:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2013
PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2013
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2013-09-18 - Geplaatst door: Werner
EVIL DEAD

Synopsis
Een afgelegen huisje. Een oude vloek. Het eeuwige kwaad. De oorspronkelijk producenten zijn bij elkaar gekomen voor een angstaanjagende remake van hun eigen horrormeesterwerk. Vijf jonge vrienden hebben het mysterieuze Boek der Doden gevonden. Ze kunnen de verleiding niet weerstaan en bevrijden een gewelddadige en bloeddorstige demon die maar één ding wil: iedereen bezitten. Wie blijft er over om de strijd aan te binden met deze moordlustige, bovenaardse kracht?

Release op dvd op 23 september 2013
 

AFTER EARTH

Synopsis

Kitai Raige (Jaden Smith) en zijn legendarische vader Cypher (Will Smith) crashen op Aarde, duizend jaar nadat deze planeet door de mens is verlaten. Cypher is zwaargewond en Kitai moet zich op gevaarlijk terrein begeven om een noodsignaal de ruimte in te sturen. Als ze een kans willen om nog terug naar huis te kunnen, zullen ze moeten samenwerken en op elkaar moeten vertrouwen.

Release op dvd en Blu-ray op 11 oktober 2013
 

AS GOOD AS IT GETS

Synopsis

De met Oscars bekroonde comedy over de unieke band tussen drie totaal verschillende personen. Met Jack Nicholson (Beste Mannelijke Hoofdrol), Helen Hunt (Beste Vrouwelijke Hoofdrol) en Greg Kinnear.

Release op Blu-ray op 9 oktober 2013
 

FROM HERE TO ETERNITY

Synopsis

Een botsing tussen passie en tragedie op een Amerikaanse legerbasis in december 1941. Soldaat Prewitt (Montgomery Clift) is een voormalig bokser en wordt getreiterd door zijn commandant en zijn collega's. Zijn vriend Maggio (Frank Sinatra) probeert hem te helpen maar heeft zelf ook grote problemen. Sergeant Warden (Burt Lancaster) en Karen Holmes (Deborah Kerr) begeven zich met hun stiekeme relatie op gevaarlijk terrein. Met elkaar verweven verhalen over levens die door de Japanse aanval op Pearl Harbor drastisch zullen veranderen. Winnaar van acht Oscars, waaronder die voor Beste Film en Beste Regie, Beste Mannelijke Bijrol voor Sinatra die met deze rol zijn comeback maakte, en Beste Vrouwelijke Bijrol voor Donna Reed voor haar rol als gastvrouw.

Release op Blu-ray op 9 oktober 2013


THE REMAINS OF THE DAY

Synopsis
Anthony Hopkins en Emma Thompson schitteren in dit ontroerende verhaal over een toegewijde butler en een levenslustige jonge vrouw die zijn gereserveerdheid dreigt te doorbreken.

Release op Blu-ray op 9 oktober 2013
 

SENSE AND SENSIBILITY

Synopsis
Een betoverende romance over twee zussen die in strenge Victoriaanse kringen op zoek zijn naar liefde. Naar het beroemde boek van Jane Austen en met Emma Thompson in een glansrol.

Release op Blu-ray op 9 oktober 2013
 

CHARLIE'S ANGELS: FULL THROTTLE

Synopsis
De Angels zijn terug! Dylan, Natalie en Alex moeten het opnemen tegen Madison Lee (Demi Moore), en voormalige Angel die zich tot het kwaad heeft bekeerd. Ze werkt samen met een oude vijand uit Dylan's verleden en is vastbesloten om de Angels een enkele reis naar de hemel te bezorgen... Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu schitteren ook nu weer als de ontembare, misdaadbestrijdende sexy Angels!

Release op Blu-ray op 9 oktober 2013
 

HOOK

Synopsis
Peter Pan (Robin Williams) is inmiddels volwassen en gaat door het leven als Peter Banning. Hij is advocaat met een drukbezette agenda en een klein beetje overgewicht. Peter is al lang vergeten dat hij ooit Peter Pan was, de jongen die kon vliegen en nooit zou opgroeien. Wanneer hij voor een galadiner naar Londen moet, worden zijn kinderen gekidnapt door de beruchte Captain Hook (Dustin Hoffman). Om zijn kinderen te redden moet Peter Pan, met behulp van de Lost Boys - die hem weer leren hoe hij moet vliegen - terugkeren naar Neverland. Peter Pan wordt bijgestaan door Tinkerbell (Julia Roberts), de kleine fee die haar hart aan Peter Pan heeft verpand. Een nieuwe versie van de alombekende film Peter Pan, onder regie van Oscarwinnaar Steven Spielberg.

Release op Blu-ray op 9 oktober 2013
 

JUMANJI

Synopsis
Wanneer de jonge Alan Parrish een mysterieus bordspel ontdekt, heeft hij geen weet van de onvoorstelbare krachten ervan, tot hij voor de ogen van zijn vriendin, Sarah, op magische wijze terechtkomt in de wilde jungle van Jumanji! 26 jaar later maken twee niets vermoedende kinderen een einde aan zijn betovering. Alan (Robin Williams) wordt herenigd met Sarah (Bonnie Hunt) en samen met Judy (Kirsten Dunst) en Peter (Bradley Pierce) proberen ze de magische krachten van het spel te slim af te zijn in dit fantasierijke avontuur dat adembenemende speciale effecten combineert met een betoverende mix van komedie, magie en spanning.

Release op Blu-ray op 9 oktober 2013
 

STUART LITTLE

Synopsis
De familie Little heeft een schattig jongetje geadopteerd. Zijn naam is Stuart (met de stem van Michale J. Fox) en hij lijkt sprekend op een muis. Mr en Mrs Little (Hugh Laurie en Geena Davis) zijn dol op Stuart, maar hun zoon George (Jonathan Lipnicki) heeft z'n twijfels. Terwijl Stuart met gedurfde streken indruk probeert te maken op zijn nieuwe broer, probeert de huiskat Snowbell (met de stem van Nathan Lane) Stuart het huis uit te krijgen, voor altijd. Samen met een bende obscure katten bedenkt hij een duivels plan. Een hilarisch avontuur, barstensvol humor en fantastische speciale effecten.

Release op Blu-ray op 9 oktober 2013
 

STUART LITTLE 2

Synopsis
Stuart Little is terug met een nieuw hartverwarmend en hilarisch avontuur, barstensvol actie. Met dezelfde populaire personages als uit de eerste film en een paar nieuwe en nog meer ongelofelijke special effects. Stuart Little 2 gaat verder dan elke andere muis.

Release op Blu-ray op 9 oktober 2013
 

DUOPACK THE DA VINCI CODE / ANGELS & DEMONS

Synopsis The Da Vinci Code
Robert Langdon (Tom Hanks), een Hoogleraar religieuze symboliek, wordt met spoed naar het Louvre geroepen. De conservator is vermoord, maar voordat hij stierf heeft hij nog enkele mysterieuze codes op de vloer geschreven. Met de hulp van Sophie Neveu (Audrey Tautou), een jonge cryptologe,ontrafelt Langdon een samenzwering van een mysterieus genootschap dat een wereldschokkend geheim beschermt...

Synopsis Angels & Demons
In dit spannende vervolg op The Da Vinci Code wordt Professor Robert Langdon (Tom Hanks) om hulp gevraagd bij het oplossen van de moord op een wetenschapper. Hij ontdekt dat de Illuminati, een doodgewaande, mysterieuze sekte, een bom onder het Vaticaan heeft gelegd, net tijdens een conclaaf. Samen met de dochter van de wetenschapper, Vittoria Vetra (Ayelet Zurer), volgt Langdon een eeuwenoud spoor dwars door Rome om de daders te pakken.

Release op Blu-ray op 16 oktober 2013

 

DUOPACK BLACK HAWK DOWN / TEARS OF THE SUN

Synopsis Black Hawk Down
Black Hawk Down is het zeer aangrijpende, waargebeurde verhaal over een missie van het Amerikaanse leger in Mogadishu, Somalië. In het kader van een vredesmissie van de Verenigde Naties wordt een groep jonge elite-soldaten naar Mogadishu gestuurd. Hun opdracht is om een aantal topofficieren van een Somalische krijgsheer te ontvoeren om zo een einde te maken aan de burgeroorlog die het land kapot maakt. Black Hawk Down heeft een indrukwekkende cast met o.a. Josh Hartnett, Ewan McGregor, Tom Sizemore, Eric Bana,William Fichtner, Ewen Bremner en Sam Shepard.

Synopsis Tears Of The Sun

Special Navy Commander Waters (Bruce Willis) heeft de riskante opdracht om met zijn team dokter Lena Kendricks (Monica Bellucci) uit het oorlogsgebied van Afrika te redden. Wanneer ze Lena vinden, weigert ze mee te gaan als Waters niet de vluchtelingen van haar dorp in veiligheid brengt. Waters besluit tegen zijn orders in te gaan en samen beginnen ze aan een gevaarlijke tocht door de jungle naar de nabijge legen grens. Met deze actie krijgt Waters niet alleen de legerleiding achter zich aan maar ook een rebelse militie die wil voorkomen dat de vluchtelingen de grens bereiken.
 
Release op Blu-ray op 16 oktober 2013
 

DUOPACK THE PATRIOT (2000) / GLORY

Synopsis The Patriot
Beleef dit spectaculaire epos met Oscar-winnaar Mel Gibson en Heath Ledger opnieuw met deze nieuwe digitaal bewerkte, extra lange versie waarvoor vijftien minuten aan beeldmateriaal terug in de film gebracht is! Benjamin Martin (Mel Gibson) is een oorlogsheld, die het leger heeft opgegeven om voor zijn gezin te zorgen. Wanneer de Amerikaanse Revolutie uitbreekt, weigert hij dan ook om zich in hetoorlogsgeweld te mengen om zo zijn familie te beschermen. Zijn zoon Gabriel (Heath Ledger) gaat echter, tegen de wil van zijn vader in, het leger in om te vechten tegen de vijand. Dan realiseert Benjamin zich dat er maar één mogelijkheid is om zijn gezin te redden: de strijd aangaan tegen het overweldigende Engelse leger voor de vrijheid van zijn familie én zijn land.

Synopsis Glory
Het bloedstollende verhaal van het eerste zwarte regiment dat voor het Noorden vocht in de Burgeroorlog. De hoofdrollen in Glory worden vertolkt door Matthew Broderick, Denzel Washington, Cary Elwes en Morgan Freeman. Broderick en Elwes zijn de idealistische jonge Bostonians die aan het hoofd staan van het regiment; Freeman is de bezielende sergeant die de troepen verenigt; en Denzel Washington - in een Oscar winnende vertolking (1989, Best Supporting Actor) - is de gedeserteerde slaaf die de ontembare kracht van het 54 Regiment van Massachusetts belichaamt.

Release op Blu-ray op 16 oktober 2013


DUOPACK HELLBOY / HELLBOY: THE GOLDEN ARMY

Synopsis Hellboy

In de nadagen van WO2 wordt tijdens een Nazi-experiment een zeer ongewone held geboren: Hellboy. Wetenschapper Dr. Broom redt Hellboy uit de handen van de Nazi's en leert hem zijn gaven te gebruiken om het kwaad te bestrijden. In Dr. Broom's uiterst geheime organisatie wordt Hellboy ingezet om hardhandig af te rekenen met het gevaarlijkste gespuis van de Aarde. Maar als de man die Hellboy ooit geschapen heeft, hem wil dwingen zijn krachten te gebruiken om de wereld te vernietigen ontstaat er een strijd die zelfs voor de keiharde Hellboy teveel lijkt te worden...

Synopsis Hellboy: The Golden Army
Geregisseerd door de visionaire filmer achter Pan's Labyrinth, neemt Hellboy II: The Golden Army je mee naar fantastische werelden vol buitengewone wezens en meeslepende vechtscènes van het soort dat je nog nooit gezien hebt!
 
Release op Blu-ray op 16 oktober 2013
 

DUOPACK LEGION (2010) / PRIEST (2011)

Synopsis Legion
In een afgelegen truckersrestaurant wordt het lot van de wereld bepaald. De legers van het kwaad hebben zich verzameld. Een groep mensen wordt onbewust gerekruteerd en bewapend door de aartsengel Michaël (Paul Bettany). Hun missie: Bescherm een serveerster en haar heilige, ongeboren kind tegen het gewetenloze, bloeddorstige, duivelse legioen. Met Dennis Quaid (G.I. Joe: The Rise Of The Cobra, Vantage Point), Tyrese Gibson (Transformers) en Lucas Black (Jarhead).

Synopsis Priest
In een verwoeste wereld woedt al eeuwenlang een wrede oorlog tussen mensen en vampiers. Als een Warrior Priest (Paul Bettany) hoort dat zijn nichtje ontvoerd is door een nieuwe stam genadeloze vampiers, wordt het een persoonlijk gevecht. Om haar te redden moet hij breken met zijn heilige gelofte en op jacht gaan naar de nieuwe killers. Een kruistocht vol bloeddorstige actie, gebaseerd op de veelgeprezen striproman.

 
Release op Blu-ray op 16 oktober 2013
 

DUOPACK SNATCH / LOCK, STOCK & TWO SMOKING BARRELS

Synopsis Snatch
Turkish en zijn partner-in-crime Tommy raken door de beruchte crimineel Brick Top betrokken bij de wereld van illegale 'big money' bokswedstrijden. Wanneer de door hun ingezette bokser direct in de eerste ronde k.o geslagen wordt door de onverstaanbare Ierse zigeuner One Punch Mickey (what's in a name?), breekt de hel los. Ondertussen wisselt ergens anders in Londen een 86-karaats diamant op onrechtmatige wijze van 'eigenaar'. De daders zijn drie overgewaardeerde gangsters en een dolgedraaide hond. Zo op het eerste gezicht lijkt dit alles niets met elkaar te maken te hebben...maar het tegendeel is waar. Londen raakt in de ban van piepend speelgoed, caravans, met lood volgepompte lichamen en een diamant als stralend middelpunt.

Synopsis Lock, Stock & Two Smoking Barrels
Een hilarische adrenalinestoot van een gangsterthriller. is een afdaling in de onderbuik van de Londense East End, boordevol knetterende straatpraat en vlijmscherpe zwarte humor.

Release op Blu-ray op 16 oktober 2013DUOPACK WANTED / SALT

Synopsis Wanted

Wesley Gibson (James McAvoy) slijt zijn troosteloze bestaan in een benauwende kantoortuin, met een baas die hem vernedert en een vriendinnetje dat hem bedriegt. Zijn leven is een puinhoop. Dan ontdekt Wesley dat de vader, die hij nooit heeft gekend, op brutale wijze vermoord is en sluit hij zich, tegen wil en dank, aan bij een geheim genootschap van sluipmoordenaars: De Broederschap. Tijdens zijn opleiding door zijn getalenteerde mentor Fox (Angelina Jolie), ontpopt de saaie kantoorpiet zich tot een moordwapen met bliksemsnelle reflexen en een bovenmenselijke behendigheid. Bij het aanvaarden van zijn eerste missie ontdekt Wesley echter nog iets anders: iemand van het leven beroven is niet makkelijk, maar je eigen leven weer in handen nemen is nog een stuk moeilijker.

Synopsis Salt

Evelyn Salt, een loyale CIA-agent, slaat op de vlucht als een Russische overloper haar ervan beschuldigt een Russische spionne te zijn. Er wordt een klopjacht op haar geopend, en Salt moet al haar vaardigheden aanwenden om niet gepakt te worden. Een actiethriller, met Angelina Jolie in de hoofdrol, die tot het eind onvoorspelbaar blijft!

Release op Blu-ray op 16 oktober 2013
 

DUOPACK THE PURSUIT OF HAPPYNESS / SEVEN POUNDS

Synopsis The Pursuit Of Happyness
The Pursuit Of Happyness is het inspirerende, waargebeurde verhaal over het leven van Chris Gardner. Het leven van Chris Gardner (Will Smith) bestaat uit onbetaalde rekeningen en onverkoopbare handel. Wanneer zijn vrouw hem verlaat, moet hij hun vijfjarige zoontje Christopher (Jaden Smith) alleen opvoeden. Chris zet alles op alles om voor een betere toekomst te zorgen. Zonder een inkomen kan hij echter niet voorkomen, dat ze uit hun appartement worden gezet en gedwongen worden te slapen in tehuizen voor daklozen. Als Gardner uiteindelijk als stagiair bij een effectenmakelaarsbedrijf kan beginnen, moeten hij en zijn zoontje nog veel ontberingen doorstaan voor hij zijn droom van een beter beter bestaan kan verwezenlijken. Door zijn buitengewone geloof in zichzelf, de liefde en het vertrouwen van zijn zoontje, lukt het Chris uiteindelijk om alle obstakels uit de weg te ruimen en uit te groeien tot een Wall Street legende...

Synopsis Seven Pounds
Om zijn verleden dat hem kwelt achter zich te laten besluit Ben Thomas (Will Smith) zeven onbekende mensen een helpende hand toe te steken en zo hun levens drastisch te veranderen. Een daarvan is Emily Posa (Rosario Dawson), een aantrekkelijke, levenslustige vrouw die kampt met een hartkwaal en een belastingschuld. Terwijl Ben haar helpt met grote en kleine klusjes, ontdooit zijn eigen kille hart. Maar hun ontluikende liefde maakte geen onderdeel uit van zijn grote plan...

Release op Blu-ray op 16 oktober 2013
 


DUOPACK THE VOW / DEAR JOHN

Synopsis The Vow
Een man (Channing Tatum) probeert de liefde van zijn vrouw (Rachel McAdams) terug te winnen. Deze herinnert zich namelijk helemaal niets meer van haar leven nadat ze een ernstig ongeluk heeft gehad. Scott Speedman, een voormalige vlam van McAdams, maakt het allemaal nog moeilijker voor het echtpaar.

Synopsis Dear John
John Tyree wordt tijdens zijn verlof van het leger verliefd op de studente Savannah Lynn Curtis (gespeeld door Amanda Seyfried). De twee geliefden hebben een mooie tijd en als John weer uitgezonden wordt, vraagt hij Savannah met hem te trouwen als hij terugkomt. Echter de lange afstand tussen beide, lijkt voor meer problemen te zorgen dan verwacht.
 
Release op dvd op 16 oktober 2013