:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2016
PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2016
Bron: Universal - Datum: 2016-08-16 - Geplaatst door: Werner
BROOKLYN NINE-NINE - SEIZOEN 3

De beste agenten van Brooklyn zijn terug en beter dan ooit! Rechercheur Jake Peralta (Andy Samberg) is van plan om de meest geweldige rechercheur-slash-genie te worden. In dit seizoen zijn er veel veranderingen en geintjes te zien als de crew een nieuwe baas krijgt, verdachte romances ontstaan, een slecht geplande “babymoon”, undercover chaos en hilarische beelden van de lichaamscamera tevoorschijn komen. Grappig! Van de makers van The Office en Parks And Recreation (Dan Goor en Mike Schur) komen de 23 afleveringen van het derde seizoen van het voor Golden Globes genomineerde Brooklyn Nine-Nine.

Genre: Comedy, Misdaad
Cast: Andy Samberg, Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Terry Crews
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: TV
Speelduur: 270′
Beeldformaat: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans
Releasedatum dvd: 7/09/2016

Extra’s:
• Deleted scenes
• Get your Cop on
• The Squad


BARBIE IN STARLIGHT ADVENTURE (BARBIE - STARLIGHT AVONTUUR)

Barbie is een buitenaardse prinses die samen met haar huisdier Pupcorn rondvliegt op haar hoverboard in een universum hier ver vandaan. Op een dag wordt alles anders, de sterren twinkelen en dansen niet zo veel meer. Barbie reist af naar een prachtige andere planeet om zich daar aan te sluiten bij een speciaal team dat de sterren gaat redden. Ze ontmoet nieuwe getalenteerde mensen en samen gaan zij op spannende avonturen om het heelal te redden. Barbie ontdekt al snel dat als ze naar haar hart luistert en wat hulp krijgt van haar vrienden dat zij misschien wel de leider is waar het hele universum op zit te wachten!

Genre: Animatie, Family entertainment
Regie: Zeke Norton
Cast: Rebecca Husain
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: PVP
Speelduur: 79′
Beeldformaat: 1.78:1 (dvd); 1.78:1 - 1080p (Blu-ray)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Nederlands Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans voor doven en slechthorenden (dvd); (Blu-ray)
Releasedatum dvd en Blu-ray: 14/09/2016

HARD TARGET 2

De gepensioneerde, onteerde vechtsporter Wes “The Jailor” Baylor (Scott Adkins) kon het bod van een miljoen om in Myanmar te vechten niet afslaan. Maar wanneer hij daar aankomt, ontdekt hij de ware reden achter de reis: een jachtpartij op mensen met hem als doelwit. Met alleen water en een gevulde zak met robijnen bestemd voor de laatste overlevende, zal hij het zwaar bepakte team wat ingehuurd is om hem te vermoorden te slim af moeten zijn. Wanneer Wes in de verraderlijke jungle vecht voor zijn leven, worden de rollen omgedraaid en de jagers worden zelf het doelwit. Hard Target 2, met Adkins in ongelofelijke gevechtsscènes, is een echte aanrader voor liefhebbers van actie en vechtsporten.

Genre: Actie, Thriller
Regie: Roel Reiné
Cast: Scott Adkins, Rhona Mitra, Robert Knepper
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: 1440
Speelduur: 99′ (dvd); 103′ (Blu-ray)
Beeldformaat: 1.78:1 (dvd); 1.78:1 – 1080p (Blu-ray)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels DTS-HD Master Audio 5.1, Frans DTS-Surround 5.1 (Blu-ray)
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Duits
Releasedatum dvd en Blu-ray: 14/09/2016

HARD TARGET 1-2 BOX – DVD

Releasedatum dvd: 14/09/2016


HONEY 3 - STEP AND FLOW

Op een prestigieuze school in Zuid-Afrika, bedenken Melea en haar vriendje een hip-hop versie van Romeo en Juliet. Aan deze droom van Melea komt een einde wanneer ze het schoolgeld niet meer kan betalen en de school zal moeten verlaten. Vastberaden om haar droom te realiseren, overtuigt ze de gemeenschap om haar te steunen met deze artistieke en unieke visie. Wanneer tijdens de repetities de rivaliteit en de ego’s in de weg komen te staan valt alles uit elkaar. Maar Melea durft nog één keer te dromen en alles te riskeren voor een optreden dat je nooit meer zult vergeten. Van de regisseur van Honey en Honey 2, Honey 3 is vol met dans, romantische driehoeksverhoudingen en muziek die je niet wilt missen.

Genre: Family entertainment, Muziek
Regie: Bille Woodruff
Cast: Kenny Wormald, Dena Kaplan, Bobby Lockwood
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: 1440
Speelduur: 92′ (dvd); 96′ (Blu-ray)
Beeldformaat: 1.78:1 (dvd); 1.78:1 – 1080p (Blu-ray)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels DTS-HD Master Audio 5.1, Frans DTS-Surround 5.1 (Blu-ray)
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans (dvd); Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Duits (Blu-ray)
Releasedatum dvd en Blu-ray: 14/09/2016

HONEY 1-3 BOX – DVD

Releasedatum dvd: 14/09/2016


SISTERS

Tina Fey (30 Rock) en Amy Poehler (Parks And Recreation) spelen twee uit elkaar gegroeide zussen die naar hun ouderlijk huis moeten komen om hun kamers te ontruimen. Om hun gloriedagen te herleven organiseren ze nog één groot feest. Ze nodigen hun oud-klasgenoten uit voor een “schoolfeest”, het feest groeit al snel uit tot de uitlaatklep die de saaie volwassenen nodig hebben.

Genre: Comedy
Regie: Jason Moore
Cast: Tina Fey, Amy Poehler, James Brolin, John Leguizamo, Dianne Wiest
Releasedatum dvd: 14/09/2016
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Uni Studio
Speelduur: 113′ (dvd); 116′ (Blu-ray)
Beeldformaat: 1.78:1 (dvd); 2.40:1 – 1080p (Blu-ray)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Duits

Extra’s:
• Deleted & Extended Scenes
• Gag reel
• The Improvorama
• How to Throw a party
• Grown-Up Parties Suck
• The Alex Chronicles
• The Kate and Pazuzu Chronicles
• Commentary with Director Jason Moore, Star/ Producer Tina Fey, Star/Executive Producer Amy Poehler and Writer Paula Pell
SPONGEBOB: SPONGEBOB LONGPANTS

GEnre: Animatie, Family entertainment
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par MTVN
Releasedatum dvd: 21/09/2016


WARCRAFT: THE BEGINNING


Het vredige koninkrijk Azeroth en haar bevolking worden bedreigd door de komst van oorlogszuchtige Orcs. Zij zijn op zoek naar een nieuw land voor hun volk, omdat hun eigen land vernietigd is. Wanneer een portaal tussen de twee werelden geopend wordt, betekent dat er voor één van de twee volken uitsterving dreigt. Van beide zijden komen twee onwaarschijnlijke helden naar voren om te vechten voor het lot van hun familie en volk. Het is het begin van een spectaculaire saga van een oorlog met vele gezichten en waarin iedereen vecht voor overleving.

Het visuele epos Warcraft: The Beginning is gebaseerd op het wereldwijde videogame-fenomeen van gamesuitgever Blizzard Entertainment en wordt uitgebracht door Universal Pictures Benelux op 28 september. Gameverfilming Warcraft: The Beginning is een indrukwekkende mix van live action en adembenemende visuele effecten. De Blu-ray-uitgaves hebben bovendien meer dan 90 minuten aan extra’s, waaronder deleted scenes, een exclusieve stop-motion Warcraft comic en diverse behind-the-scenes beelden van stunts en de herkomst van het verhaal. Warcraft is overigens de eerste titel die Universal Pictures Benelux officieel uitbrengt op het 4K Ultra HD formaat.

Genre: Actie, Avontuur, Fantasy
Regie: Duncan Jones
Cast: Paula Patton, Travis Fimmel, Ben Foster, Dominic Cooper
Speelduur: ca. 120 minuten
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Uni Studio
Beeldformaat: 2.40:1 (dvd); 2.40:1 – 1080p (Blu-ray + Blu-ray 3D); 2.40:1 (4K UHD)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels Dolby Atmos, Frans Dolby Digital 5.1 (Blu-ray + Blu-ray 3D); ; Engels Dolby Atmos, Frans Dolby Atmos (4K)
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans (dvd + 4K); Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Duits (Blu-ray + Blu-ray 3D)
Releasedatum dvd, Blu-ray, Blu-ray 3D en 4K UHD: 28/09/2016

Extra’s:
• Deleted/extended scenes
• Gag reel
• The World of Warcraft on Film (BR)
• The Fandom of Warcraft (BR)
• Warcraft: Bonds of Brotherhood Motion Comic (BR)
• Warcraft: The Madame Tussauds Experience (BR)
• ILM: Behind The Magic of Warcraft (BR)
• Warcraft Teaser (BR)

De 4K-versie bevat een schijfje met de film in 4K UHD, een Blu-ray disc met film en extra’s (zoals hierboven beschreven) en een UV-code voor digitaal kijkplezier.
WHISKEY TANGO FOXTROT

Journaliste Kim Baker (Tina Fey) zit in een sleur en besluit het roer om te gooien door haar kantoorbaan in New York achter zich te laten en een gevaarlijke opdracht in Afghanistan aan te nemen. Ver van huis en compleet buiten haar comfortzone raakt Kim bevriend met de avontuurlijke journaliste Tanya Vanderpoel (Margot Robbie), een strenge kolonel (Billy Bob Thornton) en een charmante fotograaf (Martin Freeman), die haar door deze knotsgekke wereld helpen navigeren. Te midden van de chaos ontdekt Kim haar ware kracht terwijl ze alles riskeert om het volgende grote verhaal te vinden.

Genre: Biografie, Comedy, Drama
Regie: Glenn Ficarra, John Requa
Cast: Tina Fey, Margot Robbie, Martin Freeman, Alfred Molina, Billy Bob Thornton
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par Theatrical
Speelduur: 107′ (dvd); 112′ (Blu-ray)
Beeldformaat: 1.78:1 (dvd); 1.78:1 – 1080p (Blu-ray)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels DTS:X, Engels DTS Headphone, Frans Dolby Digital 5.1(Blu-ray)
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans (dvd); Nederlands, Engels, Frans, Duits (Blu-ray)
Releasedatum dvd en Blu-ray: 28/09/2016

Extra’s:
• Deleted scenes
• Extended scene
• All In: The Making of Whiskey Tango Foxtrot


Recent nieuws van dezelfde bron