:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2016
PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2016
Bron: Universal - Datum: 2016-07-27 - Geplaatst door: Werner
13 HOURS: SECRET SOLDIERS OF BENGHAZI

Op 11 september 2012 worden het Amerikaanse consulaat en een CIA-basis in Bangazi, Libië, aangevallen door terroristen. Tijdens deze 13 uur durende aanval tonen zes elite ex-militairen moed en heldhaftigheid om een tragedie op grotere schaal te voorkomen en hierbij tegen alle verwachtingen in Amerikaanse levens te redden. 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi is een fantastisch en waargebeurd actiedrama van de geweldige regisseur Michael Bay.

Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par Theatrical
Genre: Actie, Drama, Thriller
Regie: Michael Bay
Cast: John Krasinski, Pablo Schreiber, James Badge Dale
Speelduur: 138′ (dvd); 144′ (Blu-ray)
Beeldformaat: 2.40:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels Dolby Atmos, Engels Dolby Digital 5.1
Frans Dolby Digital 5.1 (Blu-ray)
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Engels voor doven en slechthorenden, Frans
Releasedatum dvd en Blu-ray: 17/08/2016

KILLJOYS - SEIZOEN 1

Killjoys komt van de producer van Orphan Black en de maker van Lost Girl. In de Quad, een ver planetenstelsel, dreigt een revolutie uit te breken. Drie kleurrijke premiejagers (alias killjoys) proberen onpartijdig te blijven wanneer zij een bevelschrift serveren. Het bonte gezelschap staat altijd voor elkaar klaar totdat een duister geheim hen uit elkaar dreigt te trekken. Volg hun avonturen en ontdek hun geheimen in de 10 afleveringen van seizoen 1 van Killjoys.

Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: TV
Genre: Sciencefiction
Cast: Hannah John-Kamen, Aaron Ashmore, Luke Macfarlane
Speelduur: 390′
Beeldformaat: 1.78:1 (dvd); 1.78:1 – 1080p (Blu-ray)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans
Releasedatum dvd en  Blu-ray: 17/08/2016

MR. ROBOT - SEIZOEN 1

Het intrigerende Mr. Robot gaat over programmeur Elliot Alderson (Rami Malek, The Pacific). Overdag werkt hij bij een internetbeveiligingsbedrijf en ’s nachts gebruikt hij zijn hackkunsten om zijn vrienden te beschermen. Op een dag wordt Elliot gerekruteerd door de mysterieuze leider (Christian Slater, Very Bad Things) van een hackersteam om het bedrijf te vernietigen waar hij de beveiliging voor doet. Elliot worstelt met zijn geweten over of hij deze kans moet nemen om een einde te maken aan de CEO’s van de multinational die volgens hem de wereld regeren (en te gronde richten).

Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: TV
Genre: Misdaad, Drama, Thriller
Cast: Christian Slater, Rami Malek, Portia Doubleday
Speelduur: 450′
3 DVD/BR - 10 afleveringen
Beeldformaat: 1.78:1 (dvd); 1.78:1 – 1080p (Blu-ray)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels DTS-HD Master Audio 5.1, Frans DTS-Surround 5.1(Blu-ray)
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Duits (dvd); Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Duits (Blu-ray)
Releasedatum dvd en Blu-ray: 17/08/2016


PAW PATROL - ALL WINGS ON DECK

Alle vleugels aan dek! Zet je schrap voor 8 Paw Patrol avonturen waarin de pups Chickaletta, pinguïns, een adelaar, een papegaai, een vleermuis, een bijenkoningin en nog meer moeten redden. Deze reddingen zijn niet alleen voor de vogels!

Inclusief:
• De pups redden de pinguïns
• De pups redden de pop-up pinguïns
• De pups redden de bijen
• De pups redden een vleermuis
• De pups redden een adelaar
• De pups redden de papegaai
• De pups redden een verrassing
• De pups redden een zee-kip

Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par MTVN
Genre: Actie avontuur, Animatie
Cast: Alex Thorne, Devan Cohen, Kallan Holley
Speelduur: 93′
Beeldformaat: 16:9
Geluid: Engels Dolby Digital 2.0, Nederlands Dolby Digital 2.0, Frans Dolby Digital 2.0
Releasedatum dvd: 17/08/2016


RAY DONOVAN - SEIZOEN 3

Genre: Misdaad, Drama
Cast: Liev Schreiber, Eddie Marsan, Steven Bauer, Jon Voight, Paula Malcolmson
Releasedatum dvd en Blu-ray: 17/08/2016

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES - BEYOND THE KNOWN UNIVERSE

De Triceratons hebben de aarde vernietigd. Iedereen is verdwenen, sensei Splinter ook. De Turtles zijn op het nippertje gered door de Fugitoid. Nu moeten ze terug in de tijd en voorbij de sterren om de drie onderdelen van een Zwarte Gat Generator te vinden die de Triceratons hebben gebruikt om zo de wereld te redden!

Afleveringen:

• Voorbij de sterren
• De manen van Dalos 3
• Wyrms vreemde wereld
• De premiejager
• Het raadsel van de Aeons
• Mikey's wondere wereld

Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par MTVN
Genre: Actie avontuur, Animatie
Cast: Sean Astin, Jason Biggs
Speelduur: 130′
Beeldformaat: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Nederlands Dolby Digital 2.0, Frans Dolby Digital 2.0
Releasedatum dvd: 17/08/2016


THE BOSS

In The Boss speelt Melissa McCarthy (Bridesmaids, The Heat) Michelle Darnell, een zakenmagnaat die naar de gevangenis gestuurd wordt nadat zij betrapt wordt op gesjoemel op de beurs. Na een leven lang over lijken te zijn gegaan probeert Michelle haar imago te verbeteren, maar niet iedereen is bereid om haar zo snel te vergeven. Ze kan nergens heen en wordt gedwongen om bij haar voormalig assistente Claire (Kristen Bell, Veronica Mars) en haar dochter Rachel te gaan wonen. Wordt Michelle weer de nummer 1 sjoemelaar of betert zij haar leven door de liefde van een gezin?

Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Uni Studio
Genre: Komedie
Regie: Ben Falcone
Cast: Melissa McCarthy, Kristen Bell, Peter Dinklage
Beeldformaat: 1.85:1 (dvd); 1.85:1 – 1080p (Blu-ray)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels DTS-HD Master Audio 5.1, Frans DTS-Surround 5.1 (Blu-ray)
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans
Releasedatum dvd en Blu-ray: 24/08/2016

Extra’s:
• Deleted scenes
• Extended scenes
• Alternate ending
• Gag reel
• Origin Story (BR)
• Michelle Darnell – Original Sketch (BR)
• Peter Dinklage Gets to the Point (BR)
• Everybody Loves Kristen Bell (BR)
• Alternate Ending – Falcon Rangers (BR)

THE HUNTSMAN - WINTER'S WAR

In The Huntsman: Winter’s War vertolkt Charlize Theron (Mad Max: Fury Road, Monster) de rol van de Boze Koningin Ravenna, die haar goedaardige zus Freya (Emily Blunt: Sicario, Edge Of Tomorrow) op onvergeeflijke wijze verraadt en haar hart vervult met een verdovende kilte. Deze maakt haar niet alleen immuun voor de liefde maar ontketent ook een sluimerende, ijzingwekkende kracht in haar. Freya trekt zich terug in een koninkrijk in het verre noorden en omringt zich met een leger jagers – Huntsmen – die haar moeten beschermen. De enige leefregel die ze haar trouwe mannen en vrouwen oplegt, is dat onderlinge liefde verboden is. Terwijl de machtsstrijd tussen de twee koninginnen in alle hevigheid voortwoedt, profileert Freya’s beste Huntsman, Eric (Chris Hemsworth: Thor, Star Trek Into Darkness) zich als de held die tussen Goed en Kwaad in staat. Aan de zijde van zijn strijdmakker Sara (Jessica Chastain: The Martian, The Help) — de enige vrouw die ooit zijn hart veroverde — moet Eric Freya helpen in de strijd tegen haar zuster. Alleen zo kunnen ze de eeuwige heerschappij van de boosaardige Ravenna verhinderen.

Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Uni Studio
Genre: Actie avontuur, Drama, Fantasy
Regie: Cedric Nicolas-Troyan
Cast: Charlize Theron, Chris Hemsworth, Jessica Chastain, Emily Blunt
Releasedatum dvd en Blu-ray: 24/08/2016

Extra's:
• Deleted Scenes met Commentaar
• Gag Reel
• Dressed To Kill – Oscarwinnares en kostuumontwerpster Colleen Atwood is opnieuw van de partij om de visuele pracht en glamour van Snow White And The Huntsman te laten herleven. Haar kostuums, die een lust zijn voor het oog en vaak verbluffen door hun bovennatuurlijke schoonheid, brengen de diverse personages op meesterlijke wijze tot leven.
• Love Conquers All — Dankzij o.m. het aanstekelijke enthousiasme van regisseur Cedric Nicolas-Troyan en de zusterlijke band tussen Emily Blunt en Charlize Theron, bruiste de set van The Huntsman: Winter’s War van het leven en werd er ook volop gelachen. De acteurs en de artiesten die meewerkten aan de film sloegen de handen in elkaar om een sprookje te scheppen over de pure kracht van de liefde. En daar beleefden ze blijkbaar heel wat lol aan.
• Two Queens and Two Warriors (BR) – Het echte hart van The Huntsman: Winter’s War ligt bij de drie machtige vrouwen om wie het verhaal draait: Ravenna, Freya en Sara, Erics verloren echtgenote. Ontdek hoe de kracht en complexiteit van de vrouwelijke hoofdrollen niet alleen kersverse starpower wist te verleiden – topactrices Emily Blunt en Jessica Chastain – maar ook Charlize Theron er weer toe overhaalde om haar rol als Ravenna te hernemen.
• Meet the Dwarfs (BR) – De dwergen Nion (Nick Frost) en Gryff (Rob Brydon) geven het avontuur een luchtige, grappige toets, met name nadat ze hun vrouwelijke tegenhangers hebben leren kennen. Ontdek hoe belangrijk deze vier dwergen waren voor de film zelf en op de set, waar de acteurs die hen vertolken een stevige reputatie verdienden als gangmakers en lolbroeken, ook als de camera’s niet meer draaiden.
• Magic All Around (BR) – De wereld van The Huntsman: Winter’s War is weliswaar verankerd in de geschiedenis maar ook doorweven met magie, het perfecte recept voor een verbluffend visueel spektakel. Ontdek hoe die magie – van Freya’s ijzige toverkrachten tot de met goud beladen boskobolden – op het scherm werd getoverd met een exclusieve blik achter de schermen.
• Filmcommentaar met regisseur Cedric Nicolas-Troyan (BR)

SNOW WHITE AND THE HUNTSMAN / THE HUNTSMAN - WINTER'S WAR

Releasedatum dvd en Blu-ray: 24/08/2016

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron