:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: RELEASES JULI 2015
PERSBERICHT: RELEASES JULI 2015
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2015-06-25 - Geplaatst door: Werner
DYING OF THE LIGHT

Ooit was Evan Lake een top-agent van de CIA en spoorde hij heel wat doelwitten op. Maar nu hij tekenen van dementie vertoont begint hij een risico te vormen voor zijn werkgever. Maar net als hij met pensioen wordt gestuurd, blijkt dat zijn grootste vijand, Banir, nog in leven is. Zonder steun van de CIA maar met de hulp van zijn protégé Milton begint Lake aan een éénmansmissie. De jacht op de terrorist die hij koste wat kost wil uitschakelen voert hem door meerdere continenten in een race tegen de klok én tegen zijn eigen verstand. Van regisseur Paul Schrader met o.a.: Nicolas Cage, Anton Yelchin, Irène Jacob en Alexander Karim.

Genre: Thriller
Releasedatum dvd en Blu-ray: 24 juli 2015


 
ROALD DAHL'S ESIO TROT

Meneer Hoppy leidt een eenvoudig leven: hij verzorgt zijn bloemen, leest zijn krantje en gaat af en toe vissen. Maar dan maakt hij een praatje met zijn onderbuurvrouw, de charmante mevrouw Silver, en is op slag verliefd! Mevrouw Silver heeft echter alleen oog voor haar schildpadje Alfie die maar niet wil groeien. Bovendien: Hoppy durft haar toch niet uit te vragen, verlegen als hij is. Wanneer zijn buurman, de botte meneer Pringle, wel een avondje uitgaat met mevrouw Silver, stort Hoppy’s wereld in. Totdat hij een even briljant als krankzinnig plan bedenkt om haar hart te winnen. Een plan waarbij hij honderd schildpadden, een keukenkast vol kool en een aangepaste vishengel nodig heeft! Esio Trot is één van de succesvolste films die de BBC ooit produceerde. Een liefdevolle bewerking van een klassiek verhaal van Roald Dahl. Met o.a.: Dustin Hoffman, Judi Dench, James Corden en Richard Cordery.

Genre: Romantische komedie
Releasedatum dvd: 3 juli 2015


 
BBC EARTH WILD ALASKA

Deze adembenemende serie toont hoe de unieke dieren die in Alaska leven zich voortdurend aanpassen aan de extreme seizoenswisselingen en het vijandige landschap. De overgang van winter naar lente is magisch, maar voor de dieren die ontwaken uit winterslaap begint een bittere overlevingsstrijd. Een moeder-otter probeert haar pasgeboren jong te beschermen tegen de kou. Na de korte zomer, waarin de grizzlyberen zoveel mogelijk proberen te eten, rukt de kou alweer op. De hoge bergen, noordelijke ligging en ijskoude zeelucht zorgen voor de meest extreme winter op aarde. Hoe overleef je wanneer de grond bevriest, stormen over het land razen en een oneindige duisternis aanvangt?

Genre: Natuurdocumentaire
Releasedatum dvd: 24 juli 2015


MASHA'S SPROOKJES DEEL 2

Masha, dat vrolijke en avontuurlijke meisje uit de serie Masha En De Beer, is terug! Dit keer vertelt ze allerlei bekende sprookjes, waarbij ze haar eigen fantasie de vrije loop laat. Masha geeft haar eigen draai aan de gebeurtenissen in de sprookjes en gooit verschillende sprookjesfiguren door elkaar. Dat mag de pret niet drukken! Sterker: de verhalen worden er alleen maar leuker door! Luister naar hoe Masha verhalen vertelt over een keur aan lieve, moedige en vrolijke figuren!

Genre: Animatie
Releasedatum dvd: 3 juli 2015


UIT HET ARCHIEF