:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: TELEVISIESERIES MEI 2014
PERSBERICHT: TELEVISIESERIES MEI 2014
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2014-06-02 - Geplaatst door: Werner
DAMAGES - SEIZOEN 5
 

Om koste wat kost te winnen, moet je soms een heel hoge prijs betalen. In het laatste seizoen van de bekroonde juridische thriller gaat topadvocaat Patty Hewes (drievoudig Emmy- en tweevoudig Golden Globe-winnaar Glenn Close) de confrontatie aan met haar ex-protegee Ellen Parsons (Rose

Byrne) in een moordzaak tegen een charismatische, internationale cyber-hacker (Ryan Phillippe, Flags Of Our Fathers). Ook wordt Patty gedwongen een verwoestende juridische strijd te voeren tegen haar eigen zoon, met een verrassende en explosieve finale tot gevolg. Met gastrollen van Golden Globe-winnaar Jenna Elfman (Dharma & Greg) en Michael Gaston (Inception).

 

Releasedatum dvd:  21 mei 2014

 

DAMAGES COMPLETE BOXSET
 

Vijf seizoenen, 59 afleveringen, 15 discs. Drama zoals drama bedoeld is.

 

Releasedatum dvd: 21 mei 2014

 

THE BIG C - SEIZOEN 3
 

In het derde seizoen van deze populaire televisieserie, keert Golden Globe-winnaar Laura Linney (2011, beste vrouwelijke hoofdrol, The Big C) terug als Cathy Jamison, een kankerpatiënt die voor het eerst oprecht van het leven geniet. Dit seizoen is de kanker in remissie en overweegt Cathy haar leven drastisch te veranderen, bijvoorbeeld door het onder een valse naam adopteren van een baby. Cathy's echtgenoot Paul (Oliver Platt) overleeft zijn hartaanval en wordt een motivatiespreker, dankzij de hulp van een oppervlakkige mentor (Susan Sarandon). Andrea (Gabourey Sidibe) omarmt haar Afrikaanse erfgoed en Cathy's zoon Adam (Gabriel Basso) ontdekt het geloof.

 

Releasedatum dvd: 21 mei 2014

 

WEEDS SEIZOEN 7
 

Na het uitzitten van drie jaar gevangenisstraf, maakt Nancy een nieuwe start in New York City, met datgene waar ze goed in is: het verkopen van wiet. Maar met de terugkeer van een paar oude vrienden, lijkt alles in rook op te gaan.

 

Releasedatum dvd: 21 mei 2014

 

JUSTIFIED - SEIZOEN 3
 

In het derde seizoen van deze bejubelde serie, moet Deputy US Marshal Raylan Givens (Timothy Olyphant) de wet handhaven in de ongekende wereld van de moderne misdaad. Hij krijgt te maken met corrupte politici, drugskartels, moordzaken, verborgen schatten en diverse criminele elementen die strijden om de macht, waaronder zijn aartsvijanden Boyd Crowder (Walton Goggins, The Shield) en Dickie Bennett (Jeremy Davies in zijn met een Emmy bekroonde rol), de mysterieuze "Limehouse", een levensgevaarlijke hitman uit Detroit en zijn vader, tijdens een schokkende confrontatie.

 

Releasedatum dvd: 21 mei 2014