:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Just Entertainment >> PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2017
PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2017
Bron: Just Entertainment - Datum: 2017-03-20 - Geplaatst door: Werner
Drie succesvolle kostuumdrama's in release op DVD op 25 april

Deze is voor de binge-watchers! Op 25 april worden er maar liefst drie Britse kostuumdrama's op DVD uitgebracht: Poldark 2, The Collection 1 en Mr. Selfridge 4. De seizoenen worden uitgebracht door Just Entertainment.

POLDARK SEIZOEN 2

Poldark is een verfilming van de boeken van Winston Graham en een remake van de gelijknamige BBC-serie uit de jaren '70. Het eerste seizoen werd uitgezonden op Net 5 en zeer goed ontvangen. Het tweede seizoen van de serie heeft een rating van maar liefst 8.4 op IMDB en won de British Academy Television Audience Award en de National Television Award - Impact Award. De cast bestaat uit onder andere Aidan Turner (The Mortal Instruments: City Of Bones), Eleanor Tomlinson (Alice In Wonderland), Ruby Bentall (Lost in Austen) en Caroline Blakiston (Return Of The Jedi). Inmiddels is men begonnen met de opnames voor een derde seizoen.

Synopsis
Ross is net teruggekeerd uit Amerika, waar hij tevergeefs heeft gestreden in de onafhankelijkheidsoorlog. Bij thuiskomst wacht de held van het verhaal een onaangename verrassing. Niet alleen is zijn vader inmiddels overleden, Ross’ grote liefde Elizabeth is verloofd met zijn bloedeigen neef Francis. Zij verkeerde in de veronderstelling dat haar vroegere minnaar was omgekomen aan het front.

Speelduur: 10 x 50 minuten
Taal: Engels gesproken
Nederlands ondertiteld
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: 12, Geweld
Verpakking: 3 DVD stackpack slipcase





THE COLLECTION SEIZOEN 1

The Collection is een Frans- Britse televisieserie van Amazon Studios, BBC Worldwide, Federation Entertainment en France Televisions. Het eerste deel is grotendeels opgenomen in Wales en Frankrijk. Oliver Goldstick (Desperate Housewives) ontwikkelde de historische dramaserie en de cast bestaat uit Richard Coyle (Crossbones), Mamie Gummer (The Ward),Tom Riley (Doctor Who) en Alix Poisson (Mr. Morgan's Last Love).

Synopsis
'Nothing bold or magnificent is built from fear'. The Collection is een aangrijpend fictief familiedrama in een na-oorlogs Parijs modehuis. De serie laat de donkere kant van de glamour van een opkomend bedrijf zien, met als speerpunt twee ruziënde broers.

Speelduur: 8 x 50 minuten
Taal: Engels gesproken
Nederlands ondertiteld
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: 9, Geweld, Grof Taalgebruik
Verpakking: 2 DVD stackpack





MR SELFRIDGE SEIZOEN 4

Mr. Selfridge is een Britse televisieserie die is uitgezonden door de KRO/NCRV. De serie is een gedramatiseerde weergave van de werkelijke gebeurtenissen in de nog steeds bestaande warenhuisketen Selfridge. Het vierde seizoen kreeg een 7.7 op IMDB. De cast bestaat uit onder meer Jeremy Piven (Entourage), Tom Goodman-Hill (Call The Midwife), Amanda Ibbington (Sherlock) en Kiki Markham (Outland). Mr. Selfridge is erg populair in Engeland en kreeg nominaties voor een Primetime Emmy Award for Outstanding Music Composition for a Series.

Synopsis
De Britse kostuumdramaserie Mr. Selfridge gaat over de Amerikaanse Harry Gordon Selfridge (Jeremy Piven), die in 1909 in Oxford Street in Londen de ‘department store’ Selfridges opricht. Het warenhuis wordt in korte tijd wereldberoemd door de nieuwe manier waarop de klant wordt behandeld. In dit seizoen krijgt Mr. Selfridge interesse in entertainment en behoudt hij uiteraard zijn interesse voor vrouwen, waar hij nu zijn top heeft bereikt. De zakenman staat op het punt om alles te verliezen waar hij zo hard voor heeft gewerkt.

Speelduur: 10 x 50 minuten
Taal: Engels gesproken
Nederlands ondertiteld
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: 9, Geweld, Angst, Grof taalgebruik
Verpakking: 3 DVD stackpack






UIT HET ARCHIEF