:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> JustBridge >> PERSBERICHT: CRIMESERIES JULI 2017
PERSBERICHT: CRIMESERIES JULI 2017
Bron: JustBridge - Datum: 2017-07-11 - Geplaatst door: Werner
SAFE HOUSE SEIZOEN 11

Safe House is geschreven door Michael Crompton, die ook een aantal afleveringen van Silent Witness schreef. Met Emmy Award genomineerde (Accused) Christopher Eccleston.

Synopsis:
Nadat onder zijn hoede een getuige is doodgeschoten, besluit voormalig politieman Robert samen met zijn vrouw Katy een bed & breakfast in het Engelse Lake District te beginnen. Maar als zijn vroegere collega en vriend Mark hen vraagt of ze de B&B beschikbaar wil stellen voor een opgejaagde familie, stemt Robert hiermee in. Uit compassie voor de familie, maar vooral omdat hij zijn fouten uit het verleden wil goedmaken. Al snel blijkt hun vluchthuis toch niet zo veilig als gedacht. Niet voor de familie en zeker niet voor Robert...

Cast: Christopher Eccleston (Our Friends In The North, Shallow Grave), Marsha Thomason (Black Knight, The Haunted Mansion), Paterson Joseph (The Beach, Chop Socky Chooks)
Speelduur: 4 x 50 minuten
Taal: Engels (NL ondertiteld)
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: 12, Geweld, Angst, Grof Taalgebruik


ABER BERGEN SEIZOEN 1

De serie is een groot succes en krijgt een 7,8 op IMDB. Het tweede seizoen is al besteld door ITV.

Synopsis:
Erik en Elea zijn een sluw en vasthoudend advocatenkoppel in Noorwegen. Ze kunnen niet met en niet zonder elkaar. De scherpe, knappe en succesvolle Erik Aber kent iedereen en iedereen kent hem. Elea Bergen, die haar krachtige karakter achter een zachtaardig uiterlijk verbergt, is de liefde van zijn leven – totdat ze hem de deur wijst. Hun team en het bedrijf dat ze samen hebben opgebouwd raken verstrikt in een gevecht tussen twee personen die denken dat ze niet meer van elkaar houden. Nu moeten Erik en Elea niet alleen een aantal morele, politieke en wettelijke dilemma’s oplossen, maar ook privé en werk leren scheiden.

Cast: Odd-Magnus Williamson (Kon Tiki, Reprise), Ellen Dorrit Peterson (Shelley, Blind), Line Verndal (Limbo, Ulvesommer)
Speelduur: 10 x 45 minuten
Taal: Noors (NL ondertiteld)
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: 12, Geweld, Grof Taalgebruik


FOYLE'S WAR SEIZOEN 8

Eén van de meest gewaardeerde klassieke detective-series van dit moment en winnaar van een BAFTA Award. Scoort maar liefst een 8,4 op IMDB.

Synopsis:
Michael Kitchen is detective Christopher Foyle in deze schitterende misdaadserie. Nadat hij twee wereldoorlogen heeft doorstaan begint een nieuw, niet minder gevaarlijk tijdperk: de Koude Oorlog. Foyle keert terug naar Engeland, waar hij – niet geheel vrijwillig – voor de Britse geheime dienst MI5 gaat werken. Daarbij raakt hij verstrikt in een ondoorzichtig web van spionage en verraad. Dit is het laatste seizoen uit de reeks.

Cast: Michael Kitchen (GoldenEye, The World Is Not Enough), Honeysuckle Weeks (My Brother Tom, Lorna Doone)
Speelduur: 3 x 90 minuten
Taal: Engels (NL ondertiteld)
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: 12, Geweld, Angst, Grof Taalgebruik


HINTERLAND SEIZOEN 3

Hinterland is winnaar van 6 BAFTA Awards waaronder Best Television Drama. De serie krijgt een 7,6 op IMDB en is gefilmd op locatie in het sfeervolle en ruige Wales.

Synopsis:
In dit derde seizoen van Hinterland zijn we terug in het ruige Wales, waar inspecteurs Tom Mathias en Mared Rhys hun handen vol hebben aan de moordzaken in en om Aberystwyth, een kustplaatsje vol duistere geheimen. Na het dramatische einde van het vorige seizoen heeft Mathias de grootste moeite om zowel zijn mentale als fysieke littekens te boven te komen. De schuilplaats die hij aan de ruige kust bij Ceredigion had gevonden is vernietigd, waardoor hij terugkeert naar Aberystwyth. Daar krijgen Mathias en zijn team te maken met uiteenlopende moordzaken, zoals de gewelddadige dood van een geestelijke, de vondst van een lijk in een ondiep graf en de ontvoering van een jongen door zijn vader. Intussen is DS Sian Owen belast met het onderzoek naar de aanval op Mathias, maar de komst van een onafhankelijke inspecteur bemoeilijkt de zaak. En als er opnieuw een lijk de kop opsteekt, wordt Mathias zelfs aangemerkt als verdachte…

Cast: Richard Harrington (The Contractor, Daddy’s Girl), Mali Harries (Leap Year, May 33rd, The Best Of Men), Alex Harries (Glow, Destination Bumrape)
Speelduur: 4 x 90 minuten
Taal: Engels (NL ondertiteld)
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: 12, Geweld, Angst, Grof Taalgebruik


UNFORGOTTEN SEIZOEN 2

Succesvolle serie geschreven door Chris Lang (Undeniable, A Mother's Son). Winnaar van een BAFTA Award voor Best Supporting Actor (Tom Courtenay). Een 8,0 op IMDB.

Synopsis:
De succesvolle crimeserie Unforgotten is terug met een spannend seizoen, waarin we opnieuw een mysterieuze moordzaak van politie-inspecteur Cassie Stuart en haar partner Sunil Khan volgen. Het verhaal begint met de vondst van een koffer aan de oever van een rivier in Londen. In de koffer bevinden zich de resten van een man van middelbare leeftijd en het is aan Cassie en Sunil om de man te identificeren. Intussen maken we kennis met een aantal mensen die geen verband houden met elkaar, behalve dat ze allemaal een connectie met het slachtoffer hadden. Is één van hen de sleutel tot het oplossen van de zaak?

Cast: Nicola Walker (Four Weddings And A Funeral, Shooting Dogs), Sanjeev Bhaskar (The Kumars, Goodness Gracious Me), Peter Egan (Death At A Funeral, Bean, Chariots Of Fire)
Speelduur: 6 x 45 minuten
Taal: Engels (NL ondertiteld)
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: 12, Geweld, Angst, Grof Taalgebruik