:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2017
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2017
Bron: Universal - Datum: 2017-02-07 - Geplaatst door: Werner
EXTANT - SEIZOEN 2 

Oscarwinnares Halle Berry vraagt zich af wat het betekent om een mens te zijn in deze sci-fi thriller van uitvoerend producent Steven Spielberg. Gesloopt van verdriet na het verliezen van haar man en Humanich zoon Ethan moet astronaut Molly Woods gedwongen opgenomen worden in een “rustfaciliteit”. Ze gelooft dat haar opname onderdeel is van een samenzwering om haar stil te houden over de aanwezigheid van aliens. Molly ontsnapt maar ze krijgt te maken met een onbekende ziekte… één die waarschijnlijk te maken heeft met haar mysterieuze ontmoeting in de ruimte waardoor zij zwanger is geworden. Verraden door vrienden en bevriend geraakt met vreemden, inclusief agent JD Richter (Jeffrey Dean Morgan), gaat Molly op zoek naar Ethan en Adhu, haar hybride zoon, die nu meer van zijn soort heeft gemaakt. De overheid is bang dat de hybriden zullen zorgen voor het uitsterven van de mensheid daarom ontwikkelen zij een krachtig Humanich leger om tegen ze te vechten, maar de robots hebben ook eigen plannen. Het is tijd om een kant te kiezen nu de mensen strijden tegen aliens en robots in het fantastische tweede seizoen van Extant.

Genre: Drama, Sciencefiction, Thriller
Cast: Halle Berry, Pierce Gagnon, Goran Visnjic, Hiroyuki Sanada
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par CBS
Speelduur: 510′
Beeldformaat: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Duits
Releasedatum dvd: 1/03/2017

HAWAII FIVE-O - SEIZOEN 6

De temperatuur stijgt wanneer het team van Hawaii Five-0 werken aan de meest beruchte en verbijsterende strafzaken met betrekking tot moord, de maffia, spionage, en ontvoering. Met McGarrett (Alex O’Loughlin) en Danny (Scott Caan) aan de leiding ondervraagt het team een bende stuntfietsers, achtervolgen ze een Russische spion die toegang heeft tot NSA geheimen en helpt een autistisch kind ze bij een moordzaak. Chin (Daniel Dae Kim) en Kono (Grace Park) worden onder schot genomen door twee moordenaars die niet weten dat zij van de politie zijn en Grover (Chi McBride) en zijn familie worden achtervolgd door een 15 jaar oude maffia-zaak. Ondertussen keert Catherine (Michelle Borth) terug naar het eiland en wil McGarrett de volgende stap nemen in hun relatie. Seizoen 6 bestaat uit 25 afleveringen die voor eens en altijd bewijzen dat misdaad niet loont.

Genre: Actie, Actie avontuur, Misdaad, Drama
Cast: Alex O’Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park, Masi Oka
Releasedatum dvd: 1/03/2017
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par CBS
Speelduur: 1080′
Beeldformaat: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Duits
Releasedatum dvd: 1/03/2017

THE LAST PANTHERS - SEIZOEN 1

Samantha Morton, Tahar Rahim, Gorban Bogdan en John Hurt spelen een rol in deze spannende zesdelige dramserie die gebaseerd is op waargebeurde verhalen. Aan het begin van de eeuw werden alle grote steden in Europa geplaagd door een aantal brutale juwelenroven die werden uitgevoerd door de “Pink Panthers”, een bende die befaamd is door hun gedurfde overvallen in daglicht en hun vluchten zoals in de film. Een decennium lang teisteren ze de Europese juweliers en dan zijn ze opeens verdwenen. Opeens is er een overval in Zuid-Frankrijk met alle kenmerken van de Panthers. Wat begint bij diamanten leidt tot wapens, drugs en financiële misdaad en betrekt de EU, Londen en duistere criminele onderwereld van Europa erbij en een nieuw soort crimineel wordt bekend, de “Bankster”.

Genre: Actie, Misdaad, Drama
Cast: John Hurt, Samantha Morton, Tahir Rahim, Goran Bogdan
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: PVP
Speelduur: 300′
Beeldformaat: 2.40:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels DTS-HD Master Audio 5.1 (Blu-ray)
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Duits
Releasedatum dvd en Blu-ray: 1/03/2017

NCIS - SEIZOEN 13

In seizoen 13 van NCIS worden de missies persoonlijk wanneer iemand van het team wordt ontvoerd, nieuw bewijs hun conclusies in twijfel trekt en iemand uit het verleden het team en hun bondgenoten bedreigd. Zelfs nu het gevaar zo dichtbij komt weet Special Agent Lero Jethro Gibbs (Mark Harmon) dat hij kan rekenen op zijn team om te gaan met de crises die de Amerikaanse militairen en de nationale veiligheid aantasten. De belangen zijn nog nooit zo hoog geweest en dan maakt Special Agent Anthony DiNozzo (Michael Weatherly) ook nog eens in de onvergetelijke laatste aflevering zijn laatste optreden. Pauley Perrette, Sean Murray, Brian Dietzen, Emily Wickersham, Rocky Carroll en David McCallum zijn ook te zien in de 24 afleveringen van dit 13e seizoen.

Genre: Actie, Comedy, Misdaad
Cast: Mark Harmon, David McCallum, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par CBS
Speelduur: 1350′
Beeldformaat: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Duits
Releasedatum dvd: 1/03/2017


N.C.I.S. NEW ORLEANS - SEIZOEN 2

Amerikanen komen naar de Big Easy om te feesten, maar de misdrijven krijgen vaak een dodelijke wending. En daar is de elite eenheid van NCIS: New Orleans in gespecialiseerd. Dwayne Cassius “King” Pride (Scott Bakula) staat aan de leiding van het team dat zaken moet oplossen die een bedreiging vormen voor de Amerikaanse veiligheid of zaken met militair personeel. Hij heeft zelf een team samengesteld bestaande uit voormalige rechercheur Christoper Lasalle (Lucas Black), de zeer toegewijde Meredith Brody (Zoe McLellan) en hun nieuwste rekruut voormalig ATF agent Sonja Percy (Shalita Grant). Terwijl zij onderzoek doen in het veld wordt al het bewijs op het hoofdkantoor onderzocht door de excentrieke forensisch wetenschapper Sebastian Lund (Rob Kerkovich), de onstuitbare hacker Patton Plame (Daryl “Chill” Mitchell) en lijkschouwer Loretta Wade (CCH Pounder). Van drones van de zwarte markt tot dodelijke nieuwe drugs en een dodelijke huisvredebreuk, niks is te extreem voor het team in de 24 afleveringen van dit tweede seizoen van NCIS: New Orleans.

Genre: Actie, Misdaad, Drama
Cast: Scott Bakula, Lucas Black, Zoe McLellan, CCH Pounder
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par CBS
Speelduur: 1350′
Beeldformaat: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans
Releasedatum dvd: 1/03/2017

SCORPION - SEIZOEN 2

De briljante buitenbeentjes zijn terug! Elyes Gabel speelt Walter, de eigenzinnige leider van de wonderkinderen die hun intellect gebruiken om ’s werelds grootste problemen op te lossen. Robert Patrick speelt de harde Homeland Security agent Cabe Gallo en Katharine McPhee is te zien als Paige, een ex-serveerster die de “normale” wereld vertaalt voor de geniëen en zij helpen haar bij het begrijpen van haar geniale zoon.

Genre: Actie, Drama
Cast: Elyes Gabel, Katharine McPhee, Eddie Kaye Thomas
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par CBS
Speelduur: 870′
Beeldformaat: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Duits
Releasedatum dvd: 1/03/2017


BARBIE IN VIDEO GAME HERO

Red de prinses, red de wereld

Zet je schrap voor het volgende level! Barbie komt terecht in haar favoriete videospel en daar is zij getransformeerd tot een rolschaatsend karakter. In het spel ontmoet ze Cutie, een schattige nieuwe vriend in wolkvorm, en Bella, de rolschaats prinses. Samen ontdekken ze al snel dat er een ondeugende emoji is die probeert het spel over te nemen. Ze gaan van level naar level en Barbie moet op haar fantastische spelervaring en haar instinct vertrouwen om zo haar team en de game te redden!

Genre: Animatie, Family entertainment
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: PVP
Speelduur: 69′
Beeldformaat: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels DTS-HD Master Audio 5.1, Nederlands DTS-Surround 5.1, Frans DTS-Surround 5.1 (Blu-ray)
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans voor doven en slechthorenden (dvd); Engels voor doven en slechthorenden, Frans (Blu-ray)
Releasedatum dvd en Blu-ray: 8/03/2017

JACK REACHER: NEVER GO BACK

Jack Reacher (Tom Cruise) is terug en wanhopig op zoek naar gerechtigheid. Reacher vertrekt naar zijn vroegere militaire basis in Virginia, waar hij heeft afgesproken met Major Susan Turner (Cobie Smulders). De ontmoeting wordt echter uitgesteld wanneer blijkt dat Turner is gearresteerd. Er is wel een andere officier die Reacher beschuldigt van een misdaad waarvan hij zich niet kan herinneren dat hij hem ooit heeft begaan.

Genre: Actie, Avontuur, Misdaad
Regie: Edward Zwick
Cast: Tom Cruise, Aldis Hodge, Cobie Smulders
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par Theatrical
Speelduur: 113′ (dvd); 118′ (Blu-ray, UHD)
Beeldformaat: 2.39:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels Dolby Atmos, Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (Blu-ray, UHD)
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans (dvd); Nederlands, Engels, Frans, Duits (Blu-ray, UHD)
Releasedatum dvd, Blu-ray en UHD: 15/03/2017

Extra’s
• Reacher Returns
• No Quarter Given: Rooftop Battle
• An Unexpected Family (BR)
• Relentless: On Location In Louisiana (BR)
• Take Your Revenge First: Lethal Combat (BR)
• Reacher in Focus (BR)

JACK REACHER 1&2 BOX 

Releasedatum dvd en Blu-ray: 15/03/2017


PAW PATROL - PUPS SAVE THE EASTER EGG HUNT (PAASEIEREN ZOEKEN)

Spring samen met Paw Patrol deze 7 voorjaarsavonturen in, waarvan een extra lange missie om de Paaseitjes-speurtocht van Avonturenbaai te redden! Bescherm ook de groentes van Boer Yumi, de tulpen van Burgemeester Goodway, red de zangvogels eb de schapen en nog veel meer!

Inclusief:
• Pups redden de paaseieren
• Pups redden de konijntjes
• Pups redden de tulpen van de Burgemeester
• De pups redden een stinkende bloem
• De pups redden de zangvogels
• Een pup in schaapskleren
• De pups redden een kudde

Genre: Actie avontuur, Animatie
Cast: Alex Thorne, Devan Cohen, Kallan Holley
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par MTVN
Speelduur: 91′
Beeldformaat: 16:9
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Nederlands Dolby Digital 2.0, Frans Dolby Digital 2.0
Releasedatum dvd: 15/03/2017


TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES - EARTH'S LAST STAND

Releasedatum dvd: 15/03/2017
 

SPONGEBOB SQUAREPANTS - SEA SIDE STORY (KUSTVERHAAL)

De grootste bende van Bikinibroek, de Haaien, heeft een nieuw lid!
… Maar kan SpongeBob bewijzen dat hij niet zo recht is als hij er uit ziet wanneer zij strijden met hun rivalen de Inktvissen? Dompel je onder in de actie van nog 7 diepzee-avonturen, inclusief voorspellende gelukskoekjes, de nieuwe eetobsessie van Sandy, ontelbare SpongeBob kloons en meer!

Inclusief: 
• Bulletinbord
• Twee duimen omlaag
• Verkocht!
• Parel het winkelmeisje
• IdemBob DitoPants
• De nootmerrie van Sandy
• Stom en rijkdom
• Haaien tegen inktvissen

Genre: Animatie, Family entertainment
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par MTVN
Speelduur: 90′
Beeldformaat: 16:9
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Nederlands Dolby Digital 2.0, Frans Dolby Digital 2.0
Releasedatum dvd: 15/03/2017
 

OUIJA 2 - ORIGIN OF EVIL

Het was nooit alleen maar een spelletje. Ouija: Origin Of Evil sleurt kijkers mee in de wereld van het bovennatuurlijke bordspel. In het Los Angeles van 1967 lichten een moeder en haar twee dochters mensen op met séances. Wanneer ze een nieuw trucje toevoegen aan hun repertoire halen ze per ongeluk een echte kwaadaardige geest in huis. Als de jongste dochter bezeten raakt door deze genadeloze geest, moet de familie ondenkbare angsten overwinnen om haar te redden en om de geest die haar in bezit heeft uit te drijven.

Genre: Horror, Thriller
Regie: Mike Flanagan
Cast: Annalise Basso, Elizabeth Reaser, Lulu Wilson
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Uni Studio
Speelduur: 86′ (dvd); 93′ (Blu-ray)
Beeldformaat: 1.85:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels DTS-HD Master Audio 5.1, Frans DTS-Surround 5.1 (Blu-ray)
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Duits
Releasedatum dvd en Blu-ray: 22/03/2017

Extra’s:
• Deleted scenes
• The Making of Ouija: Origin of Evil
• Home is Where the Horror Is
• The Girl Behind Doris
• Audio Commentary with Director/ Co-Writer/Editor Mike Flanagan

OUIJA 1&2 BOX

Releasedatum dvd en Blu-ray: 22/03/2017


MONSTER HIGH - ELECTRIFIED

Clawdeen wil een salon openen voor monsters en normies, Frankie weet daar de perfecte locatie voor: het leegstaande stroomvoorzieningsgebouw net buiten de stad. Het idee zorgt voor hoogspanning met Moanica, zij is van plan het feest te verpesten met iets meer vonken. Gelukkig hebben de ghouls een geheim wapen, Twyla, de dochter van de Boeman en de perfecte ghoul om elk mysterie te ontrafelen. Samen met haar ghoulvriendinnen moeten ze Moanica tegen houden, hun outfits opladen, de normiestad redden van de duisternis en de meest elektrische salon ooit openen! Zet je schrap voor elke draai en stoot want de Monster High ghouls worden elektrisch!

Genre: Animatie, Comedy, Family entertainment, Fantasy, Horror
Regie: Steve Sacks
Cast: Erin Fitzgerald, Missi Hale, Marcus Griffin, Celeste Henderson, Evan Smith
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Speelduur: 68′
Beeldformaat: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Nederlands Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Releasedatum dvd: 29/03/2017
UIT HET ARCHIEF