:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Disney >> PERSBERICHT: MONSTERS INC.
PERSBERICHT: MONSTERS INC.
Bron: Disney - Datum: 2013-07-05 - Geplaatst door: Werner
MONSTERS INC.

Vanaf 19 juni verkrijgbaar op Blu-Ray 2D & 3D !

Eén van Disney - Pixar’s meest geliefde en fantasierijke films komt voor de eerste keer uit op Blu-Ray 2D & op Blu-ray 3D, samen met de hilarische Toy Story kortfilm “Partysaurus Rex”.

Het komische avontuur Monsters Inc. speelt zich af in Monstropolis, een druk bedrijfsstadje in een andere wereld met monsters in alle maten en vormen. Twee beste vrienden, een groot harig monster (Sulley) en zijn éénogige collega (Mike Wazowksi), werken voor de lokale fabriek Monsters Inc. en staan er aan het hoofd van het team dat verantwoordelijk is voor het ophalen van de belangrijkste energiebron: de angstkreten van kinderen.
Alle monsters geloven dat kinderen giftig zijn en vermijden dan ook elk contact met hen, maar op een dag wordt Sulley gevolgd door de schattige Boo en staat zijn monsterwereld plotseling op zijn kop. In een poging om de peuter terug thuis te krijgen, raken Sulley, Mike en Boo verzeild in een reeks onverwachte moeilijkheden en worden ze gekatapulteerd tot in de Himalaya…

De hele familie kan nu thuis genieten van deze prachtige monsterfilm en de kindjes kunnen nadien ook zonder angst weer in hun bedje kruipen!

Monsters Inc. wordt verdeeld door The Walt Disney Company Benelux
Recent nieuws van dezelfde bron