerd voor nog meer grappige momenten zorgen, waaronder een aantal verwijderde en alternatieve scènes en bloopers.
Speelduur: 480 minuten
Audio: Engels DD 5.1
Beeldverhouding: 16:9 (1.78:1)
Menu’s: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

Extra’s:
• Verwijderde en alternatieve scènes
• Bloopers

Recent nieuws van dezelfde bron