:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER-DECEMBER 2013
PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER-DECEMBER 2013
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2013-11-28 - Geplaatst door: Werner
BREAKING BAD SEIZOEN 5A

Geen kroon zonder kruis. Emmy-winnaars Bryan Cranston en Aaron Paul zijn terug als Walter White en Jesse Pinkman in het explosieve vijfde seizoen van Breaking Bad. Met de dood van Gus Fring is Walts transformatie van een fatsoenlijke huisvader in een gewetenloze drugscrimineel bijna voltooid. Met Jesse en Mike (Jonathan Banks) als partners, is Walt van plan een klapper te maken in de meth-business. Maar de vruchten van zijn moorddadige operatie worden bedreigd door een nieuwe ontwikkeling in het onderzoek, geleid door zijn genadeloze zwager Hank (Dean Norris). In het vijfde seizoen bereikt de wereld van Walter White nieuwe hoogtes, maar ook dieptes. Geproduceerd door Vince Gilligan en Mark Johnson. 

DVD (3 disc) & Blu-ray (2 disc)
Release dvd en Blu-ray: 6 november 2013
 

BREAKING BAD - THE FIRST FIVE SEASONS (1 t/m 5a)

Seizoen 1: Walter White, een onopvallende, saaie scheikundedocent, krijgt op een dag te horen dat hij aan terminale kanker lijdt. De ooit succesvolle chemicus geeft scheikundeles op een middelbare school en werkt parttime in een wasstraat om zijn gezin te onderhouden. Om ervoor te zorgen dat zijn gezin na zijn dood goed verzorgd achterblijft, bedenkt hij het ambitieuze plan om een drugshandel op te zetten.

Seizoen 2: De compagnons Walt en Jesse krijgen steeds meer te maken met de extremen van de drugshandel. Hun handelsmerk blue meth maakt ze rijk, maar het wordt voor Walt steeds moeilijker om zijn dubbelleven verborgen te houden. Walt leeft in een achtbaan met keiharde drugsdealers, een vrouw en een zoon die steeds verder van hem verwijderd raken, de aanstaande geboorte van zijn dochter, een gebruikende compagnon en zijn strijd tegen longkanker.

Seizoen 3: Ook al is de kanker stabiel, Walter kan het niet even rustig aan doen. Zijn vrouw wil van hem scheiden, zijn zwager en DEA-agent zit achter hem aan en een Mexicaans drugskartel heeft het op zijn leven gemunt. Ondanks alles werkt Walt aan een deal die hem een fortuin kan opleveren, maar de prijs is hoog. 

Seizoen 4: Terwijl zijn jonge handlanger Jesse steeds afstandelijker en vijandiger wordt, moet Walt omgaan met zijn van hem vervreemde vrouw, zijn genadeloze DEA-zwager en de gewetenloze spil waar alles om draait (Giancarlo Espositio) die de hele operatie manipuleert. Dit resulteert in een explosieve finale.

Seizoen 5a: Geen kroon zonder kruis. Emmy-winnaars Bryan Cranston en Aaron Paul zijn terug als Walter White en Jesse Pinkman in het explosieve vijfde seizoen van Breaking Bad. Met de dood van Gus Fring is Walts transformatie tot drugsbaron voltooid. Samen met Jesse en Mike maakt hij plannen om definitief binnen te lopen met als doel om met pensioen te gaan. In het vijfde seizoen bereikt de wereld van Walter White nieuwe hoogtes, maar ook dieptes.

Rating: 16
Genre: Drama
DVD (18 disc) & Blu-Ray (13 disc)
Release dvd en Blu-ray: 13 november 2013
 


THE TUDORS - THE ROYAL COLLECTION

Golden Globe Award-winnaar Jonathan Rhys Meyers speelt de sterren van de hemel als de beruchtste koning van Engeland in de spannende hit dramaserie, The Tudors. De hartstocht waarmee Koning Hendrik VIII probeert Engeland's vooraanstaande positie in de wereld en zijn eigen nalatenschap te verzekeren leidt hem door een keten van zes vrouwen, een onbezonnen oorlog met Frankrijk naar de uiteindelijke plek in de geschiedenis als een van 's werelds meest charismatische, wreedste en vooral menselijkste koningen. Onder de vele talentvolle acteurs bevinden zich Jonathan Rhys Meyers, Sam Neill, Peter O'Toole, Joely Richardson en Henry Cavill. Alle vier seizoenen van deze bekroonde serie die het historische drama genre herdefinieerde zijn nu gebundeld in deze complete box. De hartkloppende actie zal je op het puntje van je stoel houden.

Maak het leven in de Tudor periode mee met zes featurettes, waaronder 'De vrouwen van Hendrik VIII', waarin je meer te zien krijgt van de vrouwen in zijn leven, en 'Geschiedenis doen herleven', waarin je ziet hoe de bedenker van de serie en zijn crew de geschiedenis 'vertaalde' naar een hedendaags publiek. Plus een interactieve tijdslijn van de Tudor dynastie, alles wat je ooit wilde weten over Hendrik de Achtste, zijn hof en nog veel meer.

DVD (12 disc) & Blu-ray (11 disc)
Release dvd en Blu-ray: 13 november 2013
 

DE SMURFEN 2

In het vervolg op de 3D live-action en animatie familiefilm De Smurfen creëert de boze tovenaar Gargamel twee ondeugende Smurf-achtige wezentjes, genaamd de Stouterds. Smurfin is de enige die hem kan helpen om van de Stouterds echte Smurfen te maken en daarom ontvoert hij haar. Grote Smurf, Klungel, Moppersmurf en Hippe Smurf keren terug naar onze wereld om samen met hun goede mensen-vrienden Patrick en Grace Winslow, Gargamel te stoppen en Smurfin te redden!

Release dvd, Blu-ray en Blu-ray 3D: 27 november 2013

Special Features:

DVD:
• Deleted Scenes Gargamel's Interview & Crowd Bows
• Blondes Have More Fun: The History of Smurfette
• Animating Azrael
Blu-ray, Blu-Ray 3D 2-disc:
• Deleted Scenes Gargamel's Interview & Crowd Bows
• Blondes Have More Fun: The History of Smurfette
• New Faces In Smurfy Places
• The Puurrfect Companion: Azrael’s Tail
• Animating Azrael
• Evolution of the Naughties


DUOPACK DE SMURFEN/ DE SMURFEN 2 LIMITED EDITION

Als de kwaadaardige tovenaar Gargamel de kleine Smurfjes uit hun dorp verjaagt, vallen ze van hun magische wereld in de onze... en wel in Central Park in New York. Slechts drie appels hoog zitten ze vast in The Big Apple. Nu moeten ze hun weg terug vinden naar hun dorp voordat Gargamel ze op het spoor komt.

De boze tovenaar Gargamel maakt een paar Smurf-achtige wezens, genaamd Stouterds. Hij wil ze gebruiken om het magische Smurfen-elixer te maken. Maar daarvoor heeft hij ook Smurfin nodig, want alleen zij weet hoe je van Stouterds echte Smurfen maakt. Samen met de Stouterds ontvoert Gargamel Smurfin en neemt haar mee naar Parijs. Het is aan Grote Smurf, Klungelsmurf, Moppersmurf en Hippe Smurf om samen met hun mensenvrienden Patrick en Grace Winslow Smurfin uit de handen van Gargamel te redden.

Rating: 6

Genre: Familie
DVD (2 disc) & Blu-Ray (2 disc)
Release dvd en Blu-ray: 27 november 2013


ANGRY BIRDS TOONS - VOLUME 01

De Angry Birds hebben het niet makkelijk op Piggy Island. Red en zijn onverschrokken gevederde vrienden Chuck, Matilda, Bomb, de Blues en Terence moeten één front vormen om hun eieren en toekomst te bes chermen tegen de sluwe streken van de Bad Piggies! Angry Birds Toons brengt de figuren en avonturen van één van 's werelds meest geliefde games tot leven, in mini-afleveringen voor iedereen. Hou je klaar voor meer dan 90 minuten plezier, met 26 nooit eerder vertoonde afleveringen op DVD!

Rating: All
Genre: Animatie
Release dvd: 4 december 2013

Special Features:
• Meet the Characters Pods
• Meet the Flock
• Behind the Scenes featurettes
• "Wreck the Halls" Special Episode
• Character Art Gallery


ELYSIUM

In het jaar 2154 zijn er nog maar twee groepen mensen: de rijken en de rest. De rijken wonen op Elysium, een paradijselijk ruimtestation, en de rest woont op de overbevolkte en verwoeste aarde. Minister Delacourt (Jodie Foster) doet er alles aan om het luxe leventje op Elysium te beschermen, en de mensen op aarde proberen van alles om erheen te gaan. Max (Matt Damon) begint aan een levensgevaarlijke missie, die gelijkheid voor iedereen moet brengen.

Regie; Neill Blomkamp
Cast: Matt Damon, Jodie Foster , Sharlto Copley , Alice Braga, Diego Luna, Wagner Moura, William Fichtner, Brandon Auret , Josh Blacker
Genre: Science-fiction
Release dvd, Blu-ray, Limited edition Blu-ray, Steelbook: 13 december 2013

Special features:
DVD:
• Collaboration: Crafting the Performances in Elysium
• Engineering Utopia: Creating a Society in the Sky
Blu-ray:
• Visions of 2154
• The Journey to Elysium Envisioning Elysium
• The Journey to Elysium Capturing Elysium
• The Journey to Elysium Enhancing Elysium
• Collaboration: Crafting the Performances in Elysium
• The Technology of 2154
• In Support of Story: The Visual Effects of Elysium
• Engineering Utopia: Creating a Society in the Sky
 
UIT HET ARCHIEF