:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: HOUSE OF CARDS SEIZOENEN 1 EN 2
PERSBERICHT: HOUSE OF CARDS SEIZOENEN 1 EN 2
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2014-05-11 - Geplaatst door: Werner
HOUSE OF CARDS

Tweevoudig Oscarwinnaar Kevin Spacey & Golden Globewinnaar Robin Wright als politieke iconen
De award-winning politieke thriller vanaf 23 juli op DVD en Blu-Ray

Vanaf 23 juli is de award-winning politieke thriller House Of Cards ook beschikbaar in België. Op die datum verschijnt het eerste seizoen op DVD en Blu-Ray. Twee weken later, op 6 augustus volgt het tweede seizoen, tevens op DVD en Blu-Ray.

Het geslepen en genadeloze congreslid Francis Underwood (Kevin Spacey) en zijn vrouw Claire (Robin Wright) wijken nergens voor terug om alles te bemachtigen. Dit verdorven politieke drama dringt diep door in de duistere wereld van hebzucht, seks en corruptie in het hedendaagse Washington. Kate Mara en Corey Stoll schitteren eveneens in het eerste seizoen van deze serie van David Fincher en Beau Willimon.

In het tweede seizoen moeten de Underwoods afrekenen met bedreigingen van vroeger en nu, achter de schermen van macht, seks, ambitie, liefde, hebzucht en corruptie in het moderne Washington D.C. Er ontstaan nieuwe banden en ze laten zich door niets en niemand van hun doel weerhouden.

Voor Vlaanderen is het een absolute primeur, hier is de internationaal gelauwerde serie nog niet op TV te zien geweest. House Of Cards werd genomineerd voor tientallen awards, won meerdere Prime Time Emmy Awards en Robin Wright sleepte voor haar rol als ijskoningin Claire Underwood een Golden Globe in de wacht.

Productinformatie:
Seizoen 1:
50 minuten per episode.
Totale runtime: 647 minuten (DVD)/674 minuten (Blu-Ray).
13 episodes. 4 discs.

Seizoen 2:
50 minuten per episode.
Totale runtime: 636 minuten (DVD)/662 minuten (Blu-Ray).
13 episodes. 4 discs.
Exclusieve featurettes:
- Politiek om de Politiek,
- Zonder Omwegen,
- Twee Huizen,
- Tafellezing
- Lijn van Opvolging.