:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> RELEASEBERICHT: KOOPDVD JULI 2002
RELEASEBERICHT: KOOPDVD JULI 2002
Bron: RCV - Datum: 2002-05-19 - Geplaatst door: Serge
FROM DUSK TILL DAWN
Seth Gecko en zijn jongere broer Richard zijn op de vlucht na een bloederige bankoverval in Texas. AIs ze onderweg zijn naar de Mexicaanse grens om te ontsnappen, gijzelen ze een priester en zijn twee kinderen. Eenmaal in Mexico aangekomen komen ze terecht in de louche bar De Titty Twister. Echter, wat ze niet weten is dat de bar vampiers herbergt die het op de bezoekers voorzien hebben...

Regie: Robert Rodriguez (Desperado, The Faculty, Spy Kids 1 &2)

Cast: George Clooney (TV: ER, Three Kings, The Ocean's Eleven) - Harvey Keitel (Reservoir Dogs, Pulp Fiction, U-571) - Quentin Tarantino (Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Little Nicky) - Salma Hayek (Desperado, Studio 54, Wild Wild West, Traffic)
Lengte: 87 minuten
Leeftijd: 16 jaar

Extra's op de DVD:
Trailers Perfect Storm

Technische specificaties:
Dolby Digital 5.1, 16:9 breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)

Releasedatum: 3 juli 2002THINGS TO DO IN DENVER WHEN YOU'RE DEAD
Ex-gangster Jimmy The Saint heeft tegenwoordig een bedrijfje waar stervende mensen video-opnames van zichzelf kunnen laten maken voor hun nabestaanden. Maffiabaas The Man With The Plan wil echter dat Jimmy nog en laatste klus voor hem doet. Hij trommelt een aantal oude vrienden op, maar de klus loopt helemaal verkeerd. The Man With The Plan, die nu op wraak zint, stuurt een keiharde hitman op Jimmy af, en geeft hem 48 uur voorsprong om zich uit de voeten te maken...

Regie: Gary Fleder (Kiss the Girls, Don't Say a Word, Impostor)

Cast: Andy Garcia (The Godfather, Desperate Measures, Ocean's Eleven) - Christopher Walken (The Prophecy, Pulp Fiction, Blast From the Past) - Treat Williams (Mulholland Falls, Deep Rising)
Lengte: 115 minuten
Leeftijd: 16 jaar

Extra's op de DVD:
Trailers

Technische specificaties:
Dolby Digital 5.1, 16:9 breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)

Releasedatum: 3 juli 2002SHOOTERS
Kleine crimineel Gilly komt na zes jaar uit de gevangenis en wil eindelijk wat van de buit zien. Alleen is daar niet veel van over. Gilly en partner-in-crime "J" moeten nog n keer een flinke slag slaan. Ze proberen een wapendeal te sluiten met een Schotse gangster. Daarbij krijgen ze "hulp" van wat criminelen uit Wales en dat zullen ze weten! In no time gaat het helemaal verkeerd, hebben ze de politie achter zich aan en breekt de hel los. Een bloedbad is niet meer te vermijden...

Regie: Glenn Durfort (Debuut)

Cast: Adrian Dunbar (The Near Room, Wild About Harry) - Andrew Howard (Rancid Aluminium, TV: Band of Brothers)
Lengte: 91 minuten
Leeftijd: 16 jaar

Technische specificaties DVD:
Dolby Surround, 4:3 (geschikt voor alle beeldformaten)

Releasedatum: 24 juli 2002JUST CAN'T GET ENOUGH
De Chippendales,wie kent ze niet? Brede mannen met perfect getrainde Iichamen die over de hele wereld spetterende stripshows gaven. Ook bij ons zaten de zalen vol gillende dames met rode oortjes die hun lingerie op het podium wierpen. Het leek allemaal n groot feest, maar niemand wist welke drama's er achter de schermen plaatsvonden: incest en uiteindelijk moord. Met deze film wordt de schokkende waarheid over de Chippendales volledig onthuld. Met Jonathan Aube en Shelley Malil, geregisseerd door David Payne.

Technische specificaties DVD: Dolby Surround, 4:3 (geschikt voor alle beeldformaten)

Releasedatum: 3 juli 2002THE TOMORROW MAN
Larry is een heel normale man in de jaren '70, wiens leven volledig op z'n kop gezet wordt. De nietsontziende, keiharde crimineel Mac komt met een gestolen tijdmachine uit het jaar 2000 en ontvoert Larry's zoontje Bryon. Larry is er kapot van en heeft nog maar en doel: zijn zoontje bevrijden. Maar dan doet Larry een verschrikkelijke ontdekking. Zijn tegenstander, deze tijdreizende supercrimineel Mac IS Bryon! Hoe kan het dat Larry 's onschuldige zoon een door de FBI gezochte topgangster wordt? En waarom ging hij terug in de tijd om zichzelf te ontvoeren. Met Corbin Bernsen en Zach Galligan, geregisseerd door Douglas Campbell.

Technische specificaties DVD: Dolby Surround, 4:3 (geschikt voor alle beeldformaten)

Releasedatum: 24 juli 2002WHITE SQUALL
Op n van de Bermuda-eilanden scheept een groep jongens zich in op het opleidingsschip de "Albatros". Doel: de Galapagos eilanden, maar vooral de weg naar saamhorigheid en volwassenheid! Onder leiding van schipper Christopher Sheldon wordt het een reis waarbij ieder op zichzelf wordt teruggeworpen, maar waarbij men ook op elkaar leert vertrouwen. Aan het eind van de reis worden zij geconfronteerd met n van de zeldzaamste verschijnselen op zee: de witte wervelwind. Tijdens dit natuurgeweld kapseist het schip. Eenmaal terug in de VS. blijkt pas echt of er tijdens alle ontberingen een hechte groep is ontstaan... Met Jeff Bridges en Ryan Phillipe, geregisseerd door Ridley Scott.

Technische specificaties DVD: Dolby Surround, 4:3 (geschikt voor alle beeldformaten)

Releasedatum: 24 juli 2002