:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> RELEASEBERICHT: HUURDVD'S JUNI
RELEASEBERICHT: HUURDVD'S JUNI
Bron: RCV - Datum: 2002-05-10 - Geplaatst door: Serge
THE OTHERS
Huiveringwekkende thriller met Nicole Kidman als de kille nerveuze Grace. Zij woont in een verlaten landhuis met haar 2 kinderen, die lijden aan lichtallergie en zijn gedwongen om te leven in de duisternis. In deze onmogelijke leefsituatie bekruipt Grace steeds meer het gevoel dat ze niet alleen zijn in dat grote huis. Er is geen licht, geen electriciteit, geen radio, stilte en toch...

THE OTHERS is vanaf 11 juni te huur op DVD.

ALIAS
Een sterke Belgische thriller met een verrassend complot, gefilmd in Gent, de kust en WalloniŽ.

Alias van Jan Verheyen met Geert Hunaerts, Hilde De Baerdemaeker, Hilde Van Mieghem, Veerle Dobbelaere, Pol Goossen en Michael Pas. Toeval, ontmoeting, achtervolging, emotie, vriendschap, wel of niet vertrouwen Twee vriendinnen zijn getuige van een dodelijk ongeval en hebben per toeval opnamen hiervan gemaakt. Nu wordt er jacht op ze gemaakt en weten ze niet meer wie ze kunnen vertrouwen.

ALIAS is vanaf 11 juni te huur op DVD.

SERENDIPITY
Romantische komedie met John Cusack (American Sweethearts) en Kate Beckinsale (Pearl Harbor). Een toevallige ontmoeting, uitwisseling van slechts enkele gegevens, beiden bouwen hun even op, hebben een partner, maar toch blijft de hoop om elkaar ooit terug te zien... Een ontroerende film waar je echt van zal genieten.

SERENDIPITY is vanaf 25 juni te huur op DVD.