:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Just Entertainment >> PERSBERICHT: NARCOS SEIZOEN 2
PERSBERICHT: NARCOS SEIZOEN 2
Bron: Just Entertainment - Datum: 2017-08-14 - Geplaatst door: Werner
NARCOS SEIZOEN 2

Vanaf 1 september op DVD & Blu-Ray

Op 1 september verschijnt eindelijk het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie Narcos op DVD & Blu-Ray. De Amerikaanse televisieserie vertelt het verhaal over de DEA-jacht op Pablo Escobar en zijn Medellinkartel van eind jaren '70 tot begin jaren '90 van de vorige eeuw. Narcos is een absolute must see en scoort op IMDB een 8,9! Daarmee staat het in de top dertig van best beoordeelde tv-series ooit. Netflix heeft wegens het grote succes al een derde en vierde seizoen aangekondigd. De DVD & Blu-Ray van Narcos bevat de volgende extra's: deleted scenes, trailer, featurette en audiocommentaar.

Synopsis
Dit tweede seizoen van de geruchtmakende serie Narcos begint waar seizoen 1 ophield: Pablo Escobar staat net buiten La Catedral op het punt gearresteerd te worden. In de anderhalf jaar die volgt, zien we sommige van Escobar's meest gewelddadige handelingen. Niet alleen moet hij continue op de vlucht blijven voor de overheid, ook in Escobar’s eigen kartel duiken steeds meer ambitieuze rivalen op. En terwijl Escobar steeds meer in gevaar komt en niemand meer lijkt te kunnen vertrouwen, bereiken de spanningen in Colombia ook een hoogtepunt. Escobar kan alleen overleven als hij de kalmte kan bewaren. Maar dat is geen gemakkelijke opgave...

Cast: Wagner Moura (Elite Squad, Elysium), Boyd Holbrook (Gone Girl, Logan), Pedro Pascal (Game Of Thrones), Joanna Christie (Equus, Musical Once).
Regie: Chris Brancato, Carlo Bernard, Doug Miro
Speelduur: 10 x 50 minuten
Taal: Engels en Spaans gesproken
Nederlands ondertiteld
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: 16 – Geweld – Sex – Grof Taalgebruik
Verpakking: 3 dvd Stackpack Slipcase / 2 Blu-Ray Multibox Slipcase