:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: HOW I MET YOUR MOTHER SEIZOEN 7
PERSBERICHT: HOW I MET YOUR MOTHER SEIZOEN 7
Bron: Fox - Datum: 2012-12-18 - Geplaatst door: Werner
HOW I MET YOUR MOTHER SEIZOEN 7

Het complete seizoen 7 van de populaire TV-comedy vanaf 12 december te koop op DVD

Het belooft een bijzonder en onvoorspelbaar seizoen te worden. Met zowel een baby als een huwelijk in aantocht hangt verandering in de lucht en dat brengt awesomeness in overvloed. Als Marshall en Lily naar Long Island verhuizen om hun gezin te beginnen, zet Ted zijn zoektocht naar de vrouw van zijn dromen door. Ondertussen onthult Robin een schokkend geheim en speelt Katie Holmes een briljante gastrol in de langverwachte The Slutty Pumpkin Returns! Maar het meest opzienbarend is toch wel dat voor de eeuwige vrijgezel Barney de trouwbellen klinken! Alleen... waarom draagt hij de hele tijd die idiote eendjes-das en wie is dan de “gelukkige” vrouw? Alles wordt duidelijk in dit hilarische seizoen 7 van How I Met Your Mother.

How I met your mother (HIMYM) is een verfrissende comedy over een groep vrienden in New York en hoe één van hen, hoofdpersonage Ted Mosby (Josh Radnor), zijn toekomstige vrouw ontmoet. Aan het begin van de serie zien we Ted in het jaar 2030 aan zijn zoon en dochter vertellen hoe hij hun moeder heeft leren kennen. De serie speelt zich verder af in het heden; een omgekeerd liefdesverhaal met flashbacks en verrassende tijdssprongen die de serie zijn unieke karakter geeft. De tomeloze humor en een geweldig samengestelde cast hebben de serie gebracht bij alweer het 7e seizoen.

Beste samengestelde cast sinds Friends
De uitmuntende en zorgvuldig samengestelde cast is een sterk, continu kenmerk van de serie. Met Josh Radnor in de hoofdrol als jonge architect Ted Mosby op zoek naar ware liefde, Jason Segel and Alyson Hannigan als het getrouwde stel Marshall en Lily, Cobie Smulders in de rol van nieuwsverslaggever Robin én voormalige geliefde van Ted en tot slot natuurlijk Neil Patrick Harris die als womanizer Barney met zijn legendarische uitspraken een indrukwekkende performance neerzet.

Suit up! Barney Stinson als hopeloze womanizer
Barney Stinson (Neil Patrick Harris) is één van de meest besproken karakters uit de serie. Barney is een echte vrouwenversierder en probeert, altijd strak in het pak, op geheel eigen wijze vrouwen voor zich te winnen. In de afgelopen 6 seizoenen zijn de pickup lines en hilarische uitspraken van Barney wereldberoemd geworden. Bekende uitspraken van hem zijn: Suit up! en Legen- wait for it... Dary!. Er verschenen diverse boeken onder de naam van Barney Stinson, zoals ‘The Bro Code’ en ‘The Playbook’. Deze laatste biedt een verzameling van Barney’s beste versiertrucs. Neil Patrick Harris won in 2010 de Golden Globe voor zijn rol als Barney en is de afgelopen jaren meerdere malen genomineerd voor een Emmy.

Awards en nominaties
Met alweer het 7e seizoen op DVD en een 8,6 op IMDB mag gezegd worden dat HIMYM is uitgegroeid tot één van de meest geliefde series, welke ook bij TV-critici niet onopgemerkt bleef. De serie won maar liefst 5 Emmy Awards en de felbegeerde People’s choice Award 2012 in de categorie Beste Comedy. Daarnaast was de serie ook nog eens genomineerd voor 15 Emmy Awards en had het 4 Golden Globe nominaties.

Productinformatie
Titel: How I Met Your Mother Season 7
Releasedatum: 12 december 2012
Formaat: DVD
Genre: Comedy
Kijkwijzer: AL
Lengte: Ongeveer 490 min.
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Surround 2.0
Beeldverhouding: 16x9 fullframe 1.78:1
Menu: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

Special Features:
• Audiocommentaar
• Verwijderde scènes
• Neil Patrick Harris Gets His Star
• How We Wrote Your Mother
• How We Make Your MotherRecent nieuws van dezelfde bron