:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: TV-SERIES NAJAAR 2014
PERSBERICHT: TV-SERIES NAJAAR 2014
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2014-08-19 - Geplaatst door: Werner
NIET TE MISSEN TV-SERIES!

Binge-watching; wie heeft er niet al eens in een paar dagen tijd complete TV-series uitgekeken? House Of Cards, Masters Of Sex, The Big C, Breaking Bad, Community, Damages, Franklin & Bash, Justified, Last Resort, Unforgettable, The Blacklist – het zijn maar een paar van de vele kwaliteitsseries waar serie junkies hun hart bij kunnen ophalen.

Een beknopt overzicht van de hitseries van Sony Pictures Home Entertainment:

House Of Cards
Het geslepen en genadeloze congreslid Francis Underwood (Kevin Spacey) en zijn vrouw Claire (Robin Wright) wijken nergens voor terug.Dit verdorven spolitieke drama dringt diep door in de duistere wereld van hebzucht, seks en corruptie in het hedendaagse Washington.

Seizoen 1 & 2 House Of Cards nu overal verkrijgbaar op DVD & Blu-Ray
House Of Cards boxset - verkrijgbaar vanaf 10 september op DVD

Masters Of Sex
Een kijkje in het bijzondere leven van dr. William Masters en Virginia Johnson, de grote wetenschappelijke pioniers op het gebied van seksualiteit. De studie van Masters en Johnson betekende het startsein voor een seksuele revolutie en bracht ze zelfs op de omslag van Time Magazine.

Masters Of Sex - seizoen 1 verkrijgbaar op DVD sinds 6 augustus 2014

The Big C set
Genadeloos eerlijk, beschamend grappig en onpeilbaar diepgaand. Big C is een verrassende komedie die ons eraan herinnert dat je zelf bepaalt of je leven de moeite waard is.

Losse seizoenen nu overal verkrijgbaar op DVD
Big C set verkrijgbaar op DVD vanaf 10 september 2014

Breaking Bad
Bejubeld en bekroond met 6 Emmy® Awards en 2 Golden Globe Awards. De hitserie Breaking Bad vertelt het ongelofelijke verhaal van Walter White, de scheikundedocent die in de meth-business ging.

Breaking Bad: the complete series overal verkrijgbaar op DVD & Blu-Ray (tevens alle losse seizoenen)

The Blacklist
IJzingwekkende misdaadserie waarin ‘s werelds meest gezochte misdadiger Raymond ‘Red’ de FBI een kijkje in zijn keuken aanbiedt. Zijn voorwaarde: hij wil alleen praten met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen die net haar opleiding heeft afgerond.

The Blacklist - seizoen 1 is vanaf 3 september verkrijgbaar op DVD & Blu-Ray

Community
Ex-advocaat Jeff Winger moet terug de schoolbanken in omdat hij zonder rechtendiploma zijn werk uitvoerde. Hij schrijft zich in op het niet al te goed aangeschreven Greendale Community College waar hij en zijn bijzondere studiegenoten in hachelijke situaties terecht komen.

Community seizoen 1, 2 en 3 overal verkrijgbaar op DVD

Damages
Een zenuwslopende serie over de gehaaide topadvocate Patty Hewes. Deze venijnige jurist deinst nergens voor terug en heeft er alles voor over om haar rechtszaken te winnen, ook al betekent dit dat ze anderen moet manipuleren.

Damages complete box set overal verkrijgbaar op DVD (tevens alle losse seizoenen)

Franklin & Bash
Scherpzinnig en humoristisch – in deze Amerikaanse advocatenserie vertegenwoordigen het bevriende duo Jared Franklin en Peter Bash een diversiteit aan cliënten op geheel eigen wijze.

Franklin & Bash seizoen 1 & 2 nu overal verkrijgbaar op DVD

Justified
Maak kennis met U.S. Marshal Raylan Givens die op wildwest-achtige wijze afrekent met op macht beluste criminelen, medogenloze moordenaars en corrupte politici.

Justified seizoen 1 & 3 nu overal verkrijgbaar op DVD

Last Resort
In dit bejubelde drama vol actie en spanning proberen commandant Marcus Chaplin en eerste officier Sam Kendal te achterhalen wie er achter het complot van nucliere properties zit nadat hun onderzeeër Colorado onder vuur genomen is door een andere Amerikaanse onderzeeër.

Last Resort – seizoen 1 nu overal verkrijgbaar op DVD

Unforgettable
In deze bloedstollende misdaadserie volgen we de New Yorkse rechercheur Carrie Wells die haar fotografisch geheugen gebruikt om misdaden op te lossen. Dankzij haar unieke gave treden zij en haar collega Al toe tot het eliteteam van NYPD. Ze worden geconfronteerd met zware delicten en memorabele misdrijven.

Unforgettable seizoen 1 & 2 nu verkrijgbaar op DVD