:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> A-Film >> PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2013
PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2013
Bron: A-Film - Datum: 2013-09-06 - Geplaatst door: Werner
LOS AMANTES PASAJEROS

Oscarwinnaar Pedro Almodóvar keert na de succesvolle films Volver en Hable Con Ella terug naar zijn roots met de zeer hilarische komedie Los Amantes Pasajeros (I’m So Excited) met Javier Cámara (Altariste) en Cecilia Roth (Hable Con Ella), Penelope Cruz en Antonio Banderas. De passagiers van vlucht 2549 richting Mexico Stad krijgen de schrik van hun leven als het toestel door een technisch mankement dreigt neer te storten. De piloten proberen een oplossing te bedenken om een crash te voorkomen en ondertussen probeert het overige vliegtuigpersoneel het de passagiers zo aangenaam mogelijk te maken. Dit resulteert in hilarische en excentrieke scènes die je van het begin tot het einde meenemen in deze funtrip van Almodóvar.

Regisseur: Pedro Almodóvar
Cast: Penélope Cruz, Antonio Banderas
Genre: Komedie
Speelduur: 86 minuten
Taal: Spaans
Ondertiteling: Nederlands
Release 1 oktober op DVD en Blu-Ray

NURSE JACKIE SEIZOEN 3


Nog steeds "high & mighty"! In seizoen twee kwam de waarheid omtrent super-zuster Jackie Peyton bijna aan het licht toen Jackie door haar beste vriend en echtgenoot werd geconfronteerd met haar uit de hand gelopen drugsgebruik. Maar als men denkt dat één kleine interventie haar van de zelfmedicatie helpt, kennen ze Jackie nog niet... Ze haalt haar neus op voor goede adviezen en is terug voor een nieuw seizoen met 12 afleveringen aan pillenplezier!

Cast: Edie Falco, Dominic Fumusa, Eve Best, Merrit Wever
Genre: Drama/ Komedie
Speelduur: 324 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Release 22 oktober op DVD

TRISHNA

Trishna is gebaseerd op het klassieke boek Tess Of The D’Urbervilles van Thomas Hardy. De eigenzinnige regisseur Michael Winterbottom verplaatste het verhaal naar het hedendaagse Rajashtan in India. Trishna (Freida Pinto) ontmoet de welgestelde Britse Jay Singh (Riz Ahmed) die naar India is gekomen om in het hotelbedrijf van zijn vader te werken. Na een ongeluk gaat Trishna voor Jay werken. De twee worden verliefd. Ondanks hun gevoelens voor elkaar ontkomen ze niet aan de druk die voort komt uit een veranderende samenleving, waarin industrialisatie en verstedelijking de verschillen tussen de dorpsgemeenschap en de moderne stad benadrukken. Trishna’s lot is dat ze verscheurd wordt tussen de tradities van het familieleven en de dromen en ambities die haar opleiding haar hebben gegeven.

Regisseur: Michael Winterbottom
Cast: Freida Pinto, Freida Pinto
Genre: Drama
Speelduur: 109 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Release op 22 oktober op DVD en Blu-Ray

ADMISSION

Portia Nathan zit in de toelatingscommissie van de Princeton universiteit. Ze is erg gedreven en leeft haar leven volgens het boekje, zowel op haar werk als in haar relatie met haar faculteit-collega Mark. Bij een bezoek aan de middelbare school van New Hampshire ontmoet ze John Pressman die samen met haar op de universiteit blijkt te hebben gezeten. Hierdoor wordt ze herinnerd aan de beslissing die ze tijdens haar studie maakte en dat haar leven voorgoed veranderde. In de hoop John's student, het vroegrijpe buitenbeetje Jeremia, op het rechte pad te krijgen begint ze de toelatingseisen aan te passen.

Regisseur: Paul Weitz
Cast: Tina Fey, Paul Rudd, Lily Tomlin
Genre: Komedie
Duur: 103 minuten
Taal: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Release 22 oktober op DVD en Blu-Ray

DEAD MAN TALKING

William Lamers zit, als laatste gevangene, in zijn dodencel te wachten op zijn executie. Hij werd voor moord veroordeeld tot executie door middel van gif injectie. Hij wil zijn laatste woorden zeer nuttig gebruiken en aangezien de wet hiervoor geen maximumlengte heeft vastgesteld zal hij dit juridische vacuüm gebruiken om zich in een ultieme monoloog te storten, met de hoop zijn straf te ontlopen. Zo wordt zijn executie in plaats van een formaliteit een ongelooflijk mediacircus en een heet politiek hangijzer.

Regisseur: Patrick Ridremont
Cast: François Berléand, Patrick Ridremont, Virginie Efira
Genre: Drama/ Komedie
Duur: 101 minuten
Taal: Frans
Ondertiteling: Nederlands
Release 29 oktober op DVD


BREATHLESS

Wanneer Lorna (Gina Gershon) en haar vriendin Tiny (Kelli Giddish) per ongeluk Loma's echtgenoot Dale (Val Kilmer) vermoorden moeten ze er in korte tijd achter komen waar Dale de buit van een bankoverval heeft verstopt. Daarnaast moeten ze, voordat de autoriteiten op de stoep staan, zich ontdoen van zijn levenloze lichaam.

Regisseur: Jesse Baget
Cast: Gina Gershon, Kelli Giddish, Ray Liotta, Val Kilmer
Genre: Komedie/ Thriller
Duur: 88 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Release 29 oktober op DVD en Blu-Ray